Walka z pomówieniami, brrr
Tomaszek jak zwykle swoim jedynie słusznym stwierdzeniem wrzucił do wora mnie i szkodnika olo. Prawda jest taka że jedynie na forum C64scene chciałem aby moderator usunął tak znamienitą osobę jakim jest Aleksander. Ponieważ jest demokracja moderator pozwalał mnie i olowi na pisanie różnych mądrych słów ale znamienne jest to, że dzięki jego nie przymuszonej działalności dokonano ekstrakcji chorego umysłu uwięzionego w tak pięknym ciele. Tak jak pisałem na c64scene, "olo wypierdalaj na power bo nie masz nic wspólnego ze sceną", tak też pisałem że tutaj (power) jest jego miejsce.
Nie dążyłem do usunięcia olo na power bo tutaj można było robić kiedyś wszystko, i jest tu taka mieszanina głupoty i mądrości, że każdy znajdzie swój kawałek gówna i piękna.
Co do robienia burdelu, prawo nigdy nie działa wstecz, więc nie możesz moderatorowi wciskać kitu że to mnie należy się los lolo. OLO został usunięty za działalność po tym jak Raf zdobył tajemne hasła i to bezpośrednio jemu się naraził.
Dla mnie dyskusja z takim indywiduum jak Ty mija się z celem, nie kojarzysz podstawowych faktów, brak logiki itp. Z jednej strony mówisz, że jeżdżę na pedalskie party, a z drugiej udajesz świętoszka... Kurcze to ja jestem prawdziwy, a Ty jesteś.... modeliną, plasteliną?
Kiedyś za komuny nazywali takich ZEREM Człowiek bez tego co się nazywa kręgosłup.
Ubolewam nad decyzją Rafała o usunięciu olo, szkoda, że wybrał drogę tak drastyczną, pozbawiając nas wiedzy i mądrości olo, nabytej w internecie
Ja bym mu dał jeszcze szansę na poprawę, tylko należy się liczyć że znowu będzie przepisywał "uzwojenia symetryczne" z elektrody wciskając ludziom kit.
Szkoda, można było się wykazać
PS. wypisywanie bzdur imiennie ma na celu ciągnięcie tego tematu w nieskończoność, prosiłbym jednak o moderację.PPS. Zamiast zadawania pytania na forum, ludzie wykształcili coś co się nazywa wyszukiwarka. Np. interesuje mnie gra giana i już mam wszystkie posty o tym. Wiedza power jest wielka wystarczy pomyśleć jak ją użyć, jak ktoś nie potrafi to jest w mniejszości.
Świat poszedł do przodu, możemy zrobić cofkę i wyłączyć wyszukiwarkę, będzie więcej pytań o to samo i więcej userów. Zamiast pitolić o wyższości sera górskiego nad wiejskim róbmy FAQ, bedzie jeszcze mniej userów.