Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32610 razy)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #600 dnia: 15 Października 2011, 16:33 »
dzis bylem w loklau, popelnilem w miare przyzwoite fotki wnetrza - lepiej pozno niz wcale \"Very
Wulkan juz te foty ma, tylko czekamy az wrzuci na stronke \"Wink\"

spisalem tez co wazniejsze ptania ktore pojawily sie w 10 ostatnich stronach watku i wyslalem co nastepuje do Volcano, odpoweiodz powinny sie poajwic na stronie.

wstepny harmonogram party:

Piatek

jakies pookazy demek, muzyka itd

Sobota

Pablo - prezentacja Chameleona
Cobra - Micro Table Tennis + Jakies atrakcje plastyczne
Randall - music workszop
Carrion - gfx workshop + amiga demoshow
Odyn - Amiga demoshow(?)
Elban - dwa krejzole
Wacek - niespodzianka

jak bedzie na party maszyna z 4joy adapterto mozemy pomyslec nad turniejem bombmanii a jak takowego nie bedzie to mozemy pomyslec o np emlyb hughes international soccer - tam jest fajna opcja na rozegranie mistorzstw, a sama gra tez jest niczego sobie  \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

elban__

• Gość
« Odpowiedź #601 dnia: 15 Października 2011, 19:04 »
w emlynie mozna bylo z pietki gola strzelic. albo zaladowac z dyni.

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #602 dnia: 15 Października 2011, 19:22 »
A ja mam prosbe czy kompoty mozna tak zaplanowac aby odbyly sie o sensownych godzinach? np. zeby zakonczyly tak powiedzmy do 24.00 ? Prosbe swoja motywuje tym, ze robiac demo poswiecilem (ja i reszta tworcow) mnostwo czasu, sil itd i chcialbym aby np. polowa ludzi przypadkiem nie spala podczas democompo.
Coz po to sie robi dema aby moc je zobaczyc na bigscreenie i obejrzec reakcje ludzi a jestem pewien, ze jest to najlepsze demo w jakim uczestniczylem i chcialbym aby bylo zaprezentowane o jakiejs sensownej porze. Dziekuje!

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #603 dnia: 15 Października 2011, 20:20 »
Dorzucam nagrody do music compo \"Smile\"

Pierwsze trzy miejsca dostana ode mnie egzemplarze kompilacji \"Strangers From Nowhere\" na Absys Records:
http://www.discogs.com/Various-Strangers-From-Nowhere/release/1918872

Dodatkowo, pierwsze miejsce otrzyma egzemplarz (jeden z limitowanych \"fizycznych\" egzemplarzy) mojej i Jobe\'a plyty \"Deeper Wounds\" na Drone Audio:
http://www.discogs.com/Razor-Point-Deeper-Wounds/release/2123397

(chyba ze organizatorzy uznaja ze na music compo nagroda juz jest, to mozemy je przekazac na inne compo \"Very czekam na sugestie).

PS. Jak obiecam to wrecze, nie bede uzaleznial tego od \"poziomu\" (czyt. \"czy bede mial muchy w nosie czy nie\") jak niektorzy.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #604 dnia: 15 Października 2011, 20:28 »

carrion napisal:
czy znajdzie sie miejsce na A1200T z 060 64 MB Ram co by poscic troche demek z klasyka?

Klasyki to Nexus, Friday At Eight, 9 Fingers, Silkcut i na obejrzenie tych moge sie ostatecznie zgodzic \"Smile\"

Cytat:
znajdzie sie tam na pewno: Cyberride, My glamorous life, Pales Theme, sporo XTD, Dreamera i Scorpica....

Bez Skelmy z \"Full Moon\" Fairlight\'ow sie nie pokazuj.

Cytat:
aha no i zeby nie bylo .... Arise chuj!

Nikt nie podwaza Twojej wiedzy eksperckiej w zakresie tej czesci ciala... \"Smile\"

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #605 dnia: 15 Października 2011, 20:44 »

wackee napisal:

PS. Jak obiecam to wrecze, nie bede uzaleznial tego od \"poziomu\" (czyt. \"czy bede mial muchy w nosie czy nie\") jak niektorzy.

Bo w music compo zawsze jest dobry poziom \"Smile\"

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #606 dnia: 16 Października 2011, 07:55 »
Dorzucam do nagrod jakiegos tshirta z http://www.teefury.com/archive/  (nie wiem jeszcze co wygrzebie) i pewnie muzyke na cede.

...

Wygrzebalem to:
http://www.teefury.com/archive/1228/Drink_Nuka/

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #607 dnia: 16 Października 2011, 10:01 »
listy nagrod tez mi na maila wysylajcie , bo o ile pod katem atrakcji przejrzalem forum, to pod katem nagrod nie chce mi sie tego robic drugi raz.

Ponadto na party place bedzie maly info-kiosk-box:

Mam wlasnej roboty ramke cyfrowa 800x600 12\'\' z lapka, jest ona w stanie pokazywac grafiki w petli - bedzie cos takiego wystawione na party place, rozne informacje sie tam beda pojawialy - chocby jakies deadline, info dla ludzi, zapowiedzi.

mozna nadsylac grafiki do mnie ( 800x600 o mozliwie malym rozmiarze, obslugiwane przez oldskoolowy program PV, preferowalnie jpg,gif http://w-wiedmann.homepage.t-online.de/download.htm ) - beda one prezentowane na wspomnianym sprzecie w petli \"Wink\" kto byl na RW w tym roku to wie o co chodzi
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #608 dnia: 16 Października 2011, 20:48 »
na stronie party sa uzupelnione newsy, informacje i fotki

jesli jeszcze czegos tam brakuje to piszcie \"Wink\"

Roody__

• Gość
« Odpowiedź #609 dnia: 17 Października 2011, 08:58 »
Elban ja sie z wami lapie tym pospiechem!
co do biletow dam jeszcze znac. moze mozna przez internet zamowic.

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #610 dnia: 17 Października 2011, 09:56 »

Raf napisal:
na stronie party sa uzupelnione newsy, informacje i fotki

jesli jeszcze czegos tam brakuje to piszcie \"Wink\"

Co tu duzo mowic, wyglada obiecujaco.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #611 dnia: 17 Października 2011, 13:19 »

kenji napisal:
Skoro inni sie chwala sponsoringiem, to co mi tam - nagroda na msx compo:

http://www.sennheiser.com.pl/index.php5?theme=pricelist&task=print_product&product_id=667

Kurwa, ale zdzierstwo. W uk sa za 290zl.

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #612 dnia: 17 Października 2011, 18:02 »
Bylo nie glosowac na PO to by bylo taniej. \"Smile\"

Volcano__

• Gość
« Odpowiedź #613 dnia: 17 Października 2011, 21:39 »
We wtorek podpiszemy ostateczna umowe ws. party. Jest w niej zapis, ze w przypadku, gdy ilosc uczestnikow imprezy bedzie mniejsza niz 30 osob, wtedy bar w lokalu bedzie normalnie otwarty dla osob z zewnatrz. Mam nadzieje, ze nie zawiedziecie nas pod wzgledem frekwencji.
Jest rowniez zapis o zakazie wnoszenia wlasnego pozywienia i napojow na teren party. Prosimy o zastosowanie sie do tego zapisu.

Jak juz wczesniej Raf wspomnial, strona party zostala zaktualizowana. Zawarlismy na niej chyba wszystkie niezbedne informacje. Dajcie nam znac, gdyby cos wymagalo wyjasnienia lub doprecyzowania.

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #614 dnia: 18 Października 2011, 07:35 »
Spoko, licze na 50+ osob na party w sobote.