Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
C64Power Forum
»
Inne
»
Scena
»
Silesia Party 3
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Do dołu
Autor
Wątek: Silesia Party 3 (Przeczytany 19636 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
prezes__
Gość
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #330 dnia:
26 Września 2009, 08:44 »
Kisiel
Level 7
Number 7 in all users competition...
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #331 dnia:
26 Września 2009, 09:17 »
super
ja czekam na kwit kompo RW 2010
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach
...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....
leming__
Gość
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #332 dnia:
26 Września 2009, 10:12 »
niewiem czy juz ktos wklejal, tu sa zdjecia zeroxa:
http://oms.wmhost.com/silesia3/
Nitro__
Gość
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #333 dnia:
26 Września 2009, 10:41 »
Heh, juz wiem, w jaki sposob moja kurtka zostala upaprana w pascie
leming__
Gość
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #334 dnia:
26 Września 2009, 11:01 »
Nitro napisal:
Heh, juz wiem, w jaki sposob moja kurtka zostala upaprana w pascie
no byles taki nawalony ze zamiast myc zeby to kurtke szorowales. pamietaj kurtke sie pierze w pralce a nie w pascie do zebow!
c---n
Level 5
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #335 dnia:
26 Września 2009, 00:00 »
prezes napisal:
booker napisal:
Mysle, ze jezeli dostana oficjalne przeprosiny na nastepnej Silesji to bedzie ok. Nie wiem, czy Zerox przyjedzie, ale Veto, Yago, Nada i Bugjam... raczej tak.
A kto bedzie przepraszal i w czyim imieniu? Jedwabne 2?
Troche zaspalem ostatnio i dopiero teraz odpowiadam.
Powiem tak. Jak nie bedzie chetnego to ja przeprosze. A pojeb, ktory to zrobil zostanie pojebem. Zreszta juz Veto na IRCu przepraszalem za polska scene, wiec moge to zrobic jeszcze raz.
Poza tym party OK
Sebaloz
Level 6
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #336 dnia:
26 Września 2009, 13:31 »
Z Veto bedzie okazja spotkac sie na Breakpoint. Eunuch ma lojalnych kolegow trzymajacych mordy na klodke, wiec moze spac spokojnie, nikt nigdy sie nie dowie kto namalowal sfastyke.
barman_ze_sceny__
Gość
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #337 dnia:
26 Września 2009, 16:38 »
Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Z Veto bedzie okazja spotkac sie na Breakpoint. Eunuch ma lojalnych kolegow trzymajacych mordy na klodke, wiec moze spac spokojnie, nikt nigdy sie nie dowie kto namalowal sfastyke.
Nie chce mi sie juz trollowac, mialem sobie odpuscic, ale...
Jak to jest mozliwe, ze takie posmiewisko jak Ty ma w ogole czelnosc cokolwiek pisac o kimkolwiek w stylu \'eunuch i koledzy co trzymaja morde na klodke\'!?
Opisz lepiej swoje podboje erotyczne, najlepiej te z Kolobrzegu lub Mielna, Panie Tulipan.
Sebaloz
Level 6
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #338 dnia:
26 Września 2009, 17:17 »
barman_ze_sceny napisal:
Jak to jest mozliwe, ze takie posmiewisko jak Ty ma w ogole czelnosc cokolwiek pisac o kimkolwiek w stylu \'eunuch i koledzy co trzymaja morde na klodke\'!?
Na scenie mam status boga (g.o.d.), tacy ludzi jak ja moga robic co chca i nie przejmuja sie tym co sobie pomysla tacy jak ty. Ty na scenie jestes znany z tego ze jestes nieznany
barman_ze_sceny napisal:
Opisz lepiej swoje podboje erotyczne, najlepiej te z Kolobrzegu lub Mielna, Panie Tulipan.
Chcialbys o tym poczytac, ale ja niestety nic nie pamietam
Nitro__
Gość
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #339 dnia:
26 Września 2009, 17:38 »
Zbanowalem Cie
barman
- przeginasz na calej linii, szerzac swoje ksenofobiczne poglady, tutaj na takie cos miejsca nie ma.
Nie zbanowalem IP, chcesz napisac cos sensownego, wykorzystaj drugie konto, dalsze trollowanie ukroce banem na IP.
Kisiel
Level 7
Number 7 in all users competition...
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #340 dnia:
26 Września 2009, 18:21 »
a wracajac do prac. porazka ze ghost story tak nisko. Technicznie praca zajebista.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach
...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....
Nitro__
Gość
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #341 dnia:
26 Września 2009, 18:22 »
Projektor byl niestety slabej jakosci wiec hires, ktory wymaga dobrego blendingu itd. wypadl slabo..
Sebaloz
Level 6
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #342 dnia:
26 Września 2009, 18:44 »
Przy wyswietlaniu mojego obrazka w hiresie zauwazylem ze zolty kolor jest jasniejszy od bialego, Veto tez zwrocil uwage na ten zolty, moze projektor da sie jakos ustawic zeby normalnie wyswietlal kolory.
booker__
Gość
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #343 dnia:
26 Września 2009, 19:31 »
Na dluzszy czas przed kompotami zgarnalem Carriona i razem z Wackiem ustawilismy projektor jak tylko dalo sie najlepiej. Pomaranczowy byl nieco czerwienny, ale zolty na pewno nie jasniejszy niz bialy. Wiec raczej pozniej ktos musial przy nim grzebac.
wackee
Level 6
Silesia Party 3
«
Odpowiedź #344 dnia:
26 Września 2009, 19:45 »
zadzialala znana wszystkim zasada SISO (shit in, shit out). nie spodziewajmy sie cudow po podlaczeniu po composite.
niniejszym chcialbym zareklamowac na przyszlosc swoje uslugi w zakresie podlaczania komody do projektora tak, zeby to wygladalo jak nalezy (czyt. przywioze ten zasrany kabel svideo, tylko pamietajcie zeby mnie o to poprosic wczesniej, do cholery)
cena do negocjacji
Drukuj
Strony:
1
...
21
22
[
23
]
24
25