Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nowe forum jest bez sensu  (Przeczytany 3076 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

prezes_

• Gość
Nowe forum jest bez sensu
« dnia: 20 Sierpnia 2002, 23:12 »
Nie wiem skad ten pusty pomysl na podzielenie forum na grupy tematyczne. Do tej pory zakladano srednio 2-3 watki tygodniowo - nie wiem po co te grupy. Zmiana dla samej zmiany. A jak ktos sie bedzie chcial wjebac to i tak sie wjebie.

prezes_

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Sierpnia 2002, 23:17 »
Aha, i chcialem jeszcze dodac ze bardzo podoba mi sie moj nowy przydomek - [Newcomer]. Wolalbym lamer albo ciapulek, ale te pewnie juz zajal Sebaloz.

kromek_

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Sierpnia 2002, 23:59 »
hmmm pan prezes znowu okresu dostal?
w FAQ jest napisane, ze samemu sobie nicka ustalac mozna po zebraniu wiecej niz 50 pktow
(ilosc postow + (ilosc watkow * 2))

prezes_

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Sierpnia 2002, 00:37 »
>:hmmm pan prezes znowu okresu dostal?

juz sie skonczyl, przeciez wylizales do czysta dzisiaj rano

>:w FAQ jest napisane, ze samemu sobie nicka ustalac mozna po zebraniu wiecej niz 50 pktow
>:(ilosc postow + (ilosc watkow * 2))

-punkty z nakretek coca-coli tez sie licza?
-dostane walkmana jak zbiore 1000 punktow?

kromek_

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Sierpnia 2002, 02:14 »
za 1000pkt to dostaniesz oryginalna plakietke \'ochrona\'

elban/arise_

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Sierpnia 2002, 09:47 »
>:hmmm pan prezes znowu okresu dostal?

Payda, jestes mistrzem. To boskie forum, nowatorskie, z modelowa implementacja i tak dalej.

Czy Tobie tez przeszedl okres?!

kromek_

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Sierpnia 2002, 12:00 »
>:Payda, jestes mistrzem.
ahhhh

>:To boskie forum,
uhhhhhh

>: nowatorskie, z modelowa implementacja i tak dalej.
przestan, robie sie czerwony

>:Czy Tobie tez przeszedl okres?!
tak przeszedzl mi okres wakacji ktory spedzilem na robieniu skryptow
jesli uwazasz ze zmarnowalem czas, mozesz mi o tym powiedziec

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Sierpnia 2002, 00:50 »
>:Nie wiem skad ten pusty pomysl na podzielenie forum na grupy tematyczne. Do tej pory zakladano srednio 2-3 watki tygodniowo - nie wiem po co te grupy.

dlatego musiales zalozyc ten watek ?

>:Zmiana dla samej zmiany. A jak ktos sie bedzie chcial wjebac to i tak sie wjebie.

troche kultury, ok ?

Jesli forum jest dla Ciebie bez sensu, nikt nie karze Ci z niego korzystac. ":Zazdrosc to jedna z najgorszych cech": - chcialo by sie powiedziec.

prezes_

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Sierpnia 2002, 00:59 »
>:>:Nie wiem skad ten pusty pomysl na podzielenie forum na grupy tematyczne. Do tej pory zakladano srednio 2-3 watki tygodniowo - nie wiem po co te grupy.
>:
>:  dlatego musiales zalozyc ten watek ?

zawsze mozesz go skasowac jezeli nieladnie wyglada, prawda?

>:>:Zmiana dla samej zmiany. A jak ktos sie bedzie chcial wjebac to i tak sie wjebie.
>:
>:  troche kultury, ok ?

ok.

>:  ...":Zazdrosc to jedna z najgorszych cech": - chcialo by sie powiedziec.

moglbys to rozwinac?

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Sierpnia 2002, 01:08 »
ladnie Prezes... jeszcze 4 posty i bedziesz [Scener]  

Odnosnie zazdrosci: niestety, nie moge tego rozwinac, bo po dotychczasowych Twoich wypowidziach wnioskuje, ze i tak nie zrozumiesz.... takie zycie

prezes_

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 21 Sierpnia 2002, 01:13 »
>:ladnie Prezes... jeszcze 4 posty i bedziesz [Scener]  

albo 2 nowe watki, hehe...

>:Odnosnie zazdrosci: niestety, nie moge tego rozwinac, bo po dotychczasowych Twoich wypowidziach wnioskuje, ze i tak nie zrozumiesz.... takie zycie

no tak,zapomnialem ze przeciez twoim hobby jest psychologia. Rozpracowales mnie.

Rest Room_

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 21 Sierpnia 2002, 10:51 »
Nie czesto przytrafia mi sie zgadzac z prezesem, ale tym razem go popre. Zupelnie niepotrzebnie zostalo podzielone na dzialy i teraz jest ciezko sie zorientowac. Gdyby nie to, ze na glownej stronie sa pokazywane najnowsze odpowiedzi to bylby kompletny mess. Troche bez sensu - chcialoby sie powiedziec...

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 21 Sierpnia 2002, 10:58 »
>:Zupelnie niepotrzebnie zostalo podzielone na dzialy i teraz jest ciezko sie zorientowac. Gdyby nie to, ze na glownej stronie sa pokazywane najnowsze odpowiedzi to bylby kompletny mess.

ok, dzieki za opinie.  Poczekam na zdanie innych osob. IMHO w kazdym razie podzial na kategorie tematyczne jest dobrym rozwiazaniem... fakt, przy malej aktywnosci na forum, jest to moze malo przydatne, ale wierze, ze z dnia na dzien  forum ilosc postow dodawanych jednego dnia bedzie wzrastac (oby tylko korespondowala z poziomem merytorycznym).

>: Troche bez sensu - chcialoby sie powiedziec...

szanuje Twoja opinie... chcialoby sie powiedziec

kromek_

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Sierpnia 2002, 11:58 »
jak sam napisales ":gdyby nie strona glowna": , tam masz informacje
a na glownej stronie forum tez przeciez masz informacje kiedy zaszla ostatnia zmiana w danym watku
a jak juz wejdziesz do jakiegos dzialu to tam TEZ masz wszystko ladnie posortowane wg najswiezszych wiadomosci
takze az tak zamotane nie jest

chociaz mozna by pomyslec o dziale RAZEM, tak jak w zeszlym forum wszystko cuzamendokupy

co ty na to?

anty_lepper_

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 21 Sierpnia 2002, 20:23 »
>:chociaz mozna by pomyslec o dziale RAZEM, tak jak w zeszlym forum wszystko cuzamendokupy

to nie do mnie bylo pytanie, ale ja jestem jak najbardziej ZA! Fajowy pomysl, chociaz moim zdaniem wszystko jest okej, nawet mega wypasione to forum.