Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zmiana przydomku  (Przeczytany 1472 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

balcerman_

• Gość
Zmiana przydomku
« dnia: 11 Października 2002, 10:59 »
Jak ktos ma juz Scenera, moze sobie zmienic przydomek. Czy moze sobie zmienic np. na \'Elita\' albo \'Newcomer": albo \'Webmaster\' ?

scatee_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Października 2002, 11:35 »
Bzyku, widzisz, ze niektorzy zasmiecaja forum glupimi watkami, tylko po to, zeby miec Elite, czy innego syfa i nie grzmisz?  
Kolego Balcerman, ile jeszcze tych smieci potworzysz? Nie mozesz dopisac sie do swoich poprzednich watkow?

eXbee_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Października 2002, 19:09 »
Scatee >:>: ok, juz zaczynam grzmiec, wczesniej bylem na uczelni

Kolego Balcerman, jesli szukasz n-tej gry, napisz do mnie na email a postaram sie ja przy najblizszej aktualizacji zamiescic. Tytuly ktore wymieniles W KILKU NOWO ZALOZONYCH WATKACH dam niebawem, a watki ktore zalozyles skasuje w obawie przed powstaniem kolejnych ":szukam gry xx": ":szukam gry yy": - btw. jesli szukasz gry ktorej nie ma na emu64, proponuje:

1. http://www.c64.com
2. http://web.externet.hu/sk/c64/
3. http://www.google.com              (wpisz:  \'tytul\'+c64+game+download)

Wszystko odnosnie przydomkow jest wyjasnione w HELP / FAQ.

balcerman_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Października 2002, 11:12 »
Teraz ja pogrzmie.
1. Dzieki Bzyku za adresy, niebawem je wyprobuje.  
2.Myslalem, ze jak zaloze do kazdej gry oddzielny watek, to ludzie szybciej go zobacza i szybciej dostane ta gre. Myslalem tez, ze po to jest dzial \'Poszukiwania\', zeby takie watki wlasnie zamieszczac. Jesli zle myslalem, to niech ktos mnie poprawi.  
3.Nie uwazam, zeby watki, ktore zalozylem, zasmiecaly Forum. Moge podac przyklady watkow, ktore bardziej by sie kwalifikowaly do tego okreslenia, np. strzelajacy strucel. Nie mowie przez to, ze powinno sie tenze watek skasowac (i jemu podobne). Mowie przez to, ze jezeli mowimy o zasmiecaniu Forum przez moje watki, to chyba >:30% watkow nadaje sie do wyrzucenia.
4. Nie widzialem w helpie niczego na temat pytania zadanego w tym watku. Pytam o to, bo lubie szukac dziury w calym i przy okazji jest to czasem pomocne w znajdywaniu roznych bledow.
5. Gdybym chcial \'nabic\' sobie elite na sile, zalozylbym 25 nowych watkow i byloby po sprawie. Zeby uniknac podobnych posadzen, nie bede zakladal zadnych nowych watkow, bede wszystko zalaczal do tego tutaj.

eXbee_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Października 2002, 12:10 »
balcerman >:>: troche przesadzilem z krytykowaniem Ciebie, przepraszam. A wiec tak: mozesz zakladac watki poswiecone poszukiwaniu jednego tytulu, ale... najpierw zobacz wymienione przeze mnie adresy, sprawdz na emu64 w wyszukiwarce - jesli poszukiwania nie przyniosa rezultatu, wowczas zakladaj odpowiedni watek. Bo widzisz.... tytuly o ktorych wspomniales, byly na wymienionych przeze mnie stronach. Ok, jesli nie masz czasu na szukanie w necie, to napisz np. do mnie emaila, postaram sie wszystko odszukac i zamiescic tytuly przy najblizszej \'gierkowej\' aktualizacji.  

pozdrawiam.

Jammer_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Października 2002, 21:53 »
balcerman>:>: Od strucla to prosze sie odpierdolic!

Slay_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Października 2002, 17:31 »
Jammer>:>: no, no, tylko bez przeklenstw - to porzadna knajpa hehe

Slay_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Października 2002, 17:41 »
to taki zarcik byl - sory juz nie bede - to tylko dzis. wesolo mi, bo znalazlem 200 zlotych hehe

Jammer_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Października 2002, 19:06 »
Slay>:>:Eh, szczesciarz z Ciebie. Tez bym tak chcial.

emeryt_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Października 2002, 21:33 »
Slay, gdzie Ty znalazles taka kasiore ? Bo ja niedawno zgubilem wlasnie tyle

Slay_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Października 2002, 22:05 »
we autobusie zem zfindowal tego casza q2 spac mi sie chce - koncze wlasnie szuste piwo. musialem to oblac, co nie? q2 ale spac nie pojde, bo jeszcze kumpluf musze nach halze wydelegowac. wrrr

eXbee_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #11 dnia: 22 Października 2002, 22:32 »
Slay >:>: no ladnie ladnie.... tez bym chcial znalezc 200 pln. Juz bieglbym po discman\'a Philips z 45 sec. buforem   Tylko kumpluf nie wydelegowuj samochodem

Slay_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #12 dnia: 23 Października 2002, 16:43 »
Bzyk rzekl:

>:no ladnie ladnie.... tez bym chcial znalezc 200 pln. Juz bieglbym po discman\'a Philips z 45 sec. buforem   Tylko kumpluf nie wydelegowuj samochodem

to tera ja:

tego no, mnie dzisiejsze techniki nie rajcuja, no moze poza ":maszynami liczacymi": w pierwszym rzedzie pomyslalbym raczej o swojej kobicie, albo o czyms ladnym, w co bym sie mogl odziac. no a skoro kobity nie ma (bo wyjechala daleko), a i tez ubrac sie mam w co, wiec zaprosilem paru kolegow, co by z nimi podyskutowac na kilka waznych, czyli nieistotnych tematow hehe i przy okazyji wzniesc pare toastow wrrr a kumple mieszkaja w sasiednim bloku i osiedlu - nie mieli daleko

eXbee_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #13 dnia: 23 Października 2002, 19:06 »
Balcerman >:>: skorzystaj z wyszukiwarki sidow: http://cgi.student.nada.kth.se/cgi-bin/d93-alo/hv-search.cgi      -   wystarczy wpisac odpowiedni tytul.  Jesli tam nie znajdziesz tego czego szukales, daj mi znac, postaram sie poszukac na wszelkie mozliwe sposoby.

Odradzam uzywanie C64s do emulowania gier. Bezwzglednie apeluje o \'przestawienie sie\' na obsluge CCS64 - jest to IMHO najlepszy, najbardziej user-friendly emulator do gier na C64. Bez problemu obsluguje formaty od d64, poprzez t64, prg a na p00 skonczywszy.

Jak przyspieszyc ladowanie gier ? Skorzystaj z CCS64, nie bedzie zadnych problemow

W Vice jest opcja \'True Drive Emulation\' - dzieki niej bez problemu mozna odtwarzac kazda gre (rowniez taka, ktora korzysta z najprzerozniejszych \'wlasnych\' systemow turboloaderow). Oczywiscie wowczas wczytywanie trwa wolno, ale jest praktycznie bezbledne.

pozdrawiam.

balcerman_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #14 dnia: 12 Listopada 2002, 13:39 »
Dzieki za info.
Male pytanko: czy wszystko w porzadku z plikami w dziale \'Remixy\'? Bo niektorych nie moge uruchomic (np. Bubble Bobble, Boulder Dash i inne - okolo polowy wszystkich) ani u kolegi, ani na uczelni, a probowalem wiele razy...