Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: NORTH PARTY 9.0  (Przeczytany 4912 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #75 dnia: 12 Marca 2004, 07:02 »
seba za moich czasow .. ja sklerozy nie mam...teraz poprostu sa inne czasy i czasami sie organizatorzy boja czy nie beda w plecy.  a dziewczyna juz sobie znalazla ....nie odwracalnie, jak sie ma trojke z przodu to nie sa to czasy kiedy sie szuka
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban/arise_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #76 dnia: 12 Marca 2004, 10:05 »
Nudza mnie troche te pyskowki z Sebastianem, ale niech mu bedzie...

>:>: 30 lipca - 1 sierpnia. To informacja nieoficjalna  
>:  
>:Elban, przeciez w tych dniach jest LCP po drugiej stronie Baltyku.  

Wiemy. I malo sobie z tego robimy. Niestety od dluzszego czasu nie liczymy na przyjazd nikogo  z zachodu wiec terminy zachodnich imprez nie maja dla nas znaczenia.  

>:>: Dla wszystkich fanow narkomanek za konserwe  
>:  
>:A na North scenowi narkomani i alkoholicy dostaja kielbase z jadem. Wiesz, ludzi  
>: ktorzy jezdza na Przystanek czy na SLC czesto stac tylko na kawalek chlebka czy  
>: sucha bulke i to jest ich jedyny posilek w ciagu dnia a o konserwie czy kielbasie  
>: nawet nikt nie marzy.  

zebym sie nie rozplakal. moga sie zglosic po zasilek dla bezrobotnych, albo po zupke dla nurkow pod centralnym.  

z tego wynika ze za konserwe mozna zakupic taka niepokluta jeszcze narkomanke.

>:>: North w lato zawsze odbywalo sie na przelomie letnich miesiecy  
>:  
>:Smiech. Raptem 4 na 8 edycji odbyly sie na \'przelomie letnich miesiecy\'.  

czyli wszystkie letnie Misiu.

>: Przelom od 10 lat jest zajety przez SLC.  

ktory jak juz jasno powiedzielismy, mamy w dupie. wolisz pic z multimediami nad morzem przez tydzien niz przyjechac na North? Twoja sprawa.

>: Poza tym jest LCP, ktore zaczelo sie odbywac na przelomie od czasu gdy Stare  
>: North przestalo byc organizowane (2001).  

A co to jest stare North?

>:>: Niestety, na ostatnim party okazalo sie,  
>:>: ze nie wszyscy potrafia sie zachowac  
>:  
>:To nie wpuszczajcie bydla. Co zamierzasz zrobic zeby takie przypadki nie powtorzyly
>: sie na nastepnym party?  

to samo co ostatnio. zwrocic uwage, a jak nie pomoze wyplacic boksa. w zeszlym roku wystarczylo zwrocic uwage. Powiedzmy, ze w zeszlym roku przez chwile mialem zastrzezenia do zachowania kilku osob, ale szybko sie uspokoili. Pozostale przypadki to zenujace proby podrywania mojej owczesnej kobiety.

>:Kisiel, za moich czasow dziewczyny wchodzily za darmo.  

teraz tez wchodza.

>: Nie bylo tez problemu z wejsciem dziewczyn z zewnatrz.  

co innego jest przyprowadzenie sobie jakies panny z miasta, a co innego, jak sugerowal Bzyk, sciaganie 20 lasek, niektorzy mieli z kim potanczyc.

>:Wacek, Pozmen i Bzyku chyba nie maja komodorowskich rzeczy w swoim  
>: repertuarze koncertowym

to prawda. nie musi byc komodorowsko.

Offline Sebaloz

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #77 dnia: 17 Marca 2004, 18:35 »
>: nie liczymy na przyjazd nikogo z zachodu wiec
>: terminy zachodnich imprez nie maja dla nas znaczenia

Elban, na zachodnie imprezy jezdza nie tylko ludzie z zachodu. Ja jestem ze wschodu i chcialbym kiedys pojechac na LCP.

>: za konserwe mozna zakupic taka niepokluta jeszcze narkomanke

Ale po co placic za cos co mozna miec za darmo?

>: ktory jak juz jasno powiedzielismy, mamy w dupie.
>: wolisz pic z multimediami nad morzem przez tydzien
>: niz przyjechac na North? Twoja sprawa.  

Wole. Nie chodzi o picie. Specjalnie ustaliles termin North tak zeby pokryl sie z SLC. Przesun termin tydzien wczesniej to nie bede musial wybierac. Ale nie zrobisz tego bo boisz sie ze wtedy moze przyjechac multimedialne bydlo z klimatu SLC.

>: A co to jest stare North?

Kultowe edycje 1-4.

>: to samo co ostatnio. zwrocic uwage, a jak nie pomoze wyplacic
>: boksa. w zeszlym roku wystarczylo zwrocic uwage. Powiedzmy, ze
>: w zeszlym roku przez chwile mialem zastrzezenia do zachowania
>: kilku osob, ale szybko sie uspokoili. Pozostale przypadki to
>: zenujace proby podrywania mojej owczesnej kobiety.  

Aha, ":mojej owczesnej kobiety":. Czyli masz JUZ nowa kobiete. Cieszy mnie fakt, ze wracasz do dobrej formy i znow mozemy sie wszyscy dowiedziec o Twoich podbojach.

Elban, pozwoliles na to zeby Twoja kobieta byla wielokrotnie podrywana. Zastrzezenia rotfl. Nie skarz sie. Jesli nie miales czasu opiekowac sie dziewczyna to nie trzeba bylo zabierac jej na party. Na SLC przyjezdzaja ze swoimi kobietami i nie zdarzyl sie przypadek podrywania czy innego gangbangu. Kazdy wie ze dziewczyna kolegi/scenowicza to rzecz swieta. Takie sa niepisane prawa sceny.  

Wiesz co, nawet taka narkomanka z centralnego zasluguje na lepszego chlopaka i lepsze towarzystwo.

A Prezes nie przypomina sobie aby ktos zalowal tego ze pojawil sie na north 8. Nie wiem co wy tam palicie, ale macie niezly towar

prezes_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #78 dnia: 17 Marca 2004, 19:07 »
>:A Prezes nie przypomina sobie aby ktos zalowal tego ze pojawil sie na north 8.  

badz laskaw odswiezyc mi pamiec.

elban/arise_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #79 dnia: 18 Marca 2004, 10:02 »
>:>: ktory jak juz jasno powiedzielismy, mamy w dupie.  
>:>: wolisz pic z multimediami nad morzem przez tydzien  
>:>: niz przyjechac na North? Twoja sprawa.  
>:  
>:Wole.

spoko.

>: Nie chodzi o picie. Specjalnie ustaliles termin North tak zeby pokryl sie z SLC.  
>: Przesun termin tydzien wczesniej to nie bede musial wybierac. Ale nie zrobisz tego  
>: bo boisz sie ze wtedy moze przyjechac multimedialne bydlo z klimatu SLC.  

przejarzales mnie. bardzo sie tego boje. szczerze mowiac nie zalezy mi na ich obecnosci, bo jezeli to ci zawodnicy, ktorych ulubionym motywem jest robienie bydla to i tak dlugo by sie na North nie pobawili. wszystkich innych serdecznie zapraszamy.

Offline wackee

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #80 dnia: 12 Marca 2004, 15:29 »
Seba.lose:

>: Wacek, Pozmen i Bzyku chyba nie maja komodorowskich rzeczy  
>: w swoim repertuarze koncertowym  

Oj, zdziwisz sie. Nie slyszales ":My Kingdom Tango":

.wackee

prezes_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #81 dnia: 15 Marca 2004, 11:34 »
Hitem napewno bylaby reaktywacja zespolu muzycznego z North 4:
milek-wacek-bzyku-pasthor + nowy czlonek smalltown boy na wokalu?  

Offline Sebaloz

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #82 dnia: 17 Marca 2004, 18:07 »
>: Wpadnij Seba, wpadnij.

Bzyku, nie wiem. Na pewno wpadne do Poznana na Symphony w pierwszy weekend lipca.

>: Oj, zdziwisz sie. Nie slyszales ":My Kingdom Tango

Wacek, a kto slyszal ten Endera powrot do korzeni? Na razie to dowcip w stylu komodorowski Newspaper online

Daj kiedys linka na razorpoincie, mam nadzieje ze nie beda to tylko popluczynki po originalnym my kingdom.

>: teraz poprostu sa inne czasy i czasami sie
>: organizatorzy boja czy nie beda w plecy.  

Kisiel, a wczesniej organizatorzy nie bali sie ze beda w plecy? Scena nie jest od tego zeby zarabiac czy wychodzic na zero. Zreszta nie tylko organizatorzy ryzykuja kase. Kazdy kto jedzie na party tez ryzykuje okreslona sume np 200 zlotych. Za taka kase mozesz pojsc z dziewczyna do kina czy na kolacje albo zabrac ja na weekend za miasto i zjesc jakas konserwe

>: a dziewczyna juz sobie znalazla ....nie odwracalnie

Przykro mi. Jesli ci na niej zalezy to postaraj sie ja odzyskac.

>: jak sie ma trojke z przodu to nie sa to czasy kiedy sie szuka

Jest wiele fajnych i wolnych dziewczyn pod trzydziestke. Zamiast pic idz do fryzjera, na solarium, kup sobie jakies nowe ciuchy i usmiechaj sie do napotkanych kobiet

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #83 dnia: 19 Marca 2004, 07:08 »
moze ja sie konwulsyjnie wyrazilem ale moja przyszla zona ma 22 wiec...nie szukam A pierd.. o dupie maryny z laskami w jej wieku nie mam problemow ... seba dzieki za troske
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

SPC

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #84 dnia: 16 Marca 2004, 17:53 »
Przepraszam, ze sie wtracam ale tak sie przygladam tej ":rozmowie": od pewnego czasu. Nigdy nie bylem na zadnym party, ale patrzac na Was wydaje mi sie ze niewiele stracilem. To naprawde jest smieszne, popatrzcie co wy wypisujecie (przynajmniej coponiektoorzy). Gloownie belkot.

Corwin

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #85 dnia: 17 Marca 2004, 08:16 »
Straciles . Pytanie jest inne : Czy teraz stracisz ?
A ":rozmowa": jest standardowa. Taka sama od zarania dziejow
Ktos jest za, a ktos przeciw. Ktos cos robi, ktos cos gada.
Argumenty, uzywane ":przeciw": sa teraz ":za": i na odwrot.
I tak nic nie wyniknie z tego. Bo co moze wyniknac ?
Sebek przyjedzie na party bo Elban go przekona (o ile ma taki cel) ?
A moze Seba zniecheci taka liczbe osob ze nikt nie przyjedzie Oczywiscie, ze nie.
Moze zniechecic kogos kto jeszcze niebyl na party, inni poprostu znaja Sebka i wiedza jak sie odniesc do jego slow.
Tak wiec koncze i ja moja czcza pisanine. Bo ona tez niewiele wnosi.
---- Bo takie to czasy,.. ci co rozpisywali sie o ch.jowosci internetu i lamerach z internetu pojawili sie juz w nim i udaja, ze przeciez nic nie pisali/mowili. (k.rwa normalnie esencja Polskosci Pozdrawiam Panow Patriotow Prawdziwej Sceny.
Dla odmiany Ci, ktorzy zawsze oceniali i mowili otwarcie, ze cos jest zle i jest ch.jowe, zaczeli siegac po argumenty, ktore zawsze zwalczali - teraz jest ":zrob lepsze": buchachacha,.... a mial byc koniec

Pozdrowienia.

Rumpelspringstin

prezes_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #86 dnia: 17 Marca 2004, 15:16 »
>:A moze Seba zniecheci taka liczbe osob ze nikt nie przyjedzie Oczywiscie, ze nie.  
>:Moze zniechecic kogos kto jeszcze niebyl na party, inni poprostu znaja Sebka i wiedza jak sie odniesc do jego slow.  
>:Tak wiec koncze i ja moja czcza pisanine. Bo ona tez niewiele wnosi.  

wnosi. rzeczywiscie sebaloz swoimi bredniami odstrasza ludzi ktorzy nigdy nie byli na party. byc moze swoja wczesniejsza wypowiedzia ja rowniez kogos zrazilem. niemniej nie mam zamiaru odwolywac tego co napisalem, tym bardziej ze napisalem to co mysle. sebaloz tradycyjnie robi wokol siebie szum wytwarzajac specyficzny dla siebie bezcelowy belkot. taki juz jest odkad stwierdzil ze bedzie wielkim luzakiem, zaczal nasladowac chlopakow z arise, pic alkohol, palic trawke i zamieszkal we wlasnym urojonym swiecie wielkiego podrywacza ktoremu nikt nie odmawia. proponuje go olac (albo lepiej osrac).

a ludziom ktorzy maja watpliwosci czy beda dobrze bawic sie na takiej imprezie polecam przeczytanie raportow z poprzedniej edycji i nie przywiazywanie wiekszej wagi do wypowiedzi znajdujacych sie w tym watku. nie przypominam sobie aby ktos zalowal tego ze pojawil sie na north 8.

Offline Sebaloz

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #87 dnia: 17 Marca 2004, 17:19 »
>:>: Nigdy nie bylem na zadnym party, ale patrzac na Was
>:>: wydaje mi sie ze niewiele stracilem

>: a ludziom ktorzy maja watpliwosci czy beda dobrze bawic
>: sie na takiej imprezie polecam przeczytanie raportow z
>: poprzedniej edycji  

Spc, jesli zamierzasz czytac samych north-wazeliniarzy to sorry, ale poczytaj tez moje raporty ze wczesniejszych edycji, wtedy nie bylo co prawda tak dobrej zabawy jaka jest TERAZ ale i tak bylo smiesznie

Troche nostalicznych wspomnien, w 1999 Talbot napisal:  

>: dawniej jak ktos robil raport z party to jesli  
>: opisywal podroz i ze zjadl 12 bulek, to wszyscy  
>: traktowali to malo powaznie i wlasciwie nie  
>: to zaden raport tylko jakies dywagacje autora.  
>: dlatego nie wiem po co sebaloz opisuje, ze  
>: zaliczyl ktoras tam panne z kolei. czy to  
>: pamietnik, czy moze sex-line, a moze inny  
>: rodzaj biura matrymonialnego.  

A Brush na to:  

>: czlowieku, dorosnij. takie raporty to pisaly  
>: cioty, ktore pisac nie umialy (sam pewnie tez  
>: do nich sie kiedys (?) zaliczalem).  
>: To co robi sebaloz to sztuka. I tego wlasnie chcemy.  

Hehe, z tzw kroniki (listy dyskusyjnej).

Offline Sebaloz

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #88 dnia: 17 Marca 2004, 17:04 »
Corwin, niezly belkot

Nie myslales zeby napisac cos do Newspapera online?

Corwin

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #89 dnia: 18 Marca 2004, 09:21 »
musialbym jeszcze nad soba popracowac

Zreszta, bo to jeden taki NOnline w sieci ?