Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [S] Czasopisma C&A, Bajtek, 64+4&Amiga, Top Secret, Secret Service  (Przeczytany 4309 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
[S] Czasopisma C&A, Bajtek, 64+4&Amiga, Top Secret, Secret Service
« Odpowiedź #90 dnia: 29 Września 2014, 22:27 »
heniek29cr:
Kiedyś mówił mi, że nawet tu nie zagląda

cholercia bliska znajomość z drugą połową czy po prostu łatwiej mu wypierać się z prostego faktu że zaliczył wpadkę na tym swoim SDBOX-ie który uwala ludziom sprzęt. Pewnie nadal nic o tym nie wie pomimo wysłania jakiś majli od wiszącego na krzyżu F7suska ?
Gwarancja do dupy podtarcia działa jak magia \"\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #91 dnia: 29 Września 2014, 23:01 »
gstolarz:
Aukcja sie zmieniala i juz nie bylem zainteresowany (biorac pod uwage ilosc aukcji w ktorych bralem udzial).

Biorac pod uwage ilosc, to cos czesto zmienialy sie te aukcje. Nagminnie wrecz. \"\"

gstolarz:
Dobrze, ze nie musze robic z Toba zadnych interesow.

Dzieki, jak pisalem, nie potrzebuje "zlotowkowych" takich ofertow. \"\"

gstolarz:
"U wiekszosci sprzedawcow pokonczyl, jak pokonczyl - na czarnej liscie."
Zwazywszy u ilu sprzedawcow kupowalem to chyba powinienem miec jakikolwiek problem

A ja mysle, ze sam doskonale wiesz, o ktorych osobach mowa. Nie zamierzam tego pietnowac publicznie, to sprawa pomiedzy Toba, a nimi.

gstolarz:
Nie przypominam sobie, zeby kiedykolwiek udalo mi sie cos kupic za 1 zl na Allegro.

A to akurat dobrze. \"\"

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #92 dnia: 29 Września 2014, 23:03 »
Kisiel:
Pewnie nadal nic o tym nie wie pomimo wysłania jakiś majli od wiszącego na krzyżu F7suska ? Gwarancja do dupy podtarcia działa jak magia

Jezeli zmierzasz do tej akcji z padnietymi plytami to nadal nie doczekalem sie odpowiedzi w sprawie rekompensaty.

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #93 dnia: 30 Września 2014, 00:50 »
Kisiel:
holercia bliska znajomość z drugą połową czy po prostu łatwiej mu wypierać się z prostego faktu że zaliczył wpadkę na tym swoim SDBOX-ie

Ja tak naprawdę nie mam pojęcia o czym godosz\"\"  bo niem nie mam wynalazku ola\"\" SD - Box)  ani innych tego typu podobnych......... ale też czekam na ten Twój magiczny wypas\"\"
 więc jeżeli o mnie chodzi to jestem neutralny w tym temacie i ciągle czekam na rozwiąznie  dala mnie.........\"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #94 dnia: 30 Września 2014, 10:08 »
F7sus4:
Jezeli zmierzasz do tej akcji z padnietymi plytami to nadal nie doczekalem sie odpowiedzi w sprawie rekompensaty.

Myślę że musisz uderzyć do henia on ma widać lepsze koneksje.. pewnie z racji bycia sąsiadem :P

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Jericho/Draco

• Level 4
« Odpowiedź #95 dnia: 30 Września 2014, 11:35 »
F7sus4:
A tak poza wszystkim, ilosc licytacji retro-komputerowych, ktore w ciagu ostatniego kwartalu skonczyly na poziomie 1zl jest bledem statystycznym z p<0,001. Takze, nawet nie rozstrzygajac, czy ktos probowal "zlotowkowac", czy nie, szanse na pozyskanie jakiegokolwiek przedmiotu przy tym progu cenowym sa praktycznie zadne. Poszedl raptem jeden. Kabel.

I dlatego nie rozumiem po co dodajesz złotówkowiczów do czarnej listy? Czy 1 zł na starcie jest gorsze od 1 zł na dajmy na to końcowych 151, 251 czy 1001 zł?\"\" Dzięki tym osobom masz zawsze +1 do licytujących, +1 do zainteresowania, +1 pln :D A gdyby taka osoba naprawdę była mocno zainteresowana którymś z Twoich przedmiotów zalicytowałaby także później za większą kwotę?

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #96 dnia: 30 Września 2014, 14:17 »
Kisiel:
Myślę że musisz uderzyć do henia on ma widać lepsze koneksje.

Miec wejscia u Olo to trzeba byc gosc.

Jericho/Draco:
A gdyby taka osoba naprawdę była mocno zainteresowana którymś z Twoich przedmiotów zalicytowałaby także później za większą kwotę?

Mhm, to jest tok rozumowania osoby podchodzacej do licytowania z rzeczywistym zamiarem zakupu. Tok rozumowania szczura polega na masowym licytowaniu za 1zl i czekaniu na manne z jasnego nieba.

Jericho/Draco:
Dzięki tym osobom masz zawsze +1 do licytujących, +1 do zainteresowania, +1 pln :D

Formalnie moze byc taki bilans i pewnie robiloby to roznice, gdyby ktos handlowal sprzetem/osprzetem na masowa skale. Natomiast przy tak sladowej ilosci oferowanych rzeczy, jak w moim wypadku, bardziej niz na wachnieciu 5-10zl "zysku", zalezy mi, by przedmiot trafil do wlasciwej osoby. Z powodow omawianych wczesniej, szczury, handlarze itp. nie mieszcza sie w tej kategorii. Jak mam zobaczyc swoj stuff na Allegro po kilku dniach, a juz sie zdarzalo, to dziekuje bardzo.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #97 dnia: 30 Września 2014, 17:58 »
F7sus4:
"zysku", zalezy mi, by przedmiot trafil do wlasciwej osoby.

puściłem pawia kto posprząta ?