Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [S] Czasopisma C&A, Bajtek, 64+4&Amiga, Top Secret, Secret Service  (Przeczytany 4309 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline heniek29cr

• Level 5
[S] Czasopisma C&A, Bajtek, 64+4&Amiga, Top Secret, Secret Service
« Odpowiedź #15 dnia: 17 Września 2014, 21:03 »
F7sus4
Ty weź naprawdę zmień lekarstwa bo edytujesz już tą odpowiedź z 10 razy już nie wiem na co odpowiadać\"\"
F7sus4:
Najpierw problemem byl urlop sprzedajacego (jak wol wyszczegolniony w aukcji),

Nic takiego nie było wyszczególnione w aukcji i nie pisz takich bzdur bo ja mam te maile od Ciebie z odpowiedziami i też mogę zacząć wklejać........Fakty były takie:
1 Magnetofon miał być sprawny w 100proc. ale nawet przestawał sam wgrywać po wyświetleniu informacji o programie.
2 Licznik przekłamywał i to dość konkretnie bo około 20 już przy 100........
3 Był pożółkły a miał być idealnie kremowy........
A to że se dałem z tym wtedy spokój to tylko dlatego, że masz inną ksywę na forum niż na allegro i dlatego od razu Cię nie wypunktowałem\"\"
Pewnie z wysyłką czekałeś jak najdłużej aby po dokładnych testach nie starczyło mi czasu na negatywa co?
A te Twoje podziękowania
F7sus4:
Interesting,

to za co za wysłanie maila chyba co?

A czerwony dywan to ja mogę Wackeemu rozłożyć jak Cię pięknie wypunktował w elegancko przeprowadzonej akcji z tego wątku...
http://www.c64power.com/forum/index.php?action=vthread&forum=7&topic=5676&page=95

Naprawdę polecam wszystkim na dokładne zapoznanie się z tą dyskusją, nawet Kisiel, który na tym forum z łagodzenia obyczajów nie słynie tutaj próbuje ratować skórę F7sus4.....

Dziwnym trafem użytkownik "niemampieniędzy" czy jak mu tam po tej akcji wyparował z allegro......he?
No pewnie napiszesz zbieg okoliczności i będziesz jeszcze z 20 razy edytował.....
Teraz już naprawdę tyle z mojej strony i kwalifikuje sie na srodkowy pozegnalny palec ale dla sprzedającego fskutela; nic osobistego.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #16 dnia: 17 Września 2014, 22:54 »
Czyli kupiles "niesprawny" magnetofon, nie nawiazales kontaktu ze sprzedajacym w zwiazku z rzekomym problemem i wystawiles podziekowanie za udana transakcje. Teraz natomiast twierdzisz, ze jednak nie dziala. Jasne, seems legit. Polecam powrot na PPA z takimi historyjkami - tam to lubia.

Offline Adix1975

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 18 Września 2014, 09:01 »
F7sus4
F7sus4:
Widze, ze cisnienie z okolicy ledzwiowo-krzyzowej uszlo do gory, wychodzac ustami.

F7sus4
F7sus4:
zmien leki i nie pros mnie juz o nic wiecej na priv.

Chyba miałeś trudne dzieciństwo lub może byłeś wykorzystywany seksualnie. Nie rozumie skąd tyle jadu w Tobie.

Opisując sytuację nie obrażam Ciebie tak jak Ty to robisz nie tylko w stosunku do mnie, ale również do innych użytkowników tego forum. (może admin wyciągnie jakieś wnioski). To czy ktoś wpisze 1 zł w licytacji to nie oznacza, że za tyle chce kupić. Ja wpisując np: 1 zł nie liczę na kupno za 1 zł jak Ty to twierdzisz tylko po to by aukcja mi nie umknęła.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #18 dnia: 18 Września 2014, 11:08 »
Na poczatek proponuje przesledzic, ktory cytat kierowany jest do ktorego rozmowcy. \"\"

Adix1975:
Ja wpisując np: 1 zł nie liczę na kupno za 1 zł jak Ty to twierdzisz tylko po to by aukcja mi nie umknęła.

Grzesiu Stolarz podawal te sama wymowke, na koniec i tak zostawalo 1zl (edit - ostatnie 14 dni: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9). Powiedzmy tez, ze wielu zaprzyjaznionych sprzedawcow ma z Wasza dwojka identyczne doswiadczenia - takiej slawy nie uzyskuje sie przypadkowo. Przy takim bilansie, nikogo nie obchodzi jedna "normalna" licytacja od swieta. Nie wszystkim musi ten proceder odpowiadac i nie ma o co tluc piany.

(Mozna mowic, ze "ale takie prawo kupujacego" - coz, takie samo, jak prawo gospodarza, by wywalic szczura z piwnicy). \"\"

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #19 dnia: 18 Września 2014, 11:23 »
WojT_GL:
Ja bym tam zalicytowal ;) ale nie ma aukcji a i fesus nie daje znaku zycia

Daje, daje, tylko z samego forum splynelo juz kilka zapytan. Aukcje wznawiam; mam nadzieje, ze trafia w dobre rece:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4619069817

Offline Adix1975

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: 18 Września 2014, 12:18 »
F7sus4
Wiem, który był kierowany do mnie, a który do kogoś innego. Przytoczyłem dwa donośnie obrażania ludzi z forum.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #21 dnia: 18 Września 2014, 12:54 »
Ciekawe, co piszesz zwlaszcza w swietle frazesu o wykorzystywaniu seksualnym. Tyle licytacji za 1zl na Allegro, a Ty tu tracisz czas na jakies dyskusje.

\"\"

Offline WojT_GL

• Level 4
« Odpowiedź #22 dnia: 18 Września 2014, 14:35 »
F7sus4:
Daje, daje, tylko z samego forum splynelo juz kilka zapytan. Aukcje wznawiam; mam nadzieje, ze trafia w dobre rece:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4619069817

Zalicytowane \"\"
Czekam teraz na aukcję z Bajtkami.

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #23 dnia: 18 Września 2014, 23:39 »
F7sus4
Ja mam tylko nadzieję, że kolejny powracający po latach do sprzętu commodore nie trafi na Ciebie bo tak jak Ty potrafisz komuś uprzykrzyć przyjemność korzystania z retro-sprzętu to naprawdę mało kto i jeżeli robisz to specjalnie to tylko pogratulować wyników(na PPA też masz liczne grono ignorujacych Twe zacne wypociny)
Szkoda bo psujesz tu fajny klimat, który kiedyś czułem.......jedynie proszę weź choć trochę pomyśl, że pieniądze to nie wszystko i nie warto dla nich oszukiwać....mam nadzieję, że kiedyś to zrozumiesz\"\"
Do tego starasz się tutaj wyrosnąć na jakiegoś guru, który każdym może pomiatać i wytykać źdźbło w oku a belki w swym nie widzi ale jeszcze to wszystko Ci się wróci z nawiązką.....

Pozdr

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #24 dnia: 18 Września 2014, 23:51 »
Jaki dramat mnie minął. Nawet dostąpiłem do piedestału obrony jakiegoś user'a fju fju.
Podsumowanie:
Banda łysego dwóch na jednego.

Faktów nie zobaczysz tylko opinie, jeden przeżywa magnetofon co ma pożółkłą obudowę (pikczersa vs pikczers z allegro) a drugi przeżywa konczitę wurst i złotówę (taxi driver?)

Co do samego delikwenta pomijam milczeniem, wyrobił sobie opinię sam, styl ujadania i to że go obsiadły muchy też zostawiam wnikliwym obserwatorom usunietych aukcji ... Bomberlandi nie usuwają :P
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #25 dnia: 19 Września 2014, 01:14 »
heniek29cr:
że pieniądze to nie wszystko i nie warto dla nich oszukiwać....mam nadzieję

A mnie meczy to Twoje babskie mialczenie, ze ktos Cie "oszukal". Na dyskusje byl, kurwa, czas poltora roku temu przy okazji zakupu. Skoro twierdzisz, ze byl problem z magnetofonem, nalezalo to wyjasniac sie ze sprzedawca - od tego jest Allegro, kontakt mailowy, od tego sa spory transakcyjne. Niczego nie zglosiles, podziekowales za transakcje. Sprawa jest dawno zamknieta, wiec przestan pierdolic, ze po poltora roku cos Ci zle kreci, ze Ci buda pozolkla, czy ze dlugo szedl. Jezeli wydaje Ci sie, ze czyhalem na Twoje 10zl po 12 latach uczciwego handlu na Allegro, to zwyczajnie brakuje Ci piatej klepki, a nie, kurwa, paska w magnetofonie.

Jak widze takie pierdolenie, przypomina mi sie niedawna sprzedaz Top Secreta - jednemu kupujacemu nie odpowiadalo, ze wyciety byl kupon na prenumerate przy koncu ktoregos numeru. Kupon! W calym, raptem trzylinijkowym, opisie jak wol widniala informacja o mozliwych brakach/podkresleniach etc. ale dla nabywcy bylo to "oszustwem", bo tak wyglada zdolnosc rozumienia slowa pisanego. Przyjebow nie brakuje.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #26 dnia: 19 Września 2014, 01:46 »
F7sus4:
Przyjebow nie brakuje.

No fakt kto normalny sprzedaje czasopisma z dzieciństwa... (…) lub czasopisma – fragment zdania usunięty z przyjętego już w 2002 rządowego projektu nowelizacji ustawy o radiofonii i telewizji, zmieniający sens i zakres obowiązywania niektórych kluczowych ustaleń tej ustawy.

Wiesz olo są ważniejsze sprawy niż twoje sto baniek.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #27 dnia: 19 Września 2014, 07:43 »
F7sus4
" Widze, ze cisnienie z okolicy ledzwiowo-krzyzowej uszlo do gory, wychodzac ustami"
cytowana wyżej wypowiedź nomen omen Twoja nabiera teraz sensu\"\"
Gdybym wiedział półtorej roku temu, że fskutela to F7sus4 to bym pewnie i wcześniej wspomniał ale też z początku miałem to gdzieś bo takie niezgodności towaru z opisem to nic nadzwyczajnego ale Ty na tym forum stawiasz się jak bohater ostatniej "aukcji"  wytykając i ustawiając wszystkich i wszystko wspominając choćby akcje z adix1975 a sam nie jesteś do końca w porządku co pokazles sprzedając Swój towar z nie prawdziwym opisem......
A to, że teraz już pojechałeś po czarnych dowodzi tylko Twej prostej, chamskiej jak u zwykłego handlarzyny z targowiska postaci\"\"
I to mi w zupełności wystarcza jako zadośćuczynienie za poniesiony straty:   ) i cieszę się, że już nie tylko ja to widzę ale wszyscy co tu zaglądają\"\"
z pozdrowieniami

Offline shango

• Level 5
« Odpowiedź #28 dnia: 19 Września 2014, 08:19 »
Heniek po kupować używki na allegro jak można kupić nowy magnetofon. Ktoś tu zapodawał link do firmy co jeszcze ma na magazynie nowe nie używane po 26 zł.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #29 dnia: 19 Września 2014, 11:31 »
heniek29cr:
cytowana wyżej wypowiedź nomen omen Twoja nabiera teraz sensu

Bo tolerancja na glupote jest materia skonczona.

Jezeli cokolwiek Ci nie pasowalo, miales az nadto czasu, by to wyjasnic. Przyjmuje zwroty, ide na reke. Zero reakcji, pozytyw. Musialo byc fatalnie. Wytlumaczenie, ze "potrzebowales forum", aby mnie skojarzyc jest od czapy, do kontaktu sluzy mail z Allegro, tlumacze to piaty raz. Czy jak kupisz nieswiezy schab w sklepie to idziesz z nim po roku na stacje benzynowa, czy wracasz do miesnego? Patrzac na caloksztalt powyzszego, chyba to pierwsze.

Jezeli kaseciak o takim wygladzie (pech, ze znalazlem foto z aukcji przed rescalem) za 10zl jest dla Ciebie zla oferta, polecam zmienic kontrahenta, na przyklad na tego, tego, tego, czy tego. Tanio jak barszcz, stan jak ze sklepu, nic tylko brac.

W zeszlym tygodniu kobieta przejechala mi po drzwiach na parkingu. Wina, jej zdaniem, byla moja, poniewaz samochod jest szary, sciana parkingu tez i powinienem zaparkowac na zewnatrz. Tlumaczenie nie pomoglo, "wiedziala" swoje. Dopiero policja pouczyla, do czego sluzy lusterko podczas cofania.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\"