Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: C64Power - Wasze pomysły!  (Przeczytany 7607 razy)

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
C64Power - Wasze pomysły!
« dnia: 17 Lipca 2006, 01:02 »
 Witam  wszystkich  serdecznie.  
  Jakiś  czas  temu  C64  Power  przeszło  kolejną  modernizację...  Szczególnie  jeśli  chodzi  o  layout...  Chciałbym  Was  drodzy  czytelnicy  prosić  o  opinie  nt.  serwisu...  Możecie  w  tym  poście  składa  również  skargi,  zażalenia,  a  także  pomysły,  co  by  warto  zrobić,  lub  zmienić...  Czekam  na  Wasze  opinie!  :-)  
  Pozdrawiam!

Kifa

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Lipca 2006, 02:14 »
 To  ja  się  może  przyczepię  do  takiego  detalu  (każdy  chyba  byłby  czepliwy  po  kilku  godzinach  przegrywania  rzeczy  na  dyski,  które  nie  działają...)  -  dlaczego  w  Firefox  nie  wyświetlają  mi  się  te  małe  grafiki  obok  przycisków  wejścia  do  działów?  Wcześniej  działały  (znaczy  przed  modernizacją  serwisu)...  

A  poza  tym?  Chyba  wszystko  jest  OK,  byle  tylko  serwis  nie  poszedł  w  diabły,  jak  Emu64...  [`]

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Lipca 2006, 08:55 »
 czy  jest  możliwość  promocji  North  Party  na  stronie  głównej???  Może  to  być  jedno  z  ostatnich  party  na  c64.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Lipca 2006, 09:17 »
 czesc  Wam...  
  odpowiem  na  powyzsze  pytania  po  koleii...  obrazki  powinni  sie  wczytywac...  mam  nadzieje,  ze  myslimy  o  tych  samych  ikonkach...  jak  mozesz  to  podeslij  mi  screen,  jak  stronka  wyglada  u  Ciebie  na  maila  flooder@c64power.com...  sam  jade  na  firefoxie  i  nie  widze  zadnych  zastrzezen...  czy  jeszcze  u  kogos,  tak  jest?  

a  co  do  promocji  north,  to  jasne  ze  nie  byloby  problemu  zareklamowac  party  na  stronie  glownej...  jak  masz  jakis  ciekawy  pomysl,  jak  to  zrobic,  to  napisz  maila...  jestem  otwarty  na  propozycje...  a  najwyzej  jutro  sam  jakos  postaram  sie  cos  wymyslic...  

pozdrawiam...

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Lipca 2006, 12:21 »
 Ja  będę  upierdliwy,  ale  to  z  racji  mojego  zawodu  (jestem  tłumaczem/korektorem)  \'\'    
  Flooder,  popraw  napis  na  stronie  tytułowej,  bo  się  ktoś  machnął  i  jest  kompendium  wiedzy  o  kompueterze  (zamiast  \'komputerze\')  Commodore  64\'  \'\'  

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Lipca 2006, 14:05 »
 jezus  maria...  rzeczywiscie...  :P  
  moj  blad...  przyjalem  i  wnet  poprawie  :)  
  thx  za  dobre  oko  :D

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Lipca 2006, 21:02 »
 No  cóż,  w  moim  zawodzie  łatwiej  się  wychwytuje  cudze  błędy  niż  swoje  \'\'    

tkonojacki

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Lipca 2006, 22:54 »
 Jakiś  moderator  by  się  przydał    \'\'  

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Lipca 2006, 23:57 »
 Lol...  Jednak  biorąc  pod  uwagę,  że  na  forum  nie  ma  sprawnej  edycji  (może  dokończycie  to  wreszcie??)  to  mod  raczej  się  nie  przyda  ;P

Kifa

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Lipca 2006, 11:08 »
 Modowi  potrzebna  nie  tylko  edycja,  chociaż  z  drugiej  strony  nikt  tutaj  nie  daje  powodów  do  wdrożenia  małego  banowanka...    \'\'  

Przy  okazji  -  Flooder,  odkryłem  powód  niewyświetlania  się  tych  ikon  obok  nazw  działów.  Otóż  winna  jest  wtyczka  Adblock  Plus,  która  uznaje  je  za...  reklamy...  Czyli  to  nie  Twój  błąd,  tylko  błąd  w  filtrach  tejże  wtyczki.  Poradziłem  sobie  z  tym,  wystarczy  wyłączyć  blokowanie  dla  C64  Power  i  już.    \'\'  

januzi

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Lipca 2006, 12:07 »
 edycja  jest,  u  mnie    \'\'  

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #11 dnia: 18 Lipca 2006, 15:41 »
 ciesze  sie  Kifa,  ze  juz  wszystko  ok...  bo  serio  nie  mialem  pomyslow  dlaczego,  tak  sie  dzialo...  
  a  edycja  postow  to  dzialka  januziego  i  nic  mi  do  tego  :P

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 18 Lipca 2006, 18:24 »
 U  mnie  niektóre  podstrony  nie  wyświetla  równo  na  dole  ekranu.  Coś  czasem  rozjedzie  się.  Domyślam  się,  że  może  to  być  kwestia  tego,  że  używasz  innej  przeglądarki  niż  ja.  Pamiętam,  że  mój  serwis  też  różnie  się  zachowuje  pod  Firefoxem,  czy  Operą.  Ale  za  to  pod  innymi  jest  ok.  Zgadza  się  Flooder?

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #13 dnia: 18 Lipca 2006, 23:21 »
 jesli  chodzi  o  ff  i  ie  to  u  mnie  serwis  chodzi  bez  zarzutow...  niestety  co  do  innych  przegladarek  to  nie  testowalem...  dlatego  nie  wykluczone,  ze  pod  opera  dziala  nieco  gorzej...  mowiac  szczerze,  to  zbytnio  nie  mam  czasu,  zeby  to  narazie  testowac...  postaram  sie  tym  zajac,  jak  najszybciej...  poza  tym  dzieki  reiter  za  skrina  :)

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 19 Lipca 2006, 17:01 »
 Tobie  zawsze  pomogę,  to  dla  mnie  przyjemność.