>:kto w Polsce jest bardziej aktywnym koderem od Cactusa? I nie mowie o umiejetnosciach.":
Kurwa co ma aktywnosc?!!
Ja moge co tydzien puszczac intro z logiem i scrollem i bedziesz sie cieszyl, jaki jestem dobry bo aktywny!!!!!?
Jakby Craktus byl aktywny i co jakis czas zrobil cos na poziomie, to myslisz, ze w ogole bylaby jakas dyskusja na ten temat?!
Popatrz sie na ten jego magazyn, widziales, ile tam sie drukuje strona na tych jego skodowanych proporcjach?!!
Ja 5 razy szybsza napisalem w 1995 roku, o ladniejszym wygladzie maga tez cos moge powiedziec, wiec czym ja sie mam podniecac?! (przy czym wcale tego nie pisze zeby sie pochwalic, tylko cos uzmyslowic...)
Jak byla dyskusja na liscie (wywolana notabene przez samego Craktusa, bo chcial reakcji na mag) na temat wolnych proporcji, to Craktus o mal nas nie zabil, albo byl mocno zacietrzewiony, zeby mu pomoc napisac szybsza. Wiec wybacz... : -)
Jakby byl normalny, to by przysiadl, zacisnal zeby i napisal lepsza, i w nastepnym poscie moglby sie pochwalic, ze napisal szybsza... I naprawde docenilibysmy to...
: -)
>:A takie ciagle krytykowanie kogos, ze NIE MA TAKIEGO POZIOMU JAK JA, jest na dluzsza mete bez sensu i moze zniechecic... powtarzam: MOZE, nie musi, ale po co ryzykowac... nie kazdy, jesli slyszy nonstop slowa krytyki jest sie w stanie zmobilizowac.
A co mamy sie cieszyc i klaskac jaki to on jest swietny i aktywny!?!
cofnij sobie do linijki ":Jakby byl normalny...": : -)