Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Sebaloz i jego newsy  (Przeczytany 3099 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abby_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Października 2002, 15:51 »
>: poszlo o to, ze Cactusa przyjeli do OXY. Mozliwe, ze sie z tego faktu cieszyl i oswiadczal wszem i wobec, jak to ma fajnie, ale krytykowanie go i wyzywanie od debili poszlo za daleko MOIM ZDANIEM. Powtarzam, ze to moje zdanie. Na liscie elysium sie nie odzywam, bo nie chce byc po niczyjej stronie, ale widze, ze sa dwa obozy i Wayne np. rowniez opowiedzial sie za Cactusem.  

Misiek..

a) wmawiac tu ludziom ze zaczelismy uwazac kaktusa za morona jak wstapil do oxy to troche przegiecie. Zapostuj to na liscie to sie dowiesz..

>: Ja oczywiscie nie chce bronic Cactus\'a, tylko uwazam, ze trzeba znac umiar - rowniez w krytykanctwie.  

Krytyka kaktusa zawsze rosnie w sile jak wpada na liste z jakims postem w sobie wiadomym stylu. Jak go nie ma - cisz a

>: Zapytajmy moze Grahama co sadzi o kodowaniu Cactusa czy tez innych koderow z zachodu.

Nie moge sie doczekac. Pliz - zalatw to. Oficjalna wypowiedz  Grahama na temat koderskich osiagow Cactusa.

PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZ.

Jakbys choc troche znal sie na kodowaniu to bys  wiedzial ze Cactusa od Grahama dziela lata swietlne.

Zreszta jak na razie oprocz tego przecietnego magazynu w ktorym proporcje sa jak wiadomo powszechnie wolniejsze od wszystkiego co bylo przedtem Cactus sie praktycznie wcale nie wykazal jako koder.  

Z mojego punktu widzenia (jako kodera dem) on potrafi na prawde podstawy  - poziom ktory mialem w momencie jak mnie przyjmowali do Paradosu w 1990 a wiec wiesz.. jakby ci tu powiedziec.. mialem wtedy komcia moze z 5 miesiecy

pajda

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Października 2002, 18:17 »
Bzyk:

>: poszlo o to, ze Cactusa przyjeli do OXY. Mozliwe, ze sie z tego faktu cieszyl i oswiadczal wszem i wobec, jak to ma fajnie, ale krytykowanie go i wyzywanie od debili poszlo za daleko MOIM ZDANIEM. Powtarzam, ze to moje zdanie. Na liscie elysium sie nie odzywam, bo nie chce byc po niczyjej stronie, ale widze, ze sa dwa obozy i Wayne np. rowniez opowiedzial sie za Cactusem.

Nie, poszlo o samego Craktusa, jego podniecanie sie wlasnymi krakami &: innym stuffem, dyskusjami nad szkola (czytasz czasem posty na liscie? : -) sposobem bycia, a fakt wstapienia do Oxyronu dolal tylko oliwy do ognia - dla starej gwardii przyjecie kogos takiego jak Craktus, do badz co badz, jednej z wiekszych legend C64 jakim jest Oxyron jest szokiem... Obrazowo jak dla mnie to powiedzmy to tak jakby do Beatles za Lennona i Harrisona wstapili britney szpars i enrique iglesias... : -)
Rozumiesz?: -)

>: Ja oczywiscie nie chce bronic Cactus\'a, tylko uwazam, ze trzeba znac umiar - rowniez w krytykanctwie.  

A czy do niego cos dociera?
Normalny kolo po takiej krytyce wziolby dupe w garsc i zrobil cos na poziomie, zeby pokazac, ze nie jest taka pizda zyciowa jak o nim mowia...
Ale idzie w dobrym kierunku, nie puszcza juz ":krakow":, swoja procke na proporcje juz zrobil i kto go tam wie : -)
Widac ewolucje...

>: Zapytajmy moze Grahama co sadzi o kodowaniu Cactusa czy tez innych koderow z zachodu. Jak na razie nikt nie krzyczal ":Cactus w Oxy? Paranoja!":, tylko w Polsce zrobila sie taka \'jatka\'.  

Nikt z zachodu chyba nie widzial krakufff Craktusa, ani jego postow na liscie to moze dlatego... : -)
Standard magazynowych proporcji tez moze byc w koncu inny... : -)

>: .......ale Polska to specyficzny kraj... polacy to dziwny narod. O czym nie raz mialem okazje sie przekonac.

Jaaaaaaaaasne...
Kolo sie wybil a my skurwysyny mu zazdroscimy... : -)
Tak juz kurwa polak ma!  
I co mu zrobisz...

eXbee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #17 dnia: 23 Października 2002, 19:23 »
Pajda napisal:

>:Nie, poszlo o samego Craktusa, jego podniecanie sie wlasnymi krakami &: innym stuffem, dyskusjami nad szkola (czytasz czasem posty na liscie? : -)

aaaaaa... faktycznie, pominalem te durne posty, chociaz moim zdaniem Pawel specjalnie robil sobie z wszystkich jaja, bo ONI robili sobie jaja z niego ONI = wiele osob na liscie. Wiesz... taka forma \'samoobrony\'.

>:Jaaaaaaaaasne...  
>:Kolo sie wybil a my skurwysyny mu zazdroscimy... : -)  
>:Tak juz kurwa polak ma!  
>:I co mu zrobisz...

hehe, masz racje. Chcialem tylko powiedziec, ze Cactus - odkad go znam - to spoko koles, fajnie ze caly czas cos robi, abstrahujac od postow na liscie

Offline wackee

• Level 6
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #18 dnia: 08 Listopada 2002, 07:26 »
>: aaaaaa... faktycznie, pominalem te durne posty, chociaz moim zdaniem  
>: Pawel specjalnie robil sobie z wszystkich jaja, bo ONI robili sobie jaja z niego

Bzyku, nie posadzalbym Cocktusa o taka finezje. Really... Juz tyle razy udowadnial ze kompletnie brak mu dystansu do samego siebie i szczatkowego nawet poczucia humoru, ze mozna to spokojnie potraktowac jako pewnik.

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #19 dnia: 24 Października 2002, 08:17 »
>:Obrazowo jak dla mnie to powiedzmy to tak jakby do Beatles za Lennona i Harrisona wstapili britney szpars i enrique iglesias... : -)  

Masz cos przeciwko enrique? i britney? To ja ci powiem - nie znasz sie na muzyce!

jetan_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #20 dnia: 22 Października 2002, 15:50 »
Zgadzam sie z przedmowca. Przejdzmy od slow do czynow.  
Obraz sceny to cactus w oxyronie. To jak mloda osoba w kole gospodyn wiejskich

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #21 dnia: 23 Października 2002, 07:39 »
>:Popatrz sie na ten jego magazyn, widziales, ile tam sie drukuje strona na tych jego skodowanych proporcjach?!!  

tak to jest jak sie pisze w Warsaw Basic...

jetan_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #22 dnia: 23 Października 2002, 08:12 »
Widzialem. Poziom telegazetowy, OXY juz tez.

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #23 dnia: 22 Października 2002, 07:42 »
>:Jezeli natomiast chcesz byc lubiamy przez czytelnikow emu a moze nawet zostac redaktorem serwisu, zachywcaj sie szybka inaczej procedura do proporcji Cactusa,  

10 print ":jestem najlepszym koderem w Polsce...":
20 print ":jestem najlepszym koderem w Europie...":
30 print ":jestem najlepszym koderem na swiecie ...":
40 print ":wiec dlaczego Elban mnie nie lubi ?":
50 goto 10

jego magazynem i produkcjami scenowymi, wsrod ktorych sa takie hity jak  
>:a) kraki pod szyldem Axelerate  

czy Axelerate to jakas grupa ?

>:b) .....
>:Po sciagnieciu powyzszych produkcji Cactusa zrozumiesz dlaczego Graham moze juz spokojnie odejsc na emeryture, TTS krzyczy \'nie widzialem, ze to jest mozliwe!\' ogladajac nowe dema Oksyronu.  

zartujesz ? Naprawde TTS tak krzyczy ?

>:ps. Dla Twojej informacji, kolego Scatee. Cactus to student najlepszej uczelni w kraju i jest na najtrudniejszym kierunku. Jezeli chodzi o informatyke.

No dobra, i powiedz jeszcze, ze spiewal turystyczna piosenke w idolu.

Okay, pytalem ogolnie, dlatego, ze po prostu nie znam chlopa, a skoro ktos do oksyronu wstepuje no to cos znaczy, a przynajmniej pare lat temu cos znaczylo. A jak wiecie mialem kilkuletni rozbrat ze scena i nie jestem zorientowany w aktualnych statusach.

Offline wackee

• Level 6
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #24 dnia: 22 Października 2002, 22:32 »
>: Okay, pytalem ogolnie, dlatego, ze po prostu nie znam chlopa, a skoro ktos  
>: do oksyronu wstepuje no to cos znaczy, a przynajmniej pare lat temu cos
>: znaczylo.  

NO I PIEKNIE. I w tym momencie sadowisz sie po naszej (mojej, elbana, brasza i paru innych) stronie tej dyskusji. Po drugiej stronie siedzi np. druid ktorego to jebie bo sam jest w Fairligh i Flash Inc. A we mnie sie bebechy wywalaja. Jak to sie nazywalo? BLAMAZ na maksa??

Odnosnie Cocktusa: do Oxyronu przyjal go RRR,  s_f_j_e_t_n_y grafik od logosow. Powiedzialbym, ze dobrali sie w korcu g... eee, znaczy sie MAKU. Grahamowi to juz wiekszosc rzeczy zwisa podobno

abby_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #25 dnia: 23 Października 2002, 17:10 »
I ostatnie demo wydal dla Crestow.
I przedostatnie bodajze tez (to na 128).

djgruby

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #26 dnia: 03 Listopada 2002, 10:55 »
WACEK [ELITA]:

>: Odnotnie Cocktusa: do Oxyronu przyj&:brvbar:&:brvbar: go RRR, t_f_j_e_t_n_y grafik od
>: logos?w. Powiedzia&:brvbar:bym, +e dobrali sir w korcu g... eee, znaczy sir MAKU.
>: Grahamowi to ju+ wirkszotS rzeczy zwisa podobno.

Pozwol, ze wyprowadze Cie z bledu. Do OXYRON\'u przyjal mnie GRAHAM. Czy Ci sie to podoba, czy nie... Jesli nie wierzysz, sprawdz u zrodla. A jak Ci sie nie chce, to dupa jestes.

jetan_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #27 dnia: 04 Listopada 2002, 15:55 »
Fajnie, ze jestes w oxyronie. Wiesz co to Coma Lighty ?

Offline wackee

• Level 6
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #28 dnia: 08 Listopada 2002, 07:30 »
COCKTUS [OKSY-MORON]:  

>: Pozwol, ze wyprowadze Cie z bledu. Do OXYRON\'u przyjal mnie GRAHAM. Czy  
>: Ci sie to podoba, czy nie... Jesli nie wierzysz, sprawdz u zrodla.

Uwierz mi, ze pytalem. Kto ci zaproponowal join, Graham czy RRR? Jak mi napiszesz ze wymieniales maile z Grahamem i on cie przyjal pod wrazeniem twoich \'koduf\', to obawiam sie ze mnie brzuch rozboli ze smiechu...

scatee_

• Gość
Sebaloz i jego newsy
« Odpowiedź #29 dnia: 22 Października 2002, 07:37 »
>:Zakladam, ze Twoje pytanie nie jest zlosliwe,

alez skadze !!!
Po prostu gdy ja bylem jeszcze aktywny ksywa ta byla jakkolwiek egzotyczna.

>:niedawno odszedl z Samar-u na rzecz Oxyron-u i wiele osob nie moze sie z tym faktem pogodzic  

ja moge !!!

(przyklad tego forum: tematem przewodnim jest strucel, o c64 prawie sie nie pisze...)  

moze ktos zapoda watek o wyzszosci basica nad assemblerem ?

>:Ale jesli Scatee nie chcesz zostac ":zjechany": przez Wielka Elite,  

nie, w zyciu !!! tylko jeszcze powiedz mi kto to jest ta wIelka eLita, zebym wiedzial. Elban, to o Tobie ???

>:to tez krytykuj Cactusa za jego debilizm i lamerski poziom kodowania, bo inaczej bedziesz narazony na niemile slowa ze strony Wielkiej Elity.  

okay

>:       .pod rozwage.

no jasne! thanx pal!