@Carrion
Po pierwsze: napisanie \"pIESIU\" - pokazuje jak nisko upadles, no coz sloma z butow zaczyna Ci wychodzic.
Po drugie: \"An Atari guy with only 2 pics on C64 is better that Mirage, Hein, Mermaid, Veto, DeeKay, SIT, Arch, Sander, Dragon, Sensei, even STE’:86? (no offence Steve!

) Fuck NO!
Stop CSDB voting now! Atari lamers are fucking us!\"
\"please stop stupid voting on CSDB!
An Atari guy who did only 2 pics on C64 is not better than Arch, Mermaid, Mirage, Hein, Veto, DK, STE\'86 (yes Steve

)
Keep it in mind!\"
Taaa... Archmage to dla Ciebie komodziarz bo rysuje obrazki dla C64 od 2007 roku a Piesiu to Atari lamer. Hmm... zaraz do tej pokretnej Twojej logiki dojdziemy.
Archmage rysuje tez na Amige, ZX81 i inne ale to dla Ciebie komodziarz.
Piesiu rysuje na Atari, AtariST, Amige, C64, Cplus4, ZxSpectrum i to oznacza ze jest atarowskim lamerem i uzytkownicy CSDB ktorym podobaja sie jego obrazki z C64 powinni przestac oddawac \"stupid votes\" czyli wysokie oceny. Rece i nogi opadaja.
Nie wiem czy Archmage ma C64, a jesli ma to nie wiem od kiedy - nie interesuje mnie to, NIE MA TO DLA MNIE ZADNEGO ZNACZENIA i gdyby narysowal cos na Atari (a byc moze to zrobi bo mam z nim kontakt i wstepnie sie zgodzil) to nigdy bym nie nazwal go amigowym czy komodziarskim lameram - kwestia kultury.
A co wazniejsze dla normalnie myslacych nie przynaleznosc do danego retrokomputera decyduje o jakosci rysowanej grafiki a po prostu jakosc samej grafiki.
Piesiu posiada od dawien dawna wiele retromaszyn jak Amige, Atari ST, Commodore plus4, Commodore 64, Atari 65XE, ZX Spectrum i inne.
PIERWSZYM KOMPUTEREM JAK PIESIU POSIADAL TO: Commodore 64 i to cale wieki temu wczesniej niz Archmage.
Dlaczego wiec swojej glupoty nie okazujesz w stosunku do Archmage? Dlaczego takie bzdurne wpisy na CSDB nie robisz z okazji Archmage a czepiasz sie komodorowca z dziada pradziada?
Dlatego powtorze raz jeszcze sloma z butow panie Carrion wychodzi.