Dochodzę do siebie po imprezie. Mało snu+trunki robią swoje. Strach się bać co by było, gdybym przyjechał już w piątek.

Impreza w pytkę! Bardziej kameralna niż SP5, ale chyba bardziej spontaniczna. Dawno nie widziałem takiej zabawy przy msx compo (wszystkich) no i "na rozgrzewkę" przy secie wackee (szacun). Dziewczyny - Agis, Cobra, Lolita - byłyście świetne.

Taka wartość dodana do tego zlotu.

Raf, Volcano, Odyn - proponuję "kolejną ostatnią" imprezę zrobić za 2 lata. Bo - sorry - ale
niei ma takiej opcji żeby nie było kolejnej edycji.

skull: do tego tematu jeszcze wrócimy

moja pierwsza próba z rastrami pionowymi i irq skończyła się sieczką
http://csdb.dk/release/?id=106917Co do Arok`a to czytaj poniżej

uka: zauważyłem katalog, ale chwilowo mam dość komputera żeby się w to zgłębić

to był szalony tydzień; najpierw slideshow na Arok`a, a później Quadrangulus. Muszę odpocząć. Dzięki za miłą rozmowę przy barze.
uka i Skull: dziękuję za miłe słowa na party i teraz tutaj; bardzo się cieszę, z tych wygranych (w ciągu roku to już trzecia! oszaleję normalnie

) wiem też jak dłuuuuga droga jest przede mną, bo - nie oszukujmy się - te sukcesy to raczej efekt słabości konkurencji, niż mojego "finezyjnego i błyskotliwego kodu"
Teraz robię sobie miesiąc odpoczynku, a potem wracam pracować nad intrem na Starego Piernika. Może ktoś podejmie wyzwanie?
ps. na Starego Piernika 9 w 2014r funduję nagrodę w postaci skrzynki/kartona (bo teraz tak chyba się ją sprzedaje) poznańskiej "Wyborowej", na demo compo