Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: NORTH PARTY 9.0  (Przeczytany 4931 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eXbee_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #60 dnia: 10 Marca 2004, 12:10 »
>:30 lipca - 1 sierpnia. To informacja nieoficjalna, musi nam ja potwierdzic pan z klubu Alfa.  

piekny termin. jak mozecie, pomyslcie nad ":sid party": - jakies panny moznaby zaprosic, chyba ze obawiacie sie o ":niekontrolowana ilosc": i spowodowane tym straty. W kazdym razie, pamietam co sie dzialo na drugiej edycji party silent\'a Jak puscili Wacka (sid w mp3) to ludzie szaleli.. mozna taki koncercik dac w nocy np. w piatku na sobote: godzina dla Wacka (nie koniecznie sama tworczosc z C64), dla Jammera i dla innych, co muzyke robia (tez bym chetnie cos zaprezentowal w kwestii muzyki).

elban/arise_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #61 dnia: 10 Marca 2004, 13:16 »
Zastanowimy sie. Pytanie do grajkow: kto chcialby dostac swoja godzinke?

Osob z zewnatrz nie mamy zamiaru zapraszac. Chcecie przyjechac z dziewczynami czy kolezankami, nie ma sprawy, ale North Party zostanie  impreza dla ludzi zwiazanych z C64 i ew. ich znajomymi kumajacymi klimat. Nie zrobimy z party zwyklej dyskoteki, takich macie setki na miescie.

A ostatnia rzecza jaka zrobie to kolowanie Wam dziewczyn do zabawy. Niestety, na ostatnim party okazalo sie, ze nie wszyscy potrafia sie zachowac, to po pierwsze. Po drugie,  miasto jest wielkie, lokali setki, cos sobie mozecie sami wyrwac [albo poprosic Sebastiana o pomoc ].

eXbee_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #62 dnia: 10 Marca 2004, 14:06 »
>:Zastanowimy sie. Pytanie do grajkow: kto chcialby dostac swoja godzinke?  

ja bardzo chetnie, jakis secik bym przygotowal Mysle ze Wacek bylby chetny gdyby przyjechal (RazorPoint live), byc moze sam SB z afrokolektywem, Jammer, Sidder, Milosz... na pewno znalazloby sie duzo osob - to na pewno umililoby klimat party.

>:Osob z zewnatrz nie mamy zamiaru zapraszac. Chcecie przyjechac z dziewczynami czy kolezankami, nie ma sprawy, ale North Party zostanie  impreza dla ludzi zwiazanych z C64 i ew. ich znajomymi kumajacymi klimat. Nie zrobimy z party zwyklej dyskoteki, takich macie setki na miescie.  
>:A ostatnia rzecza jaka zrobie to kolowanie Wam dziewczyn do zabawy.  

doskonale rozumiem - nie o takie ":dziewczyny": mi chodzilo, raczej te z akademika samego Moze co najwyzej zrobic tak, ze jednej osobie przysluguje jedna kobieta

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #63 dnia: 10 Marca 2004, 16:48 »
exbee jak mnie pamiec nie myli to jak sie nam szukarek wlaczyl to dziewczyn tam nie uswiadczylismy... w koncu lato .. dupy pojechaly doma....  
A tak przy okazji to jak wezme moja polowe to bedzie dla niej znizka.?  Z drugiej strony to poco do lasu..... przemyslimy... mam nadzieje ze sie chamstwa nie doczekam ze strony uczestnikow...
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Smalltown Boy_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #64 dnia: 10 Marca 2004, 19:19 »
Nic z tego. Afro Kolektyw na pewno nie, bo nie bede chlopakow napuszczal na wode, tj. granie za darmo.
Planowalismy niesmialo z Jammerem i Sidderem krotki set w trio plus beatmaszynka, ale wszystko sie rozbilo o dwie przeszkody:
- nie byloby kiedy ocwiczyc repertuaru (mieszkamy troche daleko od siebie)
- nie mamy wystarczajacej liczby wzmacniaczy (brzmi zabawnie, ale taka jest prawda - ja uzywam tylko jednego, brakuje dwoch)
Wobec czego ja chyba tylko chetnie poslucham.

elban/arise_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #65 dnia: 10 Marca 2004, 23:01 »
Co do lasek z akademika i w ogole. Nie i jeszcze raz nie. Zadnej promocji party poza scena. Zadnych przypadkowych ludzi. Koniec kropka.  

Nie mam ochoty na zadne glupie awantury, ani tym bardziej ochoty NIKOGO obcego pilnowac.  

Bzyku, czy Ty masz jakies problemy z kobietami, ze potrzebujesz party i na nim dziewczyn, zeby jakas sobie poznac?  Czy w Bydgoszczy sa same lokale dla gejow? Jezeli chcesz dam Ci adresy klubow w Warszawie i pojdziesz sobie na podryw.

W zaleznosci od tego ilu bedzie grajkow i jakie bedzie zainteresowanie ich graniem kazdy z nich dostanie odpowiednia ilosc czasu [ale mysle, ze godzina to bedzie max]. Na razie do grania sa chetni:

Wacek i Bzyk. Ktos jeszcze.

SmallTown Boy, jezeli Twoi koledzy graja za browary, to mysle, ze wsrod publiki znajda sie chetni, zeby cos im postawic

eXbee_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #66 dnia: 11 Marca 2004, 00:42 »
>:Bzyku, czy Ty masz jakies problemy z kobietami, ze potrzebujesz party i na nim dziewczyn, zeby jakas sobie poznac?  Czy w Bydgoszczy sa same lokale dla gejow? Jezeli chcesz dam Ci adresy klubow w Warszawie i pojdziesz sobie na podryw.  

haha, no co Ty - o mnie sie nie martw, wszystko na dobrej drodze (nie wiecej jak 2h temu wlasnie wrocilem z milego spotkanka hihi) - chodzilo mi o to, ze... eee juz nic. Spoko, towarzystwo kobiet mi w sumie na party nie potrzebne, tzn. kobiet z zewnatrz

Smalltown Boy_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #67 dnia: 11 Marca 2004, 18:21 »
>: SmallTown Boy, jezeli Twoi koledzy graja za browary, to mysle, ze wsrod publiki
>: znajda sie chetni, zeby cos im postawic

Za browary moze i zagraliby, ale nic commodorowskiego. A z Jammerem i Sidderem moglibysmy przypierdolic na przyklad muzyke z intra ":Krestology": z aranzem na Rhodesa, bas i gitare, czy cos takiego - wiec jesli dwie osoby maja wolny wzmacniacz albo chociaz preamp i moga go przytaszczyc, to postaramy sie cos wykombinowac, przynajmniej na kwadrans grania
Aha... bedzie jakas konsoleta na miejscu, zeby bylo jak podac dzwiek na sale?

prezes_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #68 dnia: 12 Marca 2004, 09:00 »
SB

konsoleta pewnie bedzie - ta sama co w ubieglym roku. niestety glosniki pewnie tez beda te same - jeden pierdzacy.

Offline wackee

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #69 dnia: 10 Marca 2004, 15:13 »
Na mnie i Pozmena tym razem na pewno mozecie liczyc [Elban, obejrzysz sobie przy okazji swoj ostatni zakup, heheh]. Poprosimy godzinke wolnego wieczorem

.wackee

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #70 dnia: 11 Marca 2004, 06:54 »
tak w temacie muzy... to bedzie mp3 czy prosto z comcia+extrabasy??   no i mam nadzieje ze kwas sie nie bedzie lal strumieniami

exbee przyprowadz panne w czerwcu na spotkanie w bydloszczy... zobaczy grabbe, sebeka i mnie w akcji ..... i  na bank  cie nie pusci na north
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

eXbee_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #71 dnia: 11 Marca 2004, 13:47 »
>:tak w temacie muzy... to bedzie mp3 czy prosto z comcia+extrabasy??   no i mam nadzieje ze kwas sie nie bedzie lal strumieniami  

ja chyba nagram jako mp3 zarowno jakies sidy najciekawsze (na parkiet nadajace sie) oraz to co tworze na pc I apeluje by byc przed RazorPoint, a nie ":po": - wiadomo czemu

>:exbee przyprowadz panne w czerwcu na spotkanie w bydloszczy... zobaczy grabbe, sebeka i mnie w akcji ..... i  na bank  cie nie pusci na north

Offline Sebaloz

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #72 dnia: 11 Marca 2004, 19:09 »
>: 30 lipca - 1 sierpnia. To informacja nieoficjalna

Elban, przeciez w tych dniach jest LCP po drugiej stronie Baltyku. Kiedys na North przyjezdzali np Ninja czy Doc Baccardi, teraz byli na Floppy a LCP jest duzo wiekszym party wiec gdyby chcieli znowu wybrac sie do Szwecji to beda musieli z czegos zrezygnowac. Nie mozna zrobic party w taki weekend w ktorym nie ma innego party?

>: Sebastian, zorganizuj jakies party. Z checia ponarzekam

Scena to nie laskotki. Fajnie ze robisz to party, ludzie przyjada nawet jesli bedzie w fatalnym terminie, w sali bez klimy, bez baru i bez ludzi.

>: rozumiem, ze organizatorzy Quasta juz dostali od Ciebie maila
>: informujacego, ze niestety nie wpadniesz bo wolisz Przystanek

Organizatorzy Quasta sa w porzadku, termin byl ustalony przed ogloszeniem Woodstocka, na tyle wczesniej zeby zaplanowali sobie spokojnie urlop z pracy. W zeszlym roku byla niezla jazda na topiku Co sadzicie o ludziach co wybrali woodstock zamiast quast ? http://atariarea.histeria.pl/forum/viewtopic.php?t=921

A tutaj Cobra sie udziela w sprawie Northa: http://atariarea.histeria.pl/forum/viewtopic.php?t=1321

>: narkomanki za konserwe

Powtarzasz glupoty za Creshem.. Sebala zadaje sie z zywymi trupami..

Poczekaj jak Commander przyjedzie na North i zwerbuje cie do Role za paprykarz

>: Dla wszystkich fanow narkomanek za konserwe

A na North scenowi narkomani i alkoholicy dostaja kielbase z jadem. Wiesz, ludzi ktorzy jezdza na Przystanek czy na SLC czesto stac tylko na kawalek chlebka czy sucha bulke i to jest ich jedyny posilek w ciagu dnia a o konserwie czy kielbasie nawet nikt nie marzy. Wszyscy sie kochaja i nikt nie dyskryminuje cie za to ze jestes narkomanka czy biedakiem. I niejeden zombie z Northa wyglada gorzej niz taki przystankowicz.

>: North w lato zawsze odbywalo sie na przelomie letnich miesiecy

Smiech. Raptem 4 na 8 edycji odbyly sie na \'przelomie letnich miesiecy\'. Przelom od 10 lat jest zajety przez SLC. Poza tym jest LCP, ktore zaczelo sie odbywac na przelomie od czasu gdy Stare North przestalo byc organizowane (2001).

>: Niestety, na ostatnim party okazalo sie,
>: ze nie wszyscy potrafia sie zachowac

To nie wpuszczajcie bydla. Co zamierzasz zrobic zeby takie przypadki nie powtorzyly sie na nastepnym party?

>: mozecie sami wyrwac [albo poprosic Sebastiana o pomoc  

Dobrze wiesz ze nie wyrywam dziewczyn wiec nie moge nikomu pomoc.

>: Zadnej promocji party poza scena

To na emu69 nie bedzie w tym roku promocji?

>: Bzyku, czy Ty masz jakies problemy z kobietami,
>: ze potrzebujesz party i na nim dziewczyn

Elban, czy Ty masz jakies problemy z komputerami, ze potrzebujesz party i na nim komodorowcow?

>: to jak wezme moja polowe to bedzie dla niej znizka. ?

Kisiel, za moich czasow dziewczyny wchodzily za darmo. Nie bylo tez problemu z wejsciem dziewczyn z zewnatrz. Na bananie powinny byc fotki tych lolitek ktore poderwal na miescie Fajerbi w 99

>: Z drugiej strony to poco do lasu..... przemyslimy

Lepiej przemysl czy w ogole chcesz dalej byc ze swoja dziewczyna skoro rozgladasz sie za innymi. Mam taka propozycje: rzuc ja, niech sobie znajdzie porzadnego chlopaka, a ty zamiast na North wpadnij nad morze na SLC, zaczyna sie w sobote 31 lipca. Tam jest las lasek

>: Afro Kolektyw na pewno nie, bo nie bede chlopakow
>: napuszczal na wode, tj. granie za darmo

SB, zapytaj ich chociaz, ja bym chetnie posluchal, moze w piatek wpadne na party jak bede jechal na SLC przejazdem przez wuwua.

>: Za browary moze i zagraliby, ale nic commodorowskiego

A ten kawalek z robocikiem z c64?

Wacek, Pozmen i Bzyku chyba nie maja komodorowskich rzeczy w swoim repertuarze koncertowym

>: chyba nagram jako mp3 zarowno jakies sidy najciekawsze

Bzyku, masz dziwne jazdy. Sidy mozna puszczac na party bezposrednio z c64. Po co nagrywac je specjalnie jako mp3?

Offline Sebaloz

• Level 6
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #73 dnia: 11 Marca 2004, 19:12 »
propo tych narkomanek ZA konserwe

SEBALA WCHODZI ZA DARMO

eXbee_

• Gość
NORTH PARTY 9.0
« Odpowiedź #74 dnia: 11 Marca 2004, 20:14 »
>:Wacek, Pozmen i Bzyku chyba nie maja komodorowskich rzeczy w swoim repertuarze koncertowym  
>:Bzyku, masz dziwne jazdy. Sidy mozna puszczac na party bezposrednio z c64. Po co nagrywac je specjalnie jako mp3?

ee.. bo ja w planach mam (ale to tylko plany) zrobic seta (czyli caly czas gra muzyka) o dlugosci 45-60 minut, gdzie lecial by kawalek z c64 i zanim sie skonczy, wchodzil nastepny, do tego cos w stricte mp3 itp. Wiem ze to troche dziwne, jeszcze w sumie sie zastanowie - czasu jest mnostwo.

Wpadnij Seba, wpadnij.