Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Raporty - stylistyka  (Przeczytany 1850 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sebaloz

• Level 6
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Września 2002, 17:09 »
>: W twoim przypadku ozory (a raczej jeden ozor).
Nie wyparzysz tego jezyka.

>: Gowno owiniete w papierek od \'krowki\' to wciaz gowno.
>: Lapiesz co staram ci sie powiedziec?
Zesralem sie. Ale stylowo.

>: a Seba gowno nie poeta.
Zrobie ci liryczne WTC bo przebrales tej miarki, przeleca cie moje ciarki, szatanskie wersety to piekielna sauna, zdaunuje cie serwujac szat dauna, dajesz tyly, rymy beda kryly, krowko rozwijaj opakowanie, wlaczaj ssanie, sranie w banie, sram textami jak z nut, ciagnij to proste jak drut, poezja moim latexem, kontakty durexem, dzis masz sex party, nie na zarty, graj w otwarte karty, jestem asem, slowo daje *utasem, twoja glowa pusta, otworz chociaz usta, klekaj jestes moim ssakiem, na wylot przelece cie ptakiem, do **uja pana, prostuj sie i na kolana, potem plackiem, jestes tylko Wackiem, ci to wisi bez erekcji, za to full obiekcji, udzielam ci lekcji, to nie z rekolekcji, 25 twoim kodem masturbacji, nie dla prokreacji, LOL to max atrakcji, karle reakcji, jestem twoim koszmarem, przygniatam dowcipu ciezarem, masz mnie w dupie a rzne glupa, stylem pijany w trupa, na koniec ksztusisz sie sokiem, nasze stosunki wyjda ci bokiem, na pewno cie to *ebie, ale zatancze na twoim pogrzebie, zabijam smiechem, dobijam podwojnym echem, jesli posunalem sie za daleko, to sorry liryczna kaleko, melorecytacje kixx ass, to nie pedalski drum\'n\'bass, kakofonia godna kaktusa, klik klik i to do lamusa.

emeryt_

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #16 dnia: 11 Września 2002, 18:42 »
>:(...) masz mnie w dupie a rzne glupa, stylem pijany w trupa, na koniec ksztusisz sie sokiem, nasze stosunki wyjda ci bokiem, na pewno cie to *ebie, ale zatancze na twoim pogrzebie, zabijam smiechem, dobijam podwojnym echem, jesli posunalem sie za daleko, to sorry liryczna kaleko, melorecytacje kixx ass, to nie pedalski drum\'n\'bass, kakofonia godna kaktusa, klik klik i to do lamusa.

O RZESZ W MORDE!!!!! Co ja widze, co ja czytam? Czy wacpan jest jakims psycho_HIP-HOPowcem ? To prawda, ze psychiatrzy dzisiaj maja pelne rece roboty, tylko nawet o tym nie wiedza. ROTFL

Offline Sebaloz

• Level 6
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Września 2002, 17:11 »
Emerycie, tylko zdrowi moga robic prawdziwy psycho rap. A kasa chorych bedzie splywac do mnie i do Sage. Ciekawe co wyjdzie z tego projektu..

elban/arise_

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Września 2002, 13:28 »
Zrobie ci liryczne WTC bo przebrales tej miark [...]

jak sie nazywal ten kawalek? Xeroboy?

Offline Sebaloz

• Level 6
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #19 dnia: 12 Września 2002, 17:12 »
Elban, to autentyk. 11 wrzesnia.

Offline wackee

• Level 6
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #20 dnia: 13 Września 2002, 01:45 »
>: Zrobie ci liryczne WTC [...]

To liryczne WuTeCe, to przepraszam - jak i gdzie?
Mial tu zamach byc stulecia, ale koncept nie dolecial.
Zamiast lania po lbie Wacka rymowanka jest prostacka,
Zero flow\'u i rytmiki - zluzowaly sie trybiki?

Jakie rymy?? Czestochowa... Pozlepiane nedznie slowa,
Ale kiedy mozgiem pyta, to i ksiazek sie nie czyta.
":Srasz tekstami": jak po sliwkach, ale nedzna to rozrywka,
Gdy w wyniku slowo-srania tylko gacie sa do prania.

Jestes tylko Sebalozem, otoczyles sie obozem
Mdlych klakierow, fajna klika? Jest z kim poglaskac konika?
Twoja lekcja gowno warta, ubaw jak z Simpsona Barta.
Chcialbys moim byc koszmarem? Jam gromnica, tys ogarek.

Jestes ":asem":? Blotka raczej, a na pewno zadnym graczem.
Zostan lepiej w tym rozdaniu przy wieczornym ":tasowaniu":.
Nakarm ":ptaszkiem": swe pietnastki - latex kobiet ssa namiastki.
Dla chlopaczka Sebaloza ":real thing": zasiegiem poza...

Slin sie dalej w swym hiphopie - bloki, bluzgi i konopie.
Dobranocka - raper krecik swoim ":joooo": usypia dzieci.
Z czym do gosci? Ludzie prosci. Hurt gowniarstwa. Nul wartosci.
Trzeba wiecej niz jelopa tam gdzie subbass i synkopa.

Czas zakonczyc wynurzenia - tylko Seba sie nie zmienia,
Infantylny do znudzenia, pan hetero z urojenia.
Nie znalazlem tu atrakcji w gaszczu melo-masturbacji,
Bez zajawki i polotu, czep sie Seba samolotu.

Peace.

eXbee_

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #21 dnia: 13 Września 2002, 02:05 »
SZOK!!!!!!!!!!!  WACEK, Ty kuzwa nie Dj Ender, ale Mc Ender   Big Respect!  

ps. mam na mysli nie sama tresc, ale ogolna kompozycje.

Corwin

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Września 2002, 09:19 »
Co tu pisac:  Kopier Sebaloz - Wacek [0 : 3], w sumie to symboliczna punktacja bo knockout totalny hehehe.

Smalltown Boy_

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #23 dnia: 20 Września 2002, 20:23 »
Mam propozycje: ":freestyle battle": na North. Moze i ja wezme udzial?

Jammer_

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #24 dnia: 21 Września 2002, 01:53 »
Taaa... Smalltown to mistrz fristajla, hehe. Vide ":lewe, prawe i srodkowe jajo": albo ":perwers-pedal":. ROTFL (co to dokladnie znaczy, moze np.: Roll On The Floor Laughing":?)

scatee_

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #25 dnia: 17 Września 2002, 18:27 »
Yeah, tez mi sie podoba, czekac tylko na post Sebaloza, ze niby znowu glupio przytakuje. Coz, pewnie sie tym przejme tak jak ostatnim razem. Nie wiem co wy o tym sadzicie, ale Sebaloz tym opisem walenia 15-sto latki spalil sie. To tak jakby przyznal sie, ze natchnienie do zycia czerpie z disko polo i arcydziel wenezuelskiej kinematografii...

Offline Sebaloz

• Level 6
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #26 dnia: 20 Września 2002, 16:37 »
>: mam na mysli nie sama tresc, ale ogolna kompozycje
Bzyk, a jak oceniasz sama tresc u Wacka? Nie patrz ogolnie tylko wejdz w szczegoly. W nich tkwi diabel.

>: Kopier Sebaloz
Corwin, moje teksty sa originalne. Dla Wacka jestem matryca.

>: Sebaloz - Wacek [0 : 3]
A ty jak zwykle ze swoimi ocenami. To nie jest dla mnie rywalizacja tylko zabawa, cos jak podbijanie pilki. Ty idziesz na mecz dla bramek a ja jaram sie sama gra, prezentowana technika, zwodami, sztuczkami, trikami. To ma smak a nie gowniane zwyciestwo. Spytaj Pyrrusa.

>: bo knockout totalny
Urzadzilem Wackowi werbalna projekcje Shaolin Soccer.

>: Yeah, tez mi sie podoba, czekac tylko na  
>: post Sebaloza, ze niby znowu glupio przytakuje
Scatee, Wacek ladnie \'podjechal\' ci tym textem. Tez mi przytakniesz jesli napisze dokladnie to co chcesz przeczytac.

>: Nie wiem co wy o tym sadzicie, ale Sebaloz  
>: tym opisem walenia 15-sto latki spalil sie.  
A co za sonda? Ktory juz tydzien tym zyjesz? Nie nakrecaj tematu. Nie powiniem byl tutaj poruszac zadnych osobistych spraw bo potem czekacie na moje posty i szeroko je komentujecie

scatee_

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #27 dnia: 20 Września 2002, 17:38 »
>:>: Yeah, tez mi sie podoba, czekac tylko na  
>:>: post Sebaloza, ze niby znowu glupio przytakuje  
>:Scatee, Wacek ladnie \'podjechal\' ci tym textem. Tez mi przytakniesz jesli napisze dokladnie to co chcesz przeczytac.  

A nie mowilem ??? Wiec taka prosba do Wacka, zeby nie pisal juz nic na Sebaloza. Bo Sebastian to w gruncie rzeczy dobry chlopak. A ze lubi 15-stki... Ot - zycie szalonego nastolatka.

>:Nie powiniem byl tutaj poruszac zadnych osobistych spraw bo potem czekacie na moje posty i szeroko je komentujecie

Ty myslisz, ze ktos na to czeka ??? Zartujesz chyba.

Offline wackee

• Level 6
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #28 dnia: 21 Września 2002, 15:54 »
Seba, po pierwsze to wymiekles - nie podniosles rekawicy - jestes cieniasem. Jak na hiper-hetero, za ktorego chcesz uchodzic, to podejrzanie latwo dales tylca.

>:Bzyk, a jak oceniasz sama tresc u Wacka? Nie patrz ogolnie tylko  
>: wejdz w szczegoly. W nich tkwi diabel.  

Rewelacyjnie wychodzi ci czytanie z niezrozumieniem. Jezeli za punkt odniesienia wziac twoje psudo-W(t)C, tu u mnie sa hektolitry tresci. Dla latwiejszej percepcji przelicz to sobie na pollitrowki.

>:Corwin, moje teksty sa originalne. Dla Wacka jestem matryca.  

Wszystkie twoje teksty sa jak z jednej sztancy. Jak dla mnie, to jestes do przetopu. Matryco, my name is Neo.

>:A ty jak zwykle ze swoimi ocenami. To nie jest dla mnie rywalizacja tylko  
>:zabawa, cos jak podbijanie pilki.  

Jak na razie to samoboj za samobojem.

>:Urzadzilem Wackowi werbalna projekcje Shaolin Soccer.  

To bylo objazdowe nieme kino. W odwecie zaserwowalem ci IMAXa.

>: szeroko je komentujecie

Ja tam zauwazylem, ze komentarze twoich postow sa waskie i suche jak (za przeproszeniem) pochwa pietnastolatki.

Corwin

• Gość
Raporty - stylistyka
« Odpowiedź #29 dnia: 23 Września 2002, 15:28 »
>:>: Kopier Sebaloz  
>:Corwin, moje teksty sa originalne. Dla Wacka jestem matryca.  

Prawda jest taka, ze od X czasu jestes jedynie zalosny.

>:>: Sebaloz - Wacek [0 : 3]  
>:A ty jak zwykle ze swoimi ocenami. To nie jest dla mnie rywalizacja tylko zabawa, cos jak podbijanie pilki. Ty idziesz na mecz dla bramek a ja jaram sie sama gra, prezentowana technika, zwodami, sztuczkami, trikami. To ma smak a nie gowniane zwyciestwo. Spytaj Pyrrusa.  

Zycie sklada sie z ocen. Ale to za glebokie dla Ciebie. Widze, ze lubisz uciekac pomiedzy zabawa-rywalizacja smigasz tak jak Ci pasuje: dupa boli od porazki - to byla zabawa, jak mozesz podskoczyc ciut wyzej to juz jest rywalizacja.

Ciekawe jak bez oceniania bede mogl sie ustosunkowac do twojej wtopy na North Party w pojedynku koderskim Brush - Sebaloz. Chyba nie wypekasz, przeciez tak kozaczyles,... Pozerek...

>:>: bo knockout totalny  
>:Urzadzilem Wackowi werbalna projekcje Shaolin Soccer.  

To fakt taki ":szum": napewno nie przysluzyl sie Wackowi, ale jest twardy, zdolal jeszcze odpowiedziec z klasa i w kilku wersach skopac Ci tak dupe ze niewiele pozostaje do oceniania. Co jest koledzy z podworka nic nie ulozyli nowego  ?buchachachacha.