Witam wszystkich,
Zawartość EMU64 Offline obiecałem Rafowi i komuś jeszcze. Sprawa wygląda tak, że niebawem dotrzymam obietnicy, ale udostępnie wszystko publicznie, jako jedno duże archiwum do przeglądania offline.
Jeśli ktoś chciałby wykoszystać materiały stamtąd u siebie proszę bardzo, ale ze wskazaniem źródła.
Pozdrawiam wszystkich i to nie prawda że mam Scenę C64 \'w poważaniu\' - to był kawał mojego życia i będę ją wspominał jako najpiękniejsze czasy młodych lat, podczas których miałem okazję nie tylko poznać fajnych ludzi, ale nauczyć się programować, muzykować tudzież felietonować.
ps. nie będę komentować tematu dotyczącego sposobu zamknięcia strony - chciałem to zrobić jak najszybciej i bez wielkich pompatycznych tłumaczeń - sprawa wyglądała tak w skrócie, że doszło do momentu, w którym nikt nie chciał tego projektu rozwijać a gdy już emu zamknąłem nagle okazało się, że są chętni, ale... do prowadzenia pod swoim szyldem. Trochę to nie fair uważam, więc... róbcie swoje, pod swoim szyldem, ale i od podstaw (te słowa kieruję do tych, którzy w momencie zamknięcia serwisu oferowali chęć przejęcia go a gdy jeszcze istniał online, nie dołożyli żadnych starań w jego rozwój).