Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32605 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Roody__

• Gość
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #615 dnia: 18 Października 2011, 07:53 »
Jest mala prosba w zwiazku z niewnoszeniem jedzenia. czy jest szansa na jakies danie bezmiesne w barze? z tego co zauwazylem nie ma frytek , reszta jest z miesem. nie wiem jakies zapiexy   lub  cokolwiek. pewnie kilka osob bedzie niejedzacych padliny.

Volcano__

• Gość
« Odpowiedź #616 dnia: 18 Października 2011, 09:24 »
@Roody: Przyznam, ze nie pomyslelismy o tym. Porozmawiamy dzisiaj z wlascicielami w tej sprawie. Ale - szczerze powiedziawszy - nie mam pojecia, co zaproponowac jako dania bezmiesne. Poprosze o jakies propozycje w tej sprawie - jak najszybciej, maksymalnie do godz. 16:00.
Z drugiej strony widze to tak, ze zapis o niewnoszeniu jedzenia nie wyklucza wyjscia poza lokal i spozycia czegos poza nim.
Ponadto beda dostepne namiary na okoliczne pizzerie, ktore maja w swojej ofercie potrawy bezmiesne i bedzie mozliwosc dowozu na miejsce party.

Roody__

• Gość
« Odpowiedź #617 dnia: 18 Października 2011, 09:35 »
ok to proponuje : zapiexy, pizza mrozona , kanapki , zupki chinskie lub inne.
to chyba bedzie najprostsze do ogarniecia.
Jesli chodzi o dzien to masz racje mozna zrobic wypad ale jak wiadomo party zyje glownie w nocy ...a wiec zagrycha sie przyda.

elban__

• Gość
« Odpowiedź #618 dnia: 18 Października 2011, 10:43 »
Libation train dojedzie kolo 23 na party.

Co do alko zarcia - pilnujmy siebie i innych tez - damy rade.

nes__

• Gość
« Odpowiedź #619 dnia: 18 Października 2011, 13:00 »

Volcano napisal:
@Roody: Przyznam, ze nie pomyslelismy o tym. Porozmawiamy dzisiaj z wlascicielami w tej sprawie. Ale - szczerze powiedziawszy - nie mam pojecia, co zaproponowac jako dania bezmiesne. Poprosze o jakies propozycje w tej sprawie - jak najszybciej, maksymalnie do godz. 16:00.

kurcze, no to znalezli mojego backdoor\'a na wnoszenie jedzenia \"Confused\" a wystarczylo na miejscu powiedziec ze sie nie je miesa i mozna by bylo miec uprawnienia root\'a na jedzenie \"Wink\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #620 dnia: 18 Października 2011, 17:47 »

kotrobot napisal:
Spoko, licze na 50+ osob na party w sobote.

Bez obaw, na party wybiera sie 10 osobowa grupa reprezentujaca najczystsze zlo amigowskie \"Smile\"

SUDi__

• Gość
« Odpowiedź #621 dnia: 18 Października 2011, 18:22 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Bez obaw, na party wybiera sie 10 osobowa grupa reprezentujaca najczystsze zlo amigowskie \"Smile\"

Seba, jako zakamuflowana opcja, planuje wprowadzic V kolumne na party \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #622 dnia: 18 Października 2011, 19:25 »
Ok, zdecydowalem sie na przyjazd na party. Na demo kompo bedzie tez nowa produkcja Lepsi, bedaca moim pozegnaniem z Silesia Party i jest to tez moje last work 4 Miracles. Chcieliscie, to macie \"Smile\"

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #623 dnia: 18 Października 2011, 20:25 »

Ok, zdecydowalem sie na przyjazd na party.

Carrion, ja Ciebie strasznie przepraszam, ze kiedykolwiek nazwalem Cie attention whore \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #624 dnia: 18 Października 2011, 20:41 »
Wacek, mam nadzieje ze do nowego dema nie dodales niepublikowanych czesci z dema ktorego nie bylo \"Smile\"

SUDi__

• Gość
« Odpowiedź #625 dnia: 18 Października 2011, 20:45 »

Ok, zdecydowalem sie na przyjazd na party. Na demo kompo bedzie tez nowa produkcja Lepsi, bedaca moim pozegnaniem z Silesia Party i jest to tez moje last work 4 Miracles. Chcieliscie, to macie \"Smile\"

Spieszmy sie kochac ludzi...tak szybko odchodza

Volcano__

• Gość
« Odpowiedź #626 dnia: 19 Października 2011, 05:05 »
Wczoraj podpisalismy umowe z wlascicielami klubu, wplacilismy zaliczke i omowilismy jeszcze kilka spraw.

Jako ze wlasciciele obawiaja sie, ze na imprezie nie bedzie za duzej frekwencji i ze nie zarobia tyle, ile oczekuja, zgodzilismy sie na opcje, ze w piatek bar bedzie otwarty dla osob z zewnatrz. Jesli okaze sie, ze juz w piatek bedzie 30+ partyzantow, wtedy bar zostanie w miare szybko zamkniety i zostana wywieszone informacje o rezerwacji klubu na weekend.

Generalnie w umowie pojawilo sie kilka zapisow, na ktore musielismy sie zgodzic. Wyniklo to glownie z tego, ze kiedys byla tam zorganizowana jakas impreza integracyjna, po ktorej zostala masa naprawde dobrego zarcia, na ktorego przygotowanie wlasciciele klubu poswiecili mnostwo czasu. Dodatkowo zniszczono im sprzet klubu (rzutnik i chyba cos z audio), dlatego patrza przez pryzmat tamtej nieudanej imprezy i z tego powodu obawiaja sie, ze sytuacja moglaby sie powtorzyc.

Jesli chodzi o dania bezmiesne, to w menu od poczatku byly zapiekanki (ponoc bardzo dobre). Zaproponowalismy, zeby menu baru zostalo rozszerzone o pizze oraz zupki chinskie lub tzw. gorace kubki. Jednak nie zwiekszylismy ilosci zamowionych wstepnie potraw, bo nie wiemy, ile bedzie osob. Powiedzielismy, ze zobaczymy, jaka bedzie frekwencja w piatek i ile dan wyda bar. Jesli okaze sie to za malo, dodatkowe porcje jedzenia zostana zamowione, ale wlasciciele klubu maja na to czas najwyzej do 14:00 w sobote. Pozniej pozostanie im tylko zaopatrywanie sie w okolicznych sklepach, a nam zostana zakupy na wlasna reke lub telefoniczne zamawianie pizzy czy innych potraw w okolicznych lokalach.

Przypominamy, ze jesli ktos chce przywiezc sprzet, niech zabierze ze soba dobre, mocne (w sensie przekrojow przewodow) przedluzacze. Stolikow i krzesel nie powinno zabraknac.

Offline c---n

• Level 5
« Odpowiedź #627 dnia: 19 Października 2011, 06:09 »

...bedzie tez nowa produkcja Lepsi, bedaca moim pozegnaniem z Silesia Party i jest to tez moje last work 4 Miracles. Chcieliscie, to macie \"Smile\"

jesli mowisz o naszym demie to bedzie to produkcja Miracles + Lepsi. a nie tylko Lepsi. chyba ze masz cos jeszcze.
Jest wiec okazja zeby powiedziec ze jest to ostatnia koprodukcja z czego bardzo sie ciesze. \"Twisted

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #628 dnia: 19 Października 2011, 07:00 »
No wlasnie.. kto bedzie juz w piatek ? (o i ktorej mniejwiecej)

ps. jest juz zapowiedzianych 8 dem \"Smile\" - doganiamy X-a

kmeg__

• Gość
« Odpowiedź #629 dnia: 19 Października 2011, 08:22 »

skull napisal:
No wlasnie.. kto bedzie juz w piatek ? (o i ktorej mniejwiecej)

Stilgar, Questor i ja. 15-19, zalezy jak szybko sie zgramy.