Kij mi w oko:) Zmieniam zdanie. Wole \"Dream Travel\" od \"I Love The Cube\". Dlaczego?
Wiec tak obejrzalem sobie spokojnie w domku dema i takie malutkie bzdety w \"Dream Travel\" oraz dopracowane szczegoly (ale dlaczego logo Samar po prostu znika:() mnie ruszyly. Kurde sam w to nie wierze ale najnormalniej w swiecie lepiej mi sie je ogladalo od \"I love the cube\". Skull I love you! Ocena dla mnie to 8/10
Minusy:
- brak kopiacych dupe efektow aczkolwiek te co sa prezentuja sie oryginalnie a to sie liczy (chociaz troszke ich malo). Ale za to swietnie komponuja sie z demem.
- fractal w srodku. To kurde mialo byc na koncu. Ja wiem, ze to porzadny kawalek kodu ale to tak wybija z wczucia sie w demo, ze jest to dla mnie minus.
- te \"twistery\" czy co to na poczatku. Sorry brzydkie sa i wolne:)
- kilka razy nie ktore rzeczy po prostu znikaja (np. logo Samar)
Az nie wiem czy glosowac na csdb bo nie chce wam noty obnizac. Musze to przemyslec.
Co do \"I love the cube\" to fajne wektorowki i niestety prawie nic wiecej

Dopracowanie szczegolow niestety slabsze niz u Skull\'a. Naprawde fajny motyw z tymi wektorami w wektorach ale to za malo. Wegi prosze o wiecej urozmaicen. Bardzo prosze! Kurde nie wiem jak to ocenic. Za to, ze sie chcialo to 10/10. Ale obiektywnie patrzac to 7/10 lub 7.5/10. Kurde na bigscreenie dla mnie to demo bylo lepsze od Dream Travel. W domu na spokojnie juz nie. Skull nie znasz sie jesli uwazasz inaczej:)
Wegi pokoduj efekty (ale nie tylko wektory, ja wiem, ze dla kodera to fajne wyzwanie ale tyle razy to widzielismy:)) Skull doloz swoje efekty oraz poskladaj to i skopcie Miracles dupe nastepnym razem. Prosze Was!