Powiem krotko - zajebioza.
A teraz dluzej. Nie wyobrazam sobie nawet, ze mozna by bylo to \"wszystko\" wykonac lepiej. Elban, masz talent do takich imprez chlopie (a propos, gdzies mozna zobaczyc pelna galerie \"podziekowan\" dla Sebastiana ?)
Co do jakosci medialnej, to moge tylko od siebie dodac, ze wystawiane przeze mnie demo nie bylo, az tak \"mocne w kodzie\", no ale za to mialo troche \"efekciarskich\" kawalkow wiec obawialem sie o slaby obraz z projektora (pamietam z poprzedniego roku). I to chyba dzieki temu sprzetowi, grafa (Isildur) i muza (Jammer) wygladalo to na prawde olsniewajaco, dajac drugie miejsce!
No wlasnie, pierwsze miejsce Zieloka nie ulega watpliwosci, ale drugi tak na prawde powien byc Wegi, bo to on walnal porzadny kawal kodu, niestety polegl troche na \"wiodowiskowosci\". Demo Arise, to byl wlasnie ten bardziej \"rownorzedny\" rywal, i tu ciesze sie ze tym razem sie \"udalo\"

No i nie wiem czy tylko ja mialem takie wrazenie, ale przed demo kompotami, ludzie juz byli troche wymeczeni (wkoncu troche to trwalo, a i godzina pozna). Nie wiem ile zajelo democompo, ale przeciez to min pol godziny, mignelo niczym piec minut (nawet nikt nie zasnal - no chyba ze spal juz przed) , a po zakonczeniu wszyscy nabrali jakies nowej energii, rzeklbym nawet ze dalo sie nawet zauwazyc lekkie podniecenie, u niektorych nawet blysk w oku, jakby znow byli o te kilka lat mlodsi i znow z pomyslami do zrobienia czegos \"wielkiego\".
I wlasnie za ta chwile dziekuje najbardziej !
ps. ale moze ja nie normalny jestem