Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32612 razy)

zielok__

• Gość
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #585 dnia: 14 Października 2011, 07:57 »

carrion napisal:

Zielok ty nie dostaniesz bo juz bym musial ci wyslac ....

Kurde!  \"Laughing\"

ps. No mam nadzieje, ze dojedziesz.

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #586 dnia: 14 Października 2011, 08:17 »
Skoro inni sie chwala sponsoringiem, to co mi tam - nagroda na msx compo:

http://www.sennheiser.com.pl/index.php5?theme=pricelist&task=print_product&product_id=667

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #587 dnia: 14 Października 2011, 09:35 »
Stawiam piwo za kazda 10 w music compo! :o)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #588 dnia: 14 Października 2011, 15:11 »
performensow i atrakcjow wszelakich jest poki co tyle, ze nie ma problemu z kolejnymi \"Wink\"

Chcialem w tajemnicy poki co trzymac proopzycje Odyna ale jednak zostal przebity z ta 060 he he \"Very

btw ja tez mam troche dem w divixach i muza tez jakas sie znajdzie wiec mam nadzieje, ze cisza na partyplace bedzie tylko i wylacznie nocna.

milo by bylo gdyby ktos zorganizowal przeglad dem  na c64 z ostatnich 12 miesiecy, bo kurcze jakos nie ma kiedy ogladac \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #589 dnia: 14 Października 2011, 16:21 »
Ja tradycyjnie moge zrobic demoshow dem z innych platform 8\'bitowych. Dema na C64 z ostatnich 12 miesiecy tez da sie zrobic.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #590 dnia: 14 Października 2011, 16:22 »
ja mam uraz do ZX.. moze te pomniesz?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Jericho/Draco

• Level 4
« Odpowiedź #591 dnia: 14 Października 2011, 19:25 »
Elban o ktorej ten libation train jedzie? bo chcialem jutro bilet kupic. Na masakre autem sie jednak nie zdecyduje.

elban__

• Gość
« Odpowiedź #592 dnia: 14 Października 2011, 20:05 »
Dobra - z okazji finansowego dolka mojego i Pimpka, nalegamy na pociag o 20.35. To zwykly pospiech, ale jedzie 2 i pol godziny do Sosnowca. Nie ma niego rezerwacji. Proponuje zbiorke na Pradze w celu okupacji miejsc.

Powrot interregio.

Offline Jericho/Draco

• Level 4
« Odpowiedź #593 dnia: 14 Października 2011, 20:14 »
hehehe to bedzie wyjazd jak nad morze. pociag byl tak okupowany ze wskoczylismy do wagonu w ktorym przewozi sie rowery. na poczatku babeczka ktora ich pilnowala miala strach w oczach ale jak rozpilismy pierwsza flaszke to zagadala: - Popilnujecie?\"Smile\"
A powrot byl jeszcze lepszy.. Wszystkie przedzialy byly pozamykane a ludzi milion! Otwieralismy kluczem od domofonu i jak konduktor szedl to mial niezapomniany wyraz twarzy w stylu \"ale jak to?!?\".
Mnie osobiscie bardziej pasowaloby jechac wczesniej ale trudno, dostosuje sie. Po ile bilety?

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #594 dnia: 15 Października 2011, 06:02 »
Ja z racji, ze na party place mam jakies 15 minut samochodem jade przez Warszawe co da mi w przyblizeniu okolo 650 km do pokonania w piatek \"Smile\"

Jericho ja jade z Wawy wczesniej i bede bodajze od okolo godziny 11.00 - 12.00 sklonny do wyjazdu aczkolwiek przyjmujac pewien czas na jakies opoznienia i chec zjedzenia jakiegos obiadu oraz to, ze szwagierka kupowala mi bilet jade intercity o 15:08 (czyzby myslala, ze bede tak dlugo jadl?). Koszt biletu z miejscowka 115,50 zl. Jade do Katowic i tu mam dwie mozliwosci (nie wiem ktora jeszcze wybiore bo nie usmiecha mi sie placic za parking przy dworcu 60-90 zloty) odbiera mnie szwagierka zawozi do domu gdzie biore auto i jade na party (nie pije alkoholu wiec to nie jest dla mnie wada) lub wsiadam w swoj samochod i jade na party. Zastanawialem sie czy jechac libation train i w sumie bylem nawet tego blisko (dzieki Elban) ale jednak doszedlem do wniosku, ze bede jednak jechal wczesniej.

Offline Jericho/Draco

• Level 4
« Odpowiedź #595 dnia: 15 Października 2011, 09:27 »
Zielok thx for attention! Ja jednak wybiore opcje low cost bo budzet peka w szwach a jechac chce wiec 2,5 h pospiechem jednak nie robi roznicy. Trzeba jechac kupic bilet i powalczyc o miejscowke na Wschodnim w dniu wyjazdu ale podroz bez przygod to nuda:) Do zobaczenia na miejscu!

elban__

• Gość
« Odpowiedź #596 dnia: 15 Października 2011, 10:16 »
uwaga: do wtorku, do 24:00 zbieram zamowienia, moge komus kupic bilet bo i tak bede w centrum.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #597 dnia: 15 Października 2011, 10:20 »
Prosze _wszystkich_, ktorzy beda prowadzili jakies prezentacje/konkursy podczas party o kontakt ze mna gdyz chce miec pewnosc ze nikogo nie pominalem w harmonogramie, mozecie tez smialo proponowac jakies ramy czasowe \"Wink\"

raf@silesiaparty.pl

na poarty bedzie tez dropzone gdzie bedzie mozna sie wymieniac zbednymi fantami.

deadline na wysylanie prac na maila stuff@silesiaparty.pl to realnie czwartek wieczor ale mysle ze przed wyjazdem na partyplace w piatek rano tez odbiore. podczas party stuff bedzie odbierac Booker (booker at c64scene pl)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Randy

• Gość
« Odpowiedź #598 dnia: 15 Października 2011, 11:38 »
Ja ruszam z Wawy autem w sobote wczesnie rano (ok. 7). Jakby co to jeszcze dwa miejsca sa wolne  \"Very

splatterpunk__

• Gość
« Odpowiedź #599 dnia: 15 Października 2011, 13:31 »

kisiel napisal:
ja mam uraz do ZX.. moze te pomniesz?

Oj tam, oj tam... \"Wink\"