Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: C64Power - Wasze pomysły!  (Przeczytany 7611 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
C64Power - Wasze pomysły!
« Odpowiedź #60 dnia: 06 Maja 2011, 13:45 »
Wegiego znam osobiście, przy okazji należy/ał do grupy mojego dobrego kolegi/przyjaciela, nie wiem kto dał prawo Tomaszkowi do mówienia za wegiego, pewnie jego nie omylność. Pewnie wycieranie gęby wegim, by się wegiemu nie spodobało. Kto tutaj jest kim każdy widzi.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 06 Maja 2011, 16:09 »
Tak kisiel, zapewne ty i twój kolega macie z wegim podpisaną umowę na wylaczność, obejmującą znajomość osobistą oraz korespondencję. \"\" Widzisz, przynajmniej się wyjaśniło dlaczego zniknął. On po prostu nie moze się znać ani korespondować z nikim poza tobą i twoim kolegą. \"\"

Skull, raf chciałby mieć więcej użytkowników na forum, więc zwróciłem uwagę, że jest to sprzeczne z tolerowaniem standardowych zachowan kisiela. A co, może nie? \"\" Cały czas mówię wyłącznie o tym forum, bo tutaj negatywy uczestnictwa kisiela wielokrotnie przewyższają pozytywy, a jak jest gdzie indziej, nie ma tu znaczenia. Ale to nie mój dylemat, tylko rafa. A że chce niby dobrze, a zrobi źle to widać gołym okiem.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #62 dnia: 06 Maja 2011, 16:43 »
masz rację, osamę zabili bo kisiel, przymrozki były bo kisiel... kurde jak to leciało w seksmisji... pamięć już nie ta. Pleciesz bzdury wyssane z brudnego palucha, to o wegim co napisałeś to ja poproszę o translację. Twoja Prawda jest największa.
Stawiam tezę że po pojawieniu się tomaszka na forum forum zbliża się ku upadłości, jego ataki na moją osobę (w słusznej sprawie) polegające na ubliżaniu mi że jestem pedałem, ze jakieś party organizowane jest po to abym sobie podupczył z chłopcami itp itd.
Fakty są takie ktokolwiek wchodzi na forum to czyta te same pierdoły wymyślane przez Tomaszka, jak tomaszek znika pojawiają się kabelki stacje duperelki pojawiają się nowi userzy, pojawia się agent tomek walczący i wszystko znika. Zero zainteresowania wynika z farmazonów które wałkowane są bez przerwy w tym wątku oraz w wątku wyrażającym rynsztokowe opinie. Dawno powinno być to zmoderowane i imienne podjazdy powinny wypieprzone na śmietnik, ktokolwiek by je napisał. TO ODSTRASZA KAŻDEGO to nie jest forum dla osób które nabijają się z  pedałów.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #63 dnia: 06 Maja 2011, 16:51 »
Skull:
kropeczki, kropeczkami - w zasadzie są ok, mnie chodzi o wygląd ZANIM wejdzie się w temat. Teraz też patrze że logo Forum jest nieproporcjonalnie za duże - warto by je zmniejszyć po wysokości ("Forum dyskusyne" w jednej linii) w ten sposób więcej postów znalazłoby się przy "pierwszym rzucie oka"

ale mi sie pokazuje ten prostokat przy nieprzeczytanych zarowno w ostatnich dyskusjach jak i po wejsciu w dzial forum. aczkowleik zapomnialem zapytac z pcozatku.. czy najpierw wybrales "mark all as read" - bo jesli tego nie zrobisz to... w zaszaie  wszystkie tematy od poczatku forum maja prostokaty przed tekstem ;)

PS. generalnie nie mam teraz ani czasu ani checi splitowac tego watku, tudziez przenosic postow do psiego palca ;) bardzo odeszliscie od tematu "wasze pomysly na lepsze c64power" ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 06 Maja 2011, 17:57 »
Raf, wcale nie odeszliśmy. Z grubsza wygląda to tak, że ja jestem za zbanowaniem kisiela, a kisiel za zbanowaniem mnie. \"\" Chyba, bo przestałem się zagłębiać, ponieważ chłopak ma tendencję do stosowania egzaltowanego i manierycznego stylu oraz nadużywania porównań homeryckich. Zaciekawił mnie tylko fragment o wegim, który przenosi w czasy wczesnej podstawówki i haseł typu "to ja go znam lepiej, bo on mieszka w bloku mojego kolegi". \"\" Niestety do przytoczenia fragmentów mojej korespondencji z wegim nie zostałem upoważniony.

Pisałeś kiedyś, że forum ma być docelowo wkomponowane w stronę portalu? Coś się dzieje w tym kierunku? Bo jeśli nie, to chyba rzeczywiście trzeba by pomyśleć nad zmianą loga i układu strony z forum. Do tego teraz klikając na logo forum przenosimy się na stronę główną portalu.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #65 dnia: 06 Maja 2011, 18:01 »
obecnie nie mam czasu programowac czegokolwiek przy forum... jeszcze chyba tylko na szybko dodam jakies pytanie-klucz do rejestracji zeby te kopulowane boty sie przestaly rejestrowac ;) i poki co robie sobie off od programowania tutaj.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: 06 Maja 2011, 18:04 »
No i słusznie. \"\" Już odwaliłeś kawał dobrej roboty i wreszcie jest tu normalnie. \"\" Może byś tylko coś zrobił z tym logo, bo kawał ekranu marnuje. Już nawet lepiej po prostu je usunąć. \"\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #67 dnia: 06 Maja 2011, 18:13 »
taki uklad jak jest tu tez jest rozsadny:

http://www.minibb.com/forums/

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #68 dnia: 06 Maja 2011, 22:05 »
e no jak powiedziałeś to teraz te kwadraciki widzę, ale lepiej było "po staremu"  (bold/nie bold)
Przykładowe forum jest ok, ale to nie klimat c64power. Logo - tak jak mówiłem Forum dyskusyjne w jednej linii, i ten wycinek klawiatury zmniejszyć - to niewiele operacji w każdym z prog. graficz. (oprócz painta)

Tomaz - pamiętaj, że Kisiel nie jest nawet moderatorem na żadnym forum, Ty też nie i ja też... może niech tak zostanie ?\"\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #69 dnia: 11 Maja 2011, 16:38 »
Partnerska strona http://www.richardlagendijk.nl/ , zostala shackowana, stad obecnie nie ma obrazkow w niusach ;)

niemniej jednak fajnie by bylo gdyby ktos zechcial przetlumaczyc chociaz czesc niusow, bo ja obecnie srednio stoje z czasem aby sie tym zajmowac.

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Re: C64Power - Wasze pomysły!
« Odpowiedź #70 dnia: 25 Kwietnia 2019, 12:57 »
Z racji tego, że C64 Power to ogromna ilość wiedzy odnośnie Commodore 64, to postanowiłem wrzucić stronę z wyglądem sprzed paru lat, która imho jest ładniejsza od oschłego Wordpressa.
Poprawiłem nieco kod, żeby wszystko wyświetlało się poprawnie i póki co myślę, że strona pozostanie w takiej formie.

Natomiast odnośnie forum to myślę, że powinno w dalszym ciągu być dostępne dla ogółu ludzi. Jednocześnie proszę, żeby każdy sam zadbał o kulturę swoich postów.

Pozdrawiam.

Offline cacodemon

• Level 5
« Odpowiedź #71 dnia: 25 Kwietnia 2019, 17:50 »
Czasem życzenia się spełniają :)

Offline Mikra_Lbn

• Level 3
    • http://www.lubus.info
« Odpowiedź #72 dnia: 25 Kwietnia 2019, 21:10 »
Strona znów wygląda rewelacyjnie. :)

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #73 dnia: 25 Kwietnia 2019, 22:05 »
Strona znów wygląda rewelacyjnie. :)

Poważnie? :>
Nie będę ukrywać, że mam sentyment do tej strony. I uważam, że skoro sprzęt jest retro to i strona może być retro :)

Offline cacodemon

• Level 5
Odp: C64Power - Wasze pomysły!
« Odpowiedź #74 dnia: 26 Kwietnia 2019, 08:12 »
Jeszcze jakby można było zamawiać płytki CD np. "Tylko Gry" to już w ogóle szampana otwieram ;)