Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zmiana przydomku  (Przeczytany 1471 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eXbee_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #15 dnia: 12 Listopada 2002, 14:13 »
balcerman >:>: to chwilowe klopoty spowodowane ":padnieciem": DNS\'ow - NASK juz zostal poinformowany kilka dni temu. Po prostu nie funkcjonuje domena c64.pl (zreszta sprawdz) - w najblizszych dniach wszystko powinno wrocic do normy.

balcerman_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Listopada 2002, 12:42 »
Czolem Bzyku!! Poszukuje muzyki z gry \'Firetrack\' (mozliwa oddzielna pisownia). Nie widzialem jej na Twojej stronie, ani na tej, ktora mi poleciles. Masz ja moze gdzies w swoich przepastnych zbiorach?

eXbee_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Listopada 2002, 00:43 »
balcerman >:>: niestety, nie znalazlem Jak znajde dam znac. Btw. nastepnym razem pisz do mnie na mejla, chyba ze prosisz wszystkich o pomoc

balcerman_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #18 dnia: 02 Grudnia 2002, 11:38 »
Generalnie pisze do Ciebie, ale jak ktos inny ma to, czego szukam, albo wie jak rozwiazac moj problem to nie mam nic naprzeciwko, wrecz przeciwnie....

eXbee_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #19 dnia: 23 Października 2002, 19:17 »
Slay rzekl madrze:

>:w pierwszym rzedzie pomyslalbym raczej o swojej kobicie, albo o czyms ladnym, w co bym sie mogl odziac.  

odnosnie kobity, tak jak mowisz (tzn. piszesz hehe) - dlatego jak na razie nie mam kobity przy sobie i nawet nie narzekam

Slay_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #20 dnia: 24 Października 2002, 09:45 »
Bzyk:

>:nawet nie narzekam  

a wiesz, jak to fajnie czasem tak ponarzekac? na pewno wiesz. kiedys tez ":nie narzekalem": (dlugo nawet - prawie 4 i pol roku), ale mi sie to w koncu znudzilo i teraz sobie narzekam hehe i dobrze mi z tym, nie ma co

Slay_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #21 dnia: 24 Października 2002, 09:50 »
wszyscy >:>: a tych dwustu zlotych to juz nie mam mam 235, bom wczoraj od ciotki 8 dych paluczyl na poczet urodzin, ktore notabene mialem drugiego bm. z radoscia, jak rzadne inne, te choc spoznione zyczenia przyjalem (hehe kto by nie przyjal
chyba sprawie, ale nie sobie takiego dyskmana - na pewno sie dziewczyna ucieszy hehe

balcerman_

• Gość
Zmiana przydomku
« Odpowiedź #22 dnia: 23 Października 2002, 13:58 »
Bzyku: poszukuje muzyki z gry \'Tron\' i muzyki z gry \'Dynamix\'. Nie widzialem ich na Twojej stronie i na dwoch pierwszych stronach, ktore mi poleciles. BTW - Czy na tych stronach sa tylko gry, czy mozna sie jakos dostac do sid\'ow?

Mam problem: w jednym z zalozonych przeze mnie watkow napisalem, ze niektore gry nie chca mi dzialac pod CCS64. Pierwsza czesc tego zdania jest prawdziwa, natomiast druga nie. Owszem, mam problemy z niektorymi grami pod emulator, ale chodzi o C64s.... przepraszam za pomylke. Wkrotce podam szczegoly.

Pytanie: czy mozna jakos przyspieszyc ladowanie gier w formacie .d64 pod wyzej wspomnianym emulatorem? Rozumiem, ze to emulator, ale zeby emulowac czekanie na wczytanie gry to dla mnie przesada... Jezeli nie mozna tego przyspieszyc, to czy jest jakis sposob na zamiane .d64 w .c64?