Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [ .::northparty7.0_wyniki::. ]  (Przeczytany 2826 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wackee

• Level 6
[ .::northparty7.0_wyniki::. ]
« dnia: 04 Października 2002, 02:01 »
No co, no co... Przeciez za pare dni i tak trzeba bedzie taki watek zalozyc

emeryt_

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Października 2002, 10:20 »
hehe, podajcie tych co beda w konkursach brac udzial, to mozna tutaj zrobic TYPOWANIE WYNIKOW

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Października 2002, 11:08 »
Wacek >:>: zawsze wierzylem w Twoja pomyslowosc, ale ten watek przeszedl moje najsmielsze oczekiwania No ale juz nie musze zakladac watku

emeryt >:>: nie ma co typowac - i tak bedzie inaczej, totalne zaskoczenie

No a ja juz ide na pociag - pora ruszac w droge. Papa

abby_

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Października 2002, 11:41 »
Bzyku...

Popraw tez ten swoj post i w nim nazwe dema.

Bo juz c64.sk przepisalo i zaraz calemu swiatu bede sie musial tlumaczyc.

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Października 2002, 11:49 »
Poprawilem, sorry wielkie!!! Nie wiem, jak do tej pomylki doszlo

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Października 2002, 12:01 »
Brush >: ":Bo juz c64.sk przepisalo i zaraz calemu swiatu bede sie musial tlumaczyc.":

nie tylko c64.sk hehe W sumie nawet dobrze ze ten blad sie pojawil Widac wyraznie, skad bylo ":zrodlo":. No i moglbym teraz tak jak to zrobil kiedys CreaMD napisac do autorow tamtych serwisow, ze sa ":bebe": bo nie podaja ":source":.

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 06 Października 2002, 18:16 »
No i oto oficjalne wyniki w calosci:  

Demo Compo:  
01.":Biba 2": / Arise (277)  
02.":Late ejaculation": / Elysium (224)  
03.":Fata Morgana": / Oxygen64 (170)  
04.":BornInPain": / Sataki (108)  

Music Compo:  
01.Orcan (276)  
02.Praiser (235)  
03.Smalltown Boy (231)  
04.Wizard (211)  
05.Snickers (202)  
06.Longhair (193)  
07.Wacek (187)  
08.Jammer (185)  
09.Shapie (181)  
10.Sidder (180)  
11.Bzyk (172)  
12.Shogoon (166)  
13.CreaMD (159)  
14.VIP (158)  
15.Heinmukk (136)  
16.Klax (107)  
17.Data (96)  
18.Yodelking &: UL-Tomten (88)  

ReflexTracker Compo:  
01.Jammer (205)  
02.Shogoon (153)  
03.Reiter (134)  
04.Data (100)  

2 Sid Compo:  
01.Data (???)  

Graphics Compo:  
01.Katon (242)  
02.Crazy Pepe (184)  
03.Spider (165)  

4K Compo:  
01.Prezes (???)  
02.Dj.Gruby (???)  

VHS Compo:  
01.Kalma (233)  
02.Autyzm (203)  
03.Piane Kurczak (164)  

...a jako bonus dolaczam jeszcze liste obecnosci, czyli ":kto byla na party"::  

Longhair, Smalltown Boy, Brush, Biiondi, Elban, Prezes, CreaMD, Praiser, Wacek, Cresh, Wasik, Flea,  
Viper, Shapie, Data, Fenek, Browar, Bimber, Bzyk, BlackLight, Wedlock (policjant), Provee, Morris, Jam,  
Deino, Jackobe, Katon, Luke, SOE  

Mam nadzieje, ze o nikim ze scenowiczow nie zapomnialem, zatem bylo NAS 30-stu, nie za duzo, nie  
za malo.

SEPA_

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 06 Października 2002, 18:41 »
Witka...

Wlasnie sobie poogladalem demowki (na Vice nie chodza - tylko CCS) i ":Biba 2 ": naprawde spoko, reszta taka sobie... Widac, ze byly skladane w pospiechu

Muzyka - hm... IMHO cienko... 1st place jakis taki nie do zycia... w sumie wszystkiego nie sluchalem, bo jakos tak nie chcialo mi sie... sporo tego, a kilka, ktore przesluchalem, leca na jedno kopyto - brzmia jak setki innych muzyczek...  
Slucham wlasnie jeszcze raz tego 1st place - nieeeeeee... no moze i byloby to fajne na jakims kwasie, ale takich rzeczy ja sie nie tykam. Po trawce na pewno bym to wylaczyl. Zero harmoni. Gdyby tak jako msx-data wrzucic tego posta to przmialby chyba podobnie

GFX - ok. Nie jakies tam super, ale w normie.
4KB - co to ma byc to drugie?????! albo mi emulator pokazal jakas kielbase, albo to bylo wszystko?!
1st place ok, really ql.

Ogolnie: szkoda, ze mialem egzamin w sobote. Fajnie byloby sobie posiedziec w Bartoszycach (tylko musialbym sobie wziac jakis mobilny spiwor, bo z tamtejszymi spiworami to bym sie pewnie nie dogadal. Trudno, moze next time.
Niestety, poziom marny... no ale w koncu mamy 2002., nie 1993 rok...

Nic, pozdrowka dla all - ide na peefko jakies.

idontlikethislo_

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 07 Października 2002, 06:52 »
>:Muzyka - hm... IMHO cienko... 1st place jakis taki nie do zycia... w sumie wszystkiego nie sluchalem, bo jakos tak nie chcialo mi sie... sporo tego, a kilka, ktore przesluchalem, leca na jedno kopyto - brzmia jak setki innych muzyczek...  

I didn\'t read ":wszytkiego": z tvojego opinie but it\'s unimportant. Z tego a kilka tvojich  slov ktore preczytalem leca na jedno kopyto...  

>:Slucham wlasnie jeszcze raz tego 1st place - nieeeeeee... no moze i byloby to fajne na jakims kwasie, ale takich rzeczy ja sie nie tykam. Po trawce na pewno bym to wylaczyl. Zero harmoni. Gdyby tak jako msx-data wrzucic tego posta to przmialby chyba podobnie  

Don\'t drink alcohol when you are listening to music my dear padavan.

...and your favourite musician is Rob Hubbard. Don\'t ask me how did I know.

roman

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 07 Października 2002, 11:45 »
>:Wlasnie sobie poogladalem demowki (na Vice nie chodza - tylko CCS) i ":Biba 2 ": naprawde spoko, reszta taka sobie... Widac, ze byly skladane w pospiechu  

dlaczego widac ze byly skladane w pospiechu ?

>:Muzyka - hm... IMHO cienko... 1st place jakis taki nie do zycia... w sumie wszystkiego nie sluchalem, bo jakos tak nie chcialo mi sie...  

posluchaj shogoon\'a i napisz co o tym sadzisz. Wg. mnie powinien on zajac pierwsze miejsce, ale glosowanie bylo typowaniem \'tlumu\' - gdyby za ocene zakow wzielo sie jakies jury skladajace sie z muzykow, nie tylko z c64, to shogoon bylby pierwszy IMHO.

>:GFX - ok. Nie jakies tam super, ale w normie.  

IMHO Katon po prostu wymiata! To nie to, co jedna twarz Sebaloza, tu dopiero widac prace!

scatee_

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 07 Października 2002, 12:21 »
>:Witka...  
>:  
>:Wlasnie sobie poogladalem demowki (na Vice nie chodza - tylko CCS)  

No to chyba mamy rozne Vice. Na 2.10 wszystko chodzi.

abby_

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 07 Października 2002, 13:24 »
>:>:Witka...  
>:>:  
>:>:Wlasnie sobie poogladalem demowki (na Vice nie chodza - tylko CCS)  
>:  
>:No to chyba mamy rozne Vice. Na 2.10 wszystko chodzi.

on ma ta stare wersje stuffu z compo.  

Ta z demami skladanymi w pospiechu i  z syfiasta muzyka.

Ty masz ta oficjalna

blight_

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 07 Października 2002, 14:07 »
Teraz wiem, dlaczego elita tak pomiatala newcomerami :>:

ale szczerze, to tak debilnej oceny dawno nie mialem okazji ogladac

Muzyka - hm... IMHO cienko... 1st place jakis taki nie do zycia... w sumie wszystkiego nie sluchalem, bo jakos tak nie chcialo mi sie... sporo tego, a kilka, ktore przesluchalem, leca na jedno kopyto - brzmia jak setki innych muzyczek...  
Slucham wlasnie jeszcze raz tego 1st place - nieeeeeee... no moze i byloby to fajne na jakims kwasie, ale takich rzeczy ja sie nie tykam. Po trawce na pewno bym to wylaczyl. Zero harmoni. Gdyby tak jako msx-data wrzucic tego posta to przmialby chyba podobnie  

hehe, skoro wkladasz do jednego worka (i stwierdzasz, ze wszystkie sa pod jedno kopyto) takie gatunki muzyczne jak jazz, funk i techno, to ja pozwole sobie zaszuflatkowac cie na rowni z baranami, ktory nie wie co pisze i swoja wiedza powinie sie dzielic z kolegami przy kiosku z piwem..
bylo sporo nowych pomyslow. a jesli slyszales cos podobnego do zaka Shoogun`a, to prosze o podanie, gdzie >:  
heh, a co do kwasu, to chyba piszac te recenzje wlasnie chyba byles podczas zejscia po przedawkowaniu feta, bo to tylko zale, zale i chrzanienie 1st place ok, really ql.  

pewnie, bo takie ploty zrobily tylko 3 osoby na swiecie

kolega pisze:
Niestety, poziom marny... no ale w koncu mamy 2002., nie 1993 rok...  

a kilka linijek stwierdza, ze:
Wlasnie sobie poogladalem demowki (na Vice nie chodza - tylko CCS) i ":Biba 2 ": naprawde spoko, reszta taka sobie... Widac, ze byly skladane w pospiechu  

co masz do dema Elysium w takim razie, skoro efekty sprzed wielu lat, a design (czyli przejscia miedzy efektami, sposoby sie ich pojawiania i znikania) (miom zdaniem) sa o wiele lepsze niz w Illmatic`u?
strasznie lubie gdy ktos zaprzecza sam sobie

reasumujac, ponawiam apel do debili, ktorzy wypowiadaja sie po to tylko aby odeadowac napiecie przedmiesiaczkowe, glosza chore teorie ktore rodza sie w ich przeziebionych glowkach, aby robili to pod smietnikiem, albo dla bezdomnych na dworcu, bo tam moze nie straca za wiele w ich oczach.

poza tym trezb abyc niezlym malkontentem, azeby nie docenic tak wysokiego poziomu prac w takich czasach... to jest bardzo smutne..

hm.. a kolega naprawde jest newcomerem.. czy liznol sceny (chocby na gieldzie)

abby_

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 07 Października 2002, 15:07 »
>:bylo sporo nowych pomyslow. a jesli slyszales cos podobnego do zaka Shoogun`a, to prosze o podanie, gdzie >:  

http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/C64Music/Link/Jazz_Max.sid
http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/C64Music/Laxity/Pige_Bluse.sid
http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/C64Music/Metal/Ashtira.sid
http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/C64Music/Metal/Dixie_Jazz.sid
http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/C64Music/Metal/Groovin_High.sid
http://gallium.prg.dtu.dk/HVSC/C64Music/Metal/Ramloesa.sid

na nauke nigdy nie jest za pozno.

Jestem bogiem.

Chce decydowac kto wygra kompo..

Marchew...

$d011

>:co masz do dema Elysium w takim razie, skoro efekty sprzed wielu lat, a design (czyli przejscia miedzy efektami, sposoby sie ich pojawiania i znikania) (miom zdaniem) sa o wiele lepsze niz w Illmatic`u?  

1. zgodzic sie moge tylko z tym , ze to demo nie bylo skladane w pospiechu. Jak sie sklada demo przez 8 lat to nie ma sie do czegospieszyc.

2. Nie porownuj demo bialasow z \'93 do dema czarnuchow z \'99. W towarzystwie nie wypada...

>:hm.. a kolega naprawde jest newcomerem.. czy liznol sceny (chocby na gieldzie)

Mi nie liznal.

Anyone?

blight_

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 08 Października 2002, 10:15 »
Brush, znowu nic nie rozumiesz :P
Chodzi mi o brzmienie czysto jazzowe + zajebiste instrumenty..
Nie zagladalem nawet do podanych przez Ciebie linkow, bo napewno do piet nie siegaja zakowi Shog00n`a
Poza tym nie polecam sluchania tego spod emu, bo ja zrobilem to dzisiaj i srogo sie zawiodlem