Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18552 razy)

splatterpunk__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #255 dnia: 22 Marca 2011, 13:47 »
Qzwa, ja rozumiem ze ban nalezalby sie osobie ktora z premedytacja bieze czyjegos Spektruma i rzuca nim o podloge, ale poniewaz na party place bylo dosc duzo ludzi i ciasno, masa kabli, jakis wypadek mogl sie zdarzyc. Sadze, ze sprawa jest jeszcze do odkrecenia, zwlaszcza jesli Kisiel jest niewinny.

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #256 dnia: 22 Marca 2011, 14:27 »
To jakis absurd!!!! Na 99,9% chodzi o tego pepika, co sie w nocy rzucal, ze nie moze spac. Zamiast jak 3/4 sali isc do sleeping roomu, to koles kladzie sie pod glosnikami i sie pluje ze spac nie moze.
Raz wymachuje cos w strone Kisiela, po kilku/kilkunastu minutach znow wstaje, chce zrzucic kisielowego laptopa ze stolu, wylewajac przy tym stojacy na glosnikach kubek z drinkiem. Nastepnie na odchodne krzyczy do Kisiela, ze nie chce go tutaj wiecej widziec i idzie do sleeping roomu.

Zapewne rano, czeskim zwyczajem zagonil do organizatorow.
Ja pierdole co za narod! Wiem jedno, dla mnie to byl ostatni Forever.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #257 dnia: 22 Marca 2011, 14:53 »
Mam pytanie:
Dlaczego ktos czekal az wszyscy sie rozjada do domow aby puscic takiego newsa? Nie wydaje sie Wam to dziwne? Przeciez bylismy na party place do godziny 11:30 I KURWA NIKT NIC NIE MOWIL.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #258 dnia: 22 Marca 2011, 15:01 »
A wlasnie ten Czech ktory rzucil sie z piesciami na Kisiela (i probowal zniszczyc jego laptopa) to nie byl przypadkiem Raster z ktorego sie ponoc komodorowcy nabijali? Zaraz wyjdzie, ze moze zbiorowo go zgwalcilismy czy cos w tym stylu.

Goodbye forever....

Offline dely

• Level 1
  • *
    • atari.area
Forever 2011
« Odpowiedź #259 dnia: 22 Marca 2011, 15:16 »

splatterpunk napisal:
To, co pisze niejaki Insert na atarowskim forum o jakiejs nienawisci... to sa popierdy jakies... nie mam pojecia o co chodzi.

Na szczescie Insert nie jest wyrocznia, ani stalym bywalcem parties zeby mozna go bylo uznac za autorytatywne zrodlo. Wojenki i popierdywanie o tym ze Atari > C64 i odwrotnie zostawmy dzieciakom.

Co do zniszczenia sprzetu to gadka byla o tym juz na party, tylko ze organizatorzy nie wiedzieli dokladnie kto narozrabial i dopiero po identyfikacji na zdjeciach zdecydowali o banie dla Kisiela.
Z drugiej strony barykady ~ http://www.atari.org.pl/

Atarowska Koneksja__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #260 dnia: 22 Marca 2011, 15:31 »
Z tego co mowil Elvis - jego brat i kilka innych osob byli swiadkiem jak ktos najebany wyciagnal divide ze spectruma a potem \"przeszedl\" przez komputer/komputery pomimo tego, ze wszyscy zaczeli do niego krzyczec. Rzecz dziala sie w piatek wieczor. Jak go znalezli, to spal a nie chcieli go budzic i wyrzucac z imprezy na bruk.

Napiszcie cos wiecej o co chodzilo z tym zrzucaniem laptopa i wylewaniem drinkow? To sie dzialo w piatek czy w sobote? W sobote zostalismy ostatni na placu boju z Sebalozem, ja poszedlem spac kolo 3:00. Na scenie caly czas siedzial Wotnau i liczyl glosy, wiec jesli sie cos dzialo, to pewnie to widzial.

Flejmu Atari vs Commodore nie ma (pomimo tego, ze pewnie kilka osob by chcialo), Dely wie co mowi.

Nie wierzcie ludziom, ktorzy wam mowia, ze nas nie lubicie, chociaz tak  troszke!

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #261 dnia: 22 Marca 2011, 15:32 »

randall napisal:
Conrad mowi \'make sure you visit Silesia Party in September\', a reszty tez nie rozumiem.

To i tak najwazniejsze, reszta to tam ze Forever party jest brilliant i tam cos tam \"Very

splatterpunk napisal:
To, co pisze niejaki Insert na atarowskim forum o jakiejs nienawisci... to sa popierdy jakies... nie mam pojecia o co chodzi.

A gdzie to napisal?

booker__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #262 dnia: 22 Marca 2011, 15:37 »

Atarowska Koneksja napisal:

Flejmu Atari vs Commodore nie ma (pomimo tego, ze pewnie kilka osob by chcialo), Dely wie co mowi.

Nie wierzcie ludziom, ktorzy wam mowia, ze nas nie lubicie, chociaz tak  troszke!

Powiem wiecej, tylko od atarowcow uslyszalem pochwaly muze do invitki. \"Swoi\" mi nawet reki nie podali \"Very

elban__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #263 dnia: 22 Marca 2011, 15:42 »
kilka lat temu inny prosiak (Sad mial chyba ksywe - ale moge sie mylic, jakis kolega Kakao z Paduy) jak sie nie wyspal oskarzyl nas o kradziez spiwora. Nie wyspal sie, wiec sobie ubzdural, ze Polacy mu zapierdolili jego spiworek i postanowil to opisac w notce.

Poprostu picie tam \'w polskim stylu\' nie przechodzi. Za darcie mordy \'Adam Malysz\' i spiewy \'Polska Bialoczerwoni\' w srodku nocy Wotnau chcial nas kiedys wypierdolic z party i wzywac policje - jak mu jeszcze zabralismy na chwile balonik to wpadl w dziki szal - i w sumie CreamD dopiero go (i nas) troche uspokoil. Taki tam klimat panuje, nie ma co im go psuc skoro tak sie im podoba (z fotek poznalem kilka mord, ktore widzialem na Foreverach kilka lat temu).

Dlatego tam nie jezdze - bo mam inne spojrzenie na party - a z perspektywy czasu uwazam, ze narzucanie sie im bylo burackie.

Dawajcie chlopaki na X - tam jest klimat do imprezowania a podroz zajmuje podobna ilosc czasu \"Wink\"

djgruby

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #264 dnia: 22 Marca 2011, 15:45 »

splatterpunk napisal:

Jezeli mowi o jakiejs nienawisci, to moze co najwyzej opisywac zachowanie swoich kolegow Atarowcow, ktore widzial na tegorocznym Foreverze. W wykonaniu ludzi ze sceny C64 zero animozji, totalny friendship i ani jednego zlego slowa na pozostale platformy.

splatterpunk napisal:
Qzwa, ja rozumiem ze ban nalezalby sie osobie ktora z premedytacja bieze czyjegos Spektruma i rzuca nim o podloge.

A pamietacie Forevera jakies 3-4 lata temu, na ktorym Factor6 z premedytacja wzial po jednym C64 i Atari i rzucal nimi o podloge? Jakos bana nie dostal... :|

kenji napisal:
Raster to ten koles, co dwie nagrody w intrach na Atari wygral, a ten Czech co sie na Kisiela rzucal to byl ktos inny.

A czy jestescie w stanie zidentyfikowac tego goscia na ktoryms zdjeciu z party?

Offline kenji

• Level 5
Forever 2011
« Odpowiedź #265 dnia: 22 Marca 2011, 15:59 »
Zdarzenie z Czechem mialo miejsce w sobote. Wlasnie po tym jak Ty poszedles spac.

Co do piatku to my praktycznie caly wieczor siedzielismy w knajpie, wracajac tylko na noc.

Raster to ten koles, co dwie nagrody w intrach na Atari wygral, a ten Czech co sie na Kisiela rzucal to byl ktos inny.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Forever 2011
« Odpowiedź #266 dnia: 22 Marca 2011, 16:04 »
ci co mieli wonty powinni dostac darmowe wejsciowki na riverwasha, albo moze nawet lepiej poogladac fotki np z syfa 2006 (czytam 2005.. tym na ktorym bylem z Odynem i Surgeonem a i Bibmer, Prezes Data, V-12 i Fenek byli...)  .... co tam sie dzialo a nikt nie plakal afterparty...
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

elban__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #267 dnia: 22 Marca 2011, 16:14 »
nie no - bez przesady. Symphony to ogolna rozpierducha, demolki na gruba kase i ogolnie zdziczenie. Nie idzmy ta droga.

Raf - cieszyl bys sie jakbym Ci wybil przednia szybe w Poldku i poskakal po dachu (autentyk z Symphony)?

zielok__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #268 dnia: 22 Marca 2011, 16:20 »
To juz nie wiem co zrobilismy Rasterowi:)

Wracajac do sprawy Kisiel\'a to w nocy z piatku na sobote jak wrocilismy z Trenczyna to Kisiel grzecznie na krzeslach spal. Potem sie przemiescil (Raf to bodajze widzial) i przytulil do Grabby i dalej spal. Wiec jakby mial cos zrzucic to musialo to byc wczesniej.

Ja tam lubie atarowcow (chociaz na party malo sie z nimi integrowalem) ale wszystkie kontakty ktore mialem byly normalne.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Forever 2011
« Odpowiedź #269 dnia: 22 Marca 2011, 16:29 »

elban napisal:
Raf - cieszyl bys sie jakbym Ci wybil przednia szybe w Poldku i poskakal po dachu (autentyk z Symphony)?

o szybie slyszalem, o dachu nie :P ale nie mialem tez na mysli az takich skrajnosci.

Potwierdzam, ze Kisiel byl pdoparty na 3ch krzeslach a potem spal z Grabba, co chronologicznie widac na moich fotkach \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"