>:Late Ejaculation - no z tymi napisami to tu. Fonty nieczytelne, rozmieszczenie, ze tak powiem, dupiate.

jesli chodzi ci o kolekcje to rozmieszczenie jest celowe. I nie interesuje mne jak sie to czyta.
Natomiast jesli chodzi o the end to fonty faktycznie sa takie a nie inne.
ALE
dla wszyskich chetnich: jesli mamy fontu 2x2 i nie stusujemy zadnych proporcji etc. to sprobujcie sobie wycentrowac nad soba napis 11 znakowy i 10 znakowy, potem pogadamy
o centrowaniu

Po prostu czasem technika ogranicza (tu, siatka fontow).
>: na zomm-checkboardzie jakis syfek na dole po lewej...
Po prawej misu, po prawej. Ale na telewizorze nie widac. A bierze sie to z tego ze nie mozna skonczyc otwierac ramki z prawej strony

moja wina. Ale nie mam zrodel i nie chce mi sie poprawiac.
>: Psuje design
To demo nie ma designu
>:>:Troszq za malo dynamiczne tylko.
Bo mialo byc inaczej zlozone ale czesci wypadly i czasem teraz trzeba cos przez 10 godzin dograc co kiedys bylo wczytane wczesniej. No i hain dal troche ciala w morfach. Tam to sie juz zesrac mozna czekajac.
>:>:przerwy sa wymuszone. Aha, no i 3d-plot ma jedna malutka wade przy obiektach - tego 1go, >:>:2ch pikseli brakuje czasami i obiekt smiesznie wyglada. Reedit obiektu i wygladaloby ladniej
Jakby kolega wiedzial, jak ten efekt dziala, to by wiedzial ze reedit obiektu nie wchodzi tu w gre

Na prawde sadzisz ze ":zapomnialem": tych 2 plotow?
Po prostu to, co widzisz to MAX ilosc tego co moglem wyswietlic. I wole wyswietlic 10 plotow wiecej z ":brakiem": i miec wyzszy rekord niz wyswietlic 10 plotow mniej.
Druid by mnie nie zrozumial, Prezes juz predzej
>:>: No i ten calkiem pierwszy zoom-rotator - duzo zepsuly (IMHO) teksturki - cos tam sie krecilo i >:>: zoomowalo, ale oprocz 1st obrazka do teraz nie wiem, co. Ogladalem 2 razy. Szkoda
>:>: troszke, bo dobry kod, a tym razem design zawalil...
dobra rada panie emulator: ZMRUZ OCZY jak patrzysz na zoom4. Poza tym te teksturki sa malymi obrazkami i tylko w 4 kolorach wiec nie zawsze widac. Ale jak zmruzysz to zobaczysz. I ana z flaszka i wyspe z rekinami.
>:>: No bez 2 zdan, gdyby to wsadzic w obrazek, tak jak w Bibie, to nawet z tymi texturami >:>:wygladaloby lepiej. Dobre demo, ale na kolana nie kladzie.
Podobno w \'93 kladlo. Teraz to mi nie musisz mowic , sam wiem
K.