>: utworow zrobionych po to, zeby COS zrobic, niewazne CO
>: Palce w uszach, bolesne wrzaski, skret kiszek
SB, na tym polega wlasnie piekno sceny
>: Sebaloz, ta oferta byla skierowana wylacznie do Ciebie
Elban, na party najwazniejszy jest bar 24h i klima (atmosfera).
>: Mysle, ze po filmie z Mekki szanuje Cie caly swiat
Smiech. Tego vhsa nakrecilismy dla zabawy. Nie ma go w internecie, puszczany byl w scenowych kinach na Wegrzech i w Polsce no i lecial w autobusie ktorym jechalismy na Mekke. Caly ten scenowy szacunek mozna bardzo latwo stracic, teraz na starosc zaluje tego co robilem w mlodosci, zamierzam ten szacunek jakos odzyskac ale nie przez produkcje tylko przez wzorowe zachowanie na party, zadnego alkoholu i innych swinstw
>: pewne osoby i tak nie przyjada, bo np. sie za bardzo
>: spiekly sloncem na Przystanku Jezus albo cos w tym stylu
To zrob party PRZED przystankiem. A ja nie jezdze na wakacje po to zebys sie opalic. Chodze przeciez regularnie na solarium.
>: Kisiel i Sebaloz, o dymaniu nastek to moze w innym watku
Kto mowi o dymaniu? Proponowales mi tance w Sofii z jakimis dziwkami, wiec odpowiadam ze mam juz kogos z kim moge tanczyc. A sex dopiero po slubie
>: Klimy nie zamontujemy
Ile osob musi przyjechac zebyscie zamontowali klime? Mozna przeciez zrezygnowac z rzutnika i nagrod.
>: i tak nas niemiaszkowie maja w glebokim powazaniu
Kisiel, to wszystko przeze mnie. Kilka lat temu w Niemczech nakrecilismy z Wegrami taki filmik...
I zaraz po tym nie tylko niemiaszkowie, ale caly swiat przestal szanowac nie tylko mnie ale i wszystkich polaczkow generalnie
>: Mysle ze i tak nie ma co dyskutowac na tematy
>: czy panu S. pasi termin taki a nie inny
Navigator, ale czy ty w ogole wiesz KIM jest na scenie Pan S.?
>: Jak bedzie chcial to przyjedzie nawet jak mu termin
>: nie bedzie pasowal. Trzeba po prostu chciec
Umm a ciekawe jak sie umowisz ze znajomymi ze pojedziecie razem na wakacje, moze jakies wojaze sobie wykupicie, urlopy wezmiecie a okaze sie ze pozniej oglosza ze akurat party bedzie w taki weekend. Ale i tak przyjedziesz na party nawet jesli nie bedzie pasowal ci termin, wystarczy przeciez CHCIEC.
>: organizatorzy mogliby sie postarac o jakies identyfikatory
Po co? Na scenie wszyscy sie znaja.
>: Wiec panie Sebaloz, panie Komancz - napiszcie kiedy
>: sa te zajebiste przystanki owsiaka i inne ornety
>: zeby sie czasowo nie pokrylo
Prezesie, sam sie dowiedz jesli zalezy ci zebysmy przyjechali.