Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nowe forum jest bez sensu  (Przeczytany 3043 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eXbee_

• Gość
Nowe forum jest bez sensu
« Odpowiedź #60 dnia: 29 Sierpnia 2002, 18:29 »
>:ech, no dobra. ma Pan racje.

tak Slayer, ktory raz to juz slyszymy ? Zawsze zastanow sie co chcesz napisac, nawet odczekaj godzinke, dwie i przemysl, jak TO MOZE ZOSTAC odebrane...

Fajnie, ze sie udzielasz na forum, czasem nawet napiszesz cos ciekawego, ale generalnie ilosc przerosla jakosc, co juz kilku forumowiczow zauwazylo.

pozdrawiam.

prezes_

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 29 Sierpnia 2002, 13:36 »
>:czy forum nadal jest bez sensu, z nowa kategoria ":RAZEM": ?

tak, jest bez sensu. Moim zdaniem wiekszosc pozostalych kategorii jest niepotrzebna - zakresy tematyczne sie pokrywaja a nowych watkow jest tyle co kot naplakal (nawet liczac te zakladane przez oszolomow typu SLAYER). \'Razem\' to dobry pomysl, ale i tak podzial forum w takiej formie jest bledem. Wystarczylyby 2 dzialy, np. [gry+poszukiwania+sprzet+inne_glupoty] oraz [zwykla_gadka_szmatka].

Slay_

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: 29 Sierpnia 2002, 13:42 »
>:>:czy forum nadal jest bez sensu, z nowa kategoria ":RAZEM": ?
>:
>:tak, jest bez sensu. Moim zdaniem wiekszosc pozostalych kategorii jest niepotrzebna - zakresy tematyczne sie pokrywaja a nowych watkow jest tyle co kot naplakal (nawet liczac te zakladane przez oszolomow typu SLAYER). \'Razem\' to dobry pomysl, ale i tak podzial forum w takiej formie jest bledem. Wystarczylyby 2 dzialy, np. [gry+poszukiwania+sprzet+inne_glupoty] oraz [zwykla_gadka_szmatka].

kurde, fakt, sory

kromek_

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 29 Sierpnia 2002, 15:58 »
>:>:czy forum nadal jest bez sensu, z nowa kategoria ":RAZEM": ?
>:tak, jest bez sensu.

jak juz wielokrotnie wspominalem, nikt do korzystania nie zmusza

prezes_

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 29 Sierpnia 2002, 16:36 »
Idz lepiej kolego_co_kradniesz_ksywy dodaj jakas nowa kategorie na forum.

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: 29 Sierpnia 2002, 18:26 »
>:Idz lepiej kolego_co_kradniesz_ksywy dodaj jakas nowa kategorie na forum.

Prezes, kiedy wreszcie schowasz te zlosliwosc do szuflady ??? Wiem, ze Cie to strasznie bawi... ale umiar zawsze wskazany.

Ok, przyjalem Twoja opinie o forum, jednak z uwagi na to, ze TYLKO Ty (no i moze kolega \'rest room\' - btw. wiemy o kogo chodzi ) masz negatywne zdanie na temat podzialu, zostanie tak jak jest. Wiem, ze nigdy wszystkich sie nie zadowoli.

pozdrwiam serdecznie.

anty_lepper_

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: 29 Sierpnia 2002, 20:49 »
>:tak, jest bez sensu.

A moim zdaniem jest rewelka! I ten jasny skin

Prezes, odnosnie mojego pobytu w Wawie, bede miec prace w pewnym banku jako informatyk, poza tym w Wawie czeka na mnie moja ukochana... a zrezta co Ciebie to?

Uszanuje wole bzyk\'a i nie bede juz dyskutowac z niereformowalnym, chamskim, bezczelnym czlekiem.

prezes_

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: 30 Sierpnia 2002, 07:35 »
To kiedy dostane moje 10 browarow?

elban/arise_

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: 30 Sierpnia 2002, 09:05 »
Obawiam sie, ze nigdy.

Anty-Lepper okazal sie mocnym w gembie mamisynkiem. Pokrzyczal na forum a teraz wycofuje sie na z gory upatrzone pozycje.

Rest Room_

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: 30 Sierpnia 2002, 09:39 »
Premier Zmyller mial racje. Informatyzacja kraju przebiega w postepie geometrycznym. Ale po co informatycy w banku nasienia!? LOL.

jozef STALIN_

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: 18 Września 2002, 18:08 »
CISZA! Stalin przemawia:
Forum oki. poza czlekoksztaltnymi zjebami genetycznymi... ktorzy mysla ze maja cos do powiedzenia. Bzyku, nie ma co sie denerwowac! I tak rulez... poza jedna drobnostka, chcialem dodac komentarz do kolekcji crackow i dupa zbita... cos nie pika.... ale to juz nie forum.... sprawdz....