Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Stary Piernik 5.0 raport na zywo  (Przeczytany 3512 razy)

booker__

• Gość
Stary Piernik 5.0 raport na zywo
« Odpowiedź #60 dnia: 28 Kwietnia 2010, 00:00 »

bimber napisal:
imho bardzo dobry i rzetelny raport

A jednak zlo jest w raporcie!!!11

V-12 nie pajacuj, dawaj te nagranie arajsowskich wypocin, na jutuba. \"Smile\" Przeciez widac, ze skrinszot na CSDb to klatki z nagrania a nie foty.  \"Laughing\"

leming__

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 28 Kwietnia 2010, 14:13 »
ty booka wyluzuj, latasz dzisiaj gorzej niz ci z csdb \"Wink\" dema nie ma, spalilo sie, skrinszotow tez niema, czytac nie umisz?

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #62 dnia: 28 Kwietnia 2010, 14:42 »

elban__

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 28 Kwietnia 2010, 15:44 »
o ja pierdole, ale demotywatory z tych kolesi z csdb. placza jak 10 letni weganie w czasie promocji na happy meale w mc donalds.

strach jechac na X - moze jeszcze zbierzemy wpierdol, albo nam zrobia zielona noc, hehe...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #64 dnia: 28 Kwietnia 2010, 15:55 »
elban .. powiedz szczerze zielona noc chyba Ci sie nalezy \"Smile\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

bimber__

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: 28 Kwietnia 2010, 17:13 »
mial byc lekki dowcip dla kilkunastu kolegow do posmiania sie przez kwadrans i zapomnienia, wyszla afera jak o baleron w miesnym za komuny. od 2 dni chodze niczym postac z komiksu z wielkim \'kurwa o co chodzi?\' nad glowa...
jaja jak berety

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #66 dnia: 28 Kwietnia 2010, 17:30 »
widzisz jak ludzie powaznie traktuja c64? Jak widac mala siurpryza dla Ciebie. pozwolicie puscic film na youtube?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

booker__

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: 28 Kwietnia 2010, 18:05 »

bimber napisal:
od 2 dni chodze niczym postac z komiksu z wielkim \'kurwa o co chodzi?\' nad glowa...
jaja jak berety

Wyczes zuo \"Laughing\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #68 dnia: 28 Kwietnia 2010, 18:15 »

kisiel napisal:
pozwolicie puscic film na youtube?

Przypomina mi sie jazda z moim filmikiem Pozer z Mekki z North Party 2000, tylko ze akurat pozera troche wiecej osob widzialo \"Smile\"

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: 28 Kwietnia 2010, 19:05 »

Cytat:
Przypomina mi sie jazda z moim filmikiem Pozer z Mekki z North Party 2000, tylko ze akurat pozera troche wiecej osob widzialo

Tylko nie ja, wierny fan crazy dema, ktorego na oczy nie widzialem \"Razz\" Kiedy release pytam sie \"Wink\"

Co do Pro Memorii, to doszlifujcie, i pusccie na Silesii, Cresci tez bawia sie od wiekow w mityczne demo Meet Crest i jakos do nich srednio wonty maja.

elban__

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: 28 Kwietnia 2010, 21:48 »
panie, to naprawde bylo demo trashcan. te efekty mialy po 10 lat, Fenek (podobnie jak ja nic nie wiedzial) krzyczal: o nie, o nie, tylko nie to.

tak jakby Twoja praca stala sie dobrem wspolnym bo lamusy maja niedosyt. moze nie ta skala, ale \'nasz widzewek\' tez byl dobrem dla wybranych przez lata \"Wink\"

snerg__

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: 28 Kwietnia 2010, 21:50 »

Nitro napisal:
Co do Pro Memorii, to doszlifujcie, i pusccie na Silesii, Cresci tez bawia sie od wiekow w mityczne demo Meet Crest i jakos do nich srednio wonty maja.

stu-procentowy feniks powstajacy z popiolow - Pro_Memoria_3_100%, ciekawy pomysl \"Smile\" tylko teraz efekty trzeba by bylo zrobic od nowa i kilka razy lepiej ?!
Chociaz i tak jestem za pozostawieniem dema w popiolach. Pomimo calej tej buty na CSDB i prowadzonej tam krucjaty - zlamaly by sie tylko ciotki!!
Co do CSDB: jedni nie rozumieja ze miec zabawe z czegos a miec ja z kogos to 2 rozne sprawy - \"Polish humor\", inni natomiast prowadza prywatna wojne o marchewke vel.Jailbird bo Oswald sie juz chyba opamietal.. Anyway Arise dostaje wiec potwierdzenie ze na wasze dema czeka wielu i niejeden je bardzo cieni wiec do roboty DAJCIE CZADU \"Wink\"

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #72 dnia: 29 Kwietnia 2010, 06:21 »

snerg napisal:
... Anyway Arise dostaje wiec potwierdzenie ze na wasze dema czeka wielu i niejeden je bardzo cieni wiec do roboty DAJCIE CZADU \"Wink\"

lotuz to!

A druga, sprawa \"demo ktorego nie bylo\" powinno sie dopisac w summaries, a nie umieszczac jako RELEASE <-to slowo chyba cos znaczy???

...i nikt by sie nie czepial. A jakby sie ktos pytal o moje zdanie - to mi to wisi (a nawet dobry pomysl, \"kto nie byl niech zaluje\").

leming__

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: 29 Kwietnia 2010, 09:59 »
tak w ogole to uploadujcie cos tam, cokolwiek, w dirmasterze zrobcie dysk i niech sie wkurwiaja jeszcze bardziej

booker__

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: 29 Kwietnia 2010, 11:05 »