Teraz ja pogrzmie.
1. Dzieki Bzyku za adresy, niebawem je wyprobuje.
2.Myslalem, ze jak zaloze do kazdej gry oddzielny watek, to ludzie szybciej go zobacza i szybciej dostane ta gre. Myslalem tez, ze po to jest dzial \'Poszukiwania\', zeby takie watki wlasnie zamieszczac. Jesli zle myslalem, to niech ktos mnie poprawi.
3.Nie uwazam, zeby watki, ktore zalozylem, zasmiecaly Forum. Moge podac przyklady watkow, ktore bardziej by sie kwalifikowaly do tego okreslenia, np. strzelajacy strucel. Nie mowie przez to, ze powinno sie tenze watek skasowac (i jemu podobne). Mowie przez to, ze jezeli mowimy o zasmiecaniu Forum przez moje watki, to chyba >:30% watkow nadaje sie do wyrzucenia.
4. Nie widzialem w helpie niczego na temat pytania zadanego w tym watku. Pytam o to, bo lubie szukac dziury w calym i przy okazji jest to czasem pomocne w znajdywaniu roznych bledow.
5. Gdybym chcial \'nabic\' sobie elite na sile, zalozylbym 25 nowych watkow i byloby po sprawie. Zeby uniknac podobnych posadzen, nie bede zakladal zadnych nowych watkow, bede wszystko zalaczal do tego tutaj.