Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18575 razy)

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #270 dnia: 22 Marca 2011, 16:44 »
Na party wrocilismy na koncowke tego koncertu, prosto z imprezy w pubie. Zaraz potem Kisiel padl. Za duzo wrazen z \"Endrju\".

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #271 dnia: 22 Marca 2011, 16:49 »

zielok napisal:
To juz nie wiem co zrobilismy Rasterowi:)

Moze cos mu zrobil ten commodorowiec z Niemiec, co to jak uslyszal ze jestesmy z Polski, to ruchem prawej dloni \"zamowil 5 piw\" i krzyczal swastyka. Skadinad bardzo sympatyczny facet. Jego kumpel mial jakas wielka kolekcje Atari ST.

Kto sie znowu nabijal z X-Ray`a? Zdaje sie, ze to sami Atarowcy zrobili szydere, wystawiajac fejki sygnowane jego ksywa. Ja pierdziele. Co za ludzie.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #272 dnia: 22 Marca 2011, 16:49 »

booker napisal:

splatterpunk napisal:
To, co pisze niejaki Insert na atarowskim forum o jakiejs nienawisci... to sa popierdy jakies... nie mam pojecia o co chodzi.

A gdzie to napisal?

http://atarionline.pl/v01/index.php?subaction=showfull&id=1300614949&archive=&start_from=0&ucat=1&ct=nowinki

insert @2011-03-20 23:34:59 wrote:
\"xxl. demo na zx\'a z labiryntem etc..., podsumowujac, jestem zdania ze tylko te dwie produkcje i pare grafik na c64 + moze jedna na zx dalo sie ogladac, kompoty atarowskie niestety nie :/ nie podobalo mi sie rowniez nabijanie komodorowcow z Raster\'a i wedlug mnie zbedne docinki do X-Raya, widac wyraznie ze ludzie wola sie realizowac w swojej nienawisci, zazdrosci etc niz w produkcji dobrych rzeczy na compo, wstyd\"

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #273 dnia: 22 Marca 2011, 16:53 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:

splatterpunk napisal:
To, co pisze niejaki Insert na atarowskim forum o jakiejs nienawisci... to sa popierdy jakies... nie mam pojecia o co chodzi.

Jezeli mowi o jakiejs nienawisci, to moze co najwyzej opisywac zachowanie swoich kolegow Atarowcow, ktore widzial na tegorocznym Foreverze. W wykonaniu ludzi ze sceny C64 zero animozji, totalny friendship i ani jednego zlego slowa na pozostale platformy.

Cactus, tez niewiem o co Ci biega. Mnie ze strony zadnego z Atarowcow (ani wogole ze strony nikogo na party) nie spotkala zadna nieprzyjemnosc. Wrecz przeciwnie, bylo kilka ciekawych, integracyjnych rozmow na rozne tematy. Poza tym od Grzeska, taty Grzybsona dostalem zaproszenie na letni meeting Atarowcow, can u imagine? \"Smile\"

djgruby

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #274 dnia: 22 Marca 2011, 17:13 »

kenji napisal:
Na party wrocilismy na koncowke tego koncertu, prosto z imprezy w pubie. Zaraz potem Kisiel padl. Za duzo wrazen z \"Endrju\".

Rozmawialem z Ellvisem... W skrocie... Jako sprawce zniszczen Kisiela zidentyfikowaly 2 lub 3 osoby, ktore byly w tym czasie na party. Podobno nie bylo co do tego zadnych watpliwosci. Incydent mial miejsce w piatek wieczorem. Poza tym Ellvis przyznal, ze powinien byl pogadac z Kisielem o tym juz w sobote, ale mozemy sobie wyobrazac, ze jako organizator party mial wowczas inne sprawy na glowie. Ban jest tylko na jeden rok, wiec glowa do gory, nie bylo chyba az tak zle. :)

splatterpunk napisal:
Cactus, tez niewiem o co Ci biega. Mnie ze strony zadnego z Atarowcow (ani wogole ze strony nikogo na party) nie spotkala zadna nieprzyjemnosc.

A glupie docinki, ze Atari zmiazdzylo C64 w compo i ze lepiej by bylo dla nas, zebysmy w ogole poszli sie gdzies schowac? A smierdzace ryje bekajace Ci w twarz od tak dla zabawy, moze to dla Ciebie nie jest zadna nieprzyjemnosc?

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #275 dnia: 22 Marca 2011, 17:14 »
Piatkowy wieczor, wrocilismy z pubu na PP, probowalem pogadac jeszcze z tym Wegrem ale bylem zmeczony wiec spakowalem laptopa i kamerke do torby i usiadlem na krzesle poniewaz grabby nie widzialem wiec poleglem. Jedyna rzecza z piatku ktorej nie pamietam to jak rozstawilem krzesla. Problem nie byl w ilosci alkoholu tylko ze spalem 1h/48h.
W sobote pamietam wszystko. Mysle, ze wlasciwym miejscem na pomowienia jest sala sadowa, zarowno ja jak i wy byliscie w miare przytomni wiec nie wiem o co chodzi. Dziwie sie tylko temu ze jezeli ja nie zmienialem bluzy przez dwa dni ktora byla jaskrawo czerwona, siedzialem na srodku party place nikt kurwa mnie nie rozpoznal. Darlem ryja przez caly wieczor na srodku sali i nic. Nagle okazalo sie to po party. Skurwysyny.

PS. pamieta ktos tego wegra bo mi znowu ucieklo z dyni (soci to nie byl) ?
PPS. Chyba Satan nie sadzisz, ze ja pojade kiedykolwiek na party na ktorym OSOBA KTOREJ ROZJEBALEM ULUBIONY KOMPUTER wybrala sprawce ze zdjec. Bylem aktywnym ryjem na tym party, kazdy mnie zapamietal.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Forever 2011
« Odpowiedź #276 dnia: 22 Marca 2011, 17:18 »
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

elban__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #277 dnia: 22 Marca 2011, 17:21 »

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #278 dnia: 22 Marca 2011, 17:30 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:

splatterpunk napisal:
Cactus, tez niewiem o co Ci biega. Mnie ze strony zadnego z Atarowcow (ani wogole ze strony nikogo na party) nie spotkala zadna nieprzyjemnosc.

A glupie docinki, ze Atari zmiazdzylo C64 w compo i ze lepiej by bylo dla nas, zebysmy w ogole poszli sie gdzies schowac? A smierdzace ryje bekajace Ci w twarz od tak dla zabawy, moze to dla Ciebie nie jest zadna nieprzyjemnosc?

Zadnych docinkow nie slyszalem, nikt nie bekal mi w twarz. Owszem, Atarowska Koneksja raz czy dwa puscila smierdzacego bakala ale robic z tego powodu afere...? Ja tez pobekiwalem na party a gdzie sie dalo to i popuscilem i co?? Samo zycie.

djgruby

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #279 dnia: 22 Marca 2011, 17:36 »

splatterpunk napisal:
Zadnych docinkow nie slyszalem, nikt nie bekal mi w twarz. Owszem, Atarowska Koneksja raz czy dwa puscila smierdzacego bakala ale robic z tego powodu afere...? Ja tez pobekiwalem na party a gdzie sie dalo to i popuscilem i co?? Samo zycie.

Splatter, nie wiesz, o czym mowisz... Zeby Ci ulatwic posluze sie analogia...

Jesli komus zdemolowano by na party auto, to tez bys odpowiedzial, ze \"owszem, moze ktos raz czy dwa kopnal w kolko, nikt mojego samochodu nie zniszczyl, wiec zeby od razu robic z tego afere?\"

Nie byles sam na party, nie bylo to tez party zorganizowane tylko dla Ciebie ani na Twoja czesc...

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #280 dnia: 22 Marca 2011, 17:46 »
Z kolei ktos od was (programista w Perlu) rzucil jakas nieprzyjemna uwage do goscia w koszulce z Pythonem (ktory zreszta tez w Perlu pisze) no i nic sie nie stalo (kumpel po prostu juz wiedzial kogo omijac szerokim lukiem \"a bo pierdoli jakies glupoty\"). Ja tez kilka razy sie zapytalem o to o ktorej idziecie do gejklubu na co Sebaloz dumnie odpowiadal, ze \"tacy juz jestesmy, w tym roku tez tam pojdziemy\".

To mimo wszystko nadal jednak nie jest wojna, niezaleznie od tego co mowia media!

Kawalek Conrada dostalby ode mnie 15 punktow gdyby sie dalo.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #281 dnia: 22 Marca 2011, 17:48 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:

splatterpunk napisal:

Splatter, nie wiesz, o czym mowisz... Zeby Ci ulatwic posluze sie analogia...

Jesli komus zdemolowano by na party auto, to tez bys odpowiedzial, ze \"owszem, moze ktos raz czy dwa kopnal w kolko, nikt mojego samochodu nie zniszczyl, wiec zeby od razu robic z tego afere?\"

Nie byles sam na party, nie bylo to tez party zorganizowane tylko dla Ciebie ani na Twoja czesc...

Jakie auto?? Zdemolowano Ci facjate beknieciem? Brak konkretow.
Rozumiem jeszcze gdyby ktos umazal Cie pasta, zarzygal, zepsul sprzet... ale porownywac docinki slowne, bekniecia czy pierdy do zdemolowanego samochodu... c\'mon!

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #282 dnia: 22 Marca 2011, 17:50 »
Aha - poza incydentem ze zniszczonym sprzetem i fejkowaniem nickow jest jeszcze jedna sprawa, ktora jesli wyjdzie, ma szanse na co najmniej 5 stron w tym watku.

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #283 dnia: 22 Marca 2011, 17:54 »

Atarowska Koneksja napisal:
Aha - poza incydentem ze zniszczonym sprzetem i fejkowaniem nickow jest jeszcze jedna sprawa, ktora jesli wyjdzie, ma szanse na co najmniej 5 stron w tym watku.

Czekamy \"Wink\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #284 dnia: 22 Marca 2011, 17:58 »
Pewnie jeszcze dodadza ze zrobilem kake na scenie... kto sie zalozy?

Zaloze sie ze od pythona to byl Satan, a to, ze Sebaloz jest jaki jest to kazdy wie.

Aha z tego co sie dowiedzialem to podobno ten gostek wyrwal karta z dzialajacego spectruma, super funny, szczegolnie dla kogos kto wie ile kosztuje zrobienie sprzetu do 8-bit.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....