Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Sebaloz i jego newsy  (Przeczytany 3127 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pajda

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #45 dnia: 01 Listopada 2002, 23:38 »
Ostatni raz sie odzywam, nastepne rzeczy ktore napisze Kraktus bede po prostu ignorowal - nie ma sensu jak widze...

Craktus:

>: Nikt z zachodu chyba nie widzial krakufff Craktusa, ani jego  
>: postow na liscie to moze dlatego...  
>:O! A to mile zaskoczenie... To nie wiedzialem, ze tylko dzieki swoim rodakom >:dostalem sie tak wysoko na  
>:chartsy crackerow.  

Chyba polskie chartsy, bo w zachodnich to chyba nie byles na zadnych...
Stary, wiesz co to jest cracking?
Walka o oriessa, first release, ntsc fix, deadline, porzadny trainer, zifflowana gra, bbs,
calling card?
Wydaje mi sie, ze o wiekszosci z tych rzeczy nie masz pojecia, wiec mi nie pierdol, ze Twoje kraki to byl jakikolwiek wyczyn...
Pierdolona sztuka dla sztuki ktora sam sie podniecales...
Ja ( i nie tylko ja...) na tym etapie bylem w 1995 roku (popatrz na chartsy crackerow w starych POLSKICH magach, np. w do bolu sterylnym, ale w miare wiarygodnym Vitality) ale po namysle i bezsensownosci tych dzialan spasowalem...
No ale wtedy przynajmniej jakies gry jeszcze wychodzily a i grupy krakerskie jaki taki poziom trzymaly wiec z cala skromnoscia moge powiedziec, ze przy odrobinie szczescia na zachodzie mialbym spore szanse...
Ale jak juz pisalem, znudzilo mi sie to a szczegolow poszukaj w starych Trawnikach i artykule Druida w ktorejs Astorii...

>: Co do tego wydania maga skrytykowalem proporcje i outfit, nie  
>: przypominam sobie, zebym mowil cos o artykulach a to chyba jest  
>: wazniejsze od outfitu, nie uwazasz?  
>:Prawda. Dziekuje za zwrocenie mojej uwagi na ten subtelny szczegol.  

Powtarzasz sie, a nie wiem po jakiego?!
Niedlugo Twoja nadwyrezona psychika bedzie zmuszac Cie na odpowiadanie na wlasne posty...

>: Co az tak ciezkiego zrobiles, ze jestes w Oxyronie?!  
>: Jakie ty masz umiejetnosci!  
>:Najwyrazniej zadne...  

Ostatni raz pisze: masz mizerne, wiec swiadczy to li i jedynie, ze stary porzadny Oxyron spadl na ryj...

>: Prosze. Nie podpisuj sie ":Cactus/Oxyron":.  
>:Nie pros. Twoje prosby beda daremne.  

Widocznie Jetan nie moze zniesc faktu, ze cos co moglo stworzyc Coma Lighty dalo tak dupy : -)

>:Twoj wielki Brush na razie nie odezwal sie ani slowem na temat magazynu. Wacek >:natomiast nie zdolal  
>:obalic zadnego z moich kontrargumentow na liscie.  

Do mnie wlasnie dotarlo, ze wszelaka dyskusja z Toba jest pozbawiona sensu, Brush jak widze zrozumial to duzo wczesniej...

Koncze, rob sobie dalej magazyn z proporcjami, cracki, zacznij rysowac, pisz arty...
Mozesz nawet wstapic do Fairlight...
Mi to zwisa - przestaje reagowac...

djgruby

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #46 dnia: 02 Listopada 2002, 18:19 »
Ja pierdykam... Stary, masz chyba w glowie nasrane zamiast mozgu... Wez sobie przeczytaj to, co napisales i sam sie zastanow, czy napisales cos madrego... Jesli uwazasz, ze tak, to dla mnie to jest EOT.

Jammer_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #47 dnia: 03 Listopada 2002, 13:23 »
EOT, kolejny skrot, ktorego musze sie nauczyc. Na razie nauczylem sie IMHO(IMO), ROTFL i LOL. Poda mi ktos spis skrotow na wszelakich forum?

eXbee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #48 dnia: 03 Listopada 2002, 14:41 »
Prosze bardzo rzadny wiedzy Jammerze :

http://forum.emu64.pl/index.php?id=viewthread&:nr=299

jetan_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #49 dnia: 04 Listopada 2002, 10:07 »
odjebaj sie od pajdy koktusie z oksyronu bo nie z oxyronu.

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #50 dnia: 04 Listopada 2002, 11:37 »
>:odjebaj sie od pajdy koktusie z oksyronu bo nie z oxyronu.

ale sfeterr kaktus ma fajny.

abby_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #51 dnia: 04 Listopada 2002, 12:04 »
KAktus...

Odpisalem ci. Nie mam ochoty z toba dyskutowac bo twoje ego jest zbyt wielkie (mikre dokonania obiektywnie a w twoich wlasnych oczach jestes boski).

Odpowiedzalem ci ze masz wolne proporcje i ze na bananie w katalogu gnu-generation/brush/ znajdziesz zrodla do mojego edytora proporcjonalnego z 1993 czy 1994 i tam jest procka do proporcji, ktora po wywaleniu pewnych sprawdzen , ktore sa konieczne w edytorze i usunieciu obslugi atrybutow powinna byc znaczaca szybsza od twojej.  

To tyle jesli chodzi o reakcji. Artykuly - srednia scenowa.

Twoj problem polega nie na tym ze robisz cos slabego, lecz na tym ze robiac cos slabego/sredniego sam sobie wmawiasz ze jestes nie wiadomo jak dobry.

No i dodaj do tego swija totalna gluchote na jakiekolwiek argumenty - zakoduj cos na poziomie tego co elysium, inflexion czy taboo robilo w 1992 (bo nie wymagam nic wiecej) to uznam ze ":Zdales egzamin na kodera":. W przeciwnym wypadku proponujesz jedynie pustoslowie.

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #52 dnia: 04 Listopada 2002, 12:31 »
>:KAktus...  
>:  
>:Odpisalem ci. Nie mam ochoty z toba dyskutowac bo twoje ego jest zbyt wielkie (mikre dokonania obiektywnie a w twoich wlasnych oczach jestes boski).  

Boski kurwa, boski?
Boski to ja jestem.  
No i boski jest Gabriel Janowski.
ze sfoim deziggnem.
i kanapkami na moownicy.
+kawa
+polski cukier s.a.
+chinska porcelana &: stuff...

elban/arise_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #53 dnia: 04 Listopada 2002, 16:12 »
>:>: Nikt z zachodu chyba nie widzial krakufff Craktusa, ani jego  
>:>: postow na liscie to moze dlatego...  
>:O! A to mile zaskoczenie... To nie wiedzialem, ze tylko dzieki swoim rodakom dostalem sie tak wysoko na  
>:chartsy crackerow.  

synek, na chartsach to Ty moze byles, ale krakowac to Ty nie umiesz. Porownaj sie do dobrych crackerow, prosze. Porownaj sie do Hain czy Moonchilda z Polski, do Burglara, Jacka Alienia czy kogokolwiek z zachodu (oprocz Crossfire ktorego moze bys dal rade dogonic

>:>: Prosze. Nie podpisuj sie ":Cactus/Oxyron":.  
>:Nie pros. Twoje prosby beda daremne.  

Oceniajac z tego jak sie wypowiadasz do obcych i Twojej fotki wychodzi na to, ze jestes niezly twardziel.

>:Twoj wielki Brush na razie nie odezwal sie ani slowem na temat magazynu. Wacek natomiast nie zdolal  
>:obalic zadnego z moich kontrargumentow na liscie.  

to odpowiedz na to pytanie teraz: dlaczego Twoje proporcje sa tak zajebiscie wolne i czy to jest powod dla ktorego sie tak straszliwie nimi podniecasz?

>:>: A jezeli do Oksyronu wstepuje sie za umiejetnosci i ciezka  
>:>: prace to za co Ty sie tam dostales.  
>:W tej kwestii akurat mam zdanie podobne jak kolega RRR.

Tzn. jakie? Bo ja sie nie znam z RRR. I odpowiedz na pytanie: za co Ty dostales sie do Oksyronu?

Offline wackee

• Level 6
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #54 dnia: 08 Listopada 2002, 07:43 »
>: Wacek natomiast nie zdolal  
>: obalic zadnego z moich kontrargumentow na liscie.  

LEHEHE. Stary, przeciez ty na liscie nie odpowiadasz na moje posty Haluny juz masz czy jak?

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #55 dnia: 04 Listopada 2002, 07:07 »
>:Karwan gral w kardze Polski i cos soba reprezentuje jako pilkarz, chociaz obecnie nie ma formy. Kaktus nigdy tej formy nie mial i nic nigdy nie pokazal. Gdzie tutaj ten twoj zapach analogii??

Marek Citko tez gral w kadrze. No i co?
Jesli chodzi o analogie, to jest ona nie tyle w formie czy jej braku, ale w samym fakcie ":ucieczki na zachod": i skutkach jakie to wywolalo.

prezes_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #56 dnia: 04 Listopada 2002, 16:24 »
>:Marek Citko tez gral w kadrze. No i co?

i gowno, gra w 1szej lidze, cos potrafi.

>:Jesli chodzi o analogie, to jest ona nie tyle w formie czy jej braku, ale w samym fakcie ":ucieczki na zachod": i skutkach jakie to wywolalo.

a jakie skutki to wywolalo?

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #57 dnia: 05 Listopada 2002, 07:38 »
>:>:Marek Citko tez gral w kadrze. No i co?  
>:  
>:i gowno, gra w 1szej lidze, cos potrafi.  

Nie chce mi sie szukac w statystykach ile razy i na ile minut zostawal wpuszczany. To, ze pilkarz ":gra": czy raczej ":grzeje lawe": w 1szej lidze to kurwa nic nie znaczy. I nie pierdol, ze jest inaczej. Jakos w pucharowych meczach go nie widzialem - zle patrzylem?

>:a jakie skutki to wywolalo?

Takie, ze zamiast grac, siedzi. Proste kurwa, co? Pomijam fakt, ze ostatnio uratowal zespol, ale nie zmienia to zdania, ze jak na razie wiecej po stronie strat niz po stronie zyskow (abstrahujac od warunkow finansowych, ktore na pewno ma lepsze).  
Dlatego nie pierdol, ze to ze gral w kadrze to jest to swietny pilkarz. Rozumiem - ty jestes chlopak z warszawy, kibicujesz pewnie legii i masz do Karwana sentyment.

prezes_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #58 dnia: 05 Listopada 2002, 10:24 »
>:Nie chce mi sie szukac blablabla...
>:Takie, ze zamiast grac blablabla....

Wez sobie do rak klawiature, odsun sie od komputera na 2 metry, wez zamach i pierdolnij sie nia z calej sily w leb. Pozniej usiadz i sprobuj napisac na czym polega analogia pomiedzy wystepami karwana w hercie i kaktusem, bo na razie nic na ten temat nie napisales. Jezeli to nie pomoze to wez monitor, a jezeli to zawiedzie to skocz na glowke do pustego basenu.

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #59 dnia: 05 Listopada 2002, 10:42 »
Analogia polega na tym, ze oboje sa w ":dobrych firmach": i z obu ludzie sie smieja?

Kumasz, czy twoje IQ ci na to nie pozwala?