Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 3  (Przeczytany 19544 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

splatterpunk__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #210 dnia: 21 Września 2009, 18:49 »

leming napisal:
(...) Wielkie dzieki organizatorom i tym ktorzy przyjechali i pokazali paszcze. Reszta wypierda*ac. 40 stopni goraczki to nie wymowka.

LOL, ale mowa \"Very

A co do party to wielki zal, ze nie mozna bylo...

Offline wackee

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #211 dnia: 21 Września 2009, 18:51 »

Stg napisal:
acha, nastepnym razem ruszcie dupy i zrobcie wiecej intr 4kb bo jak wygram trzeci raz z rzedu to odejde ze sceny  \"Wink\"

No osobiscie myslalem ze moja hiresowa animacja w 4k zawalcze z Toba troche bardziej \"Wink\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #212 dnia: 21 Września 2009, 18:57 »
Oto co zostalo z pilki Bimbra(?)

po 2h w sloncu otworzyla sie na swiat bardziej niz organizatorzy na partyzantow \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

bimber__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #213 dnia: 21 Września 2009, 20:15 »

Raf napisal:
Oto co zostalo z pilki Bimbra(?)

dobre \"Smile\"
pilka byla dobrem wspolnym, miala zostac nawet przekazana na nagrode w jakims spontanicznym compo.
bardziej mnie interesuje czarna zawartosc pilki - czyzby sportowe wdzianko Gorzalka? \"Wink\"

KILLER__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #214 dnia: 21 Września 2009, 22:03 »

prezes napisal:

kisiel napisal:
Zielona noc chlopakow z wa-wy: ZAJEBISTY POMYSL, mysle ze nastepnym razem bedzie trzeba zaczac smarowac wasze torby i ciuchy kalem.)

a nie psuja ci sie zeby od mycia taka pasta?

Zielona noc okazala sie calkiem fajna. Wystarczylo spac w samochodzie...\"Smile\"

comankh__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #215 dnia: 21 Września 2009, 22:45 »

carrion napisal:
komankh
jaki interview? nic nie pamietam abym udzielal \"Smile\" no chyba ze juz tak zalany bylem...

no obiecales nam ze cala nowa astorie poswiecimy tobie \"Very

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #216 dnia: 22 Września 2009, 01:31 »

KILLER napisal:

prezes napisal:

kisiel napisal:
Zielona noc chlopakow z wa-wy: ZAJEBISTY POMYSL, mysle ze nastepnym razem bedzie trzeba zaczac smarowac wasze torby i ciuchy kalem.)

a nie psuja ci sie zeby od mycia taka pasta?

Zielona noc okazala sie calkiem fajna. Wystarczylo spac w samochodzie...\"Smile\"

Szkoda tylko, ze na to nocne idiot kompo chlopaki nie wybrali sobie tylko takich ziomali, ktorzy rowniez dobrze sie by w tym byciu obsmarowanym bawili.

Kilka osob bylo mocno wkurwionych. Sam przemysle sprawe, czy przyjezdzac ponownie jezeli ekipa pastowa ma sie znow pojawic. Taka zabawa moze kogos bawic, ale napewno nie wszystkich. A nie chce mi sie poraz kolejny nie spac ostatnia noc na party myslac, czy nie obudze sie wysmarowany jakas pasta czy innym szajsem. Bylo naprawde fajnie, ale takie kompa + pare innych, beznadziejnych akcji lotnych na wysokosci kraweznika rozpierdala party, a to rozpierdala scene.

Wspominalem jakis czas temu o tego rodzaju klimacie zasmrodzenia na starej polskiej scenie, stwierdziliscie, ze gowno gadam. Natomiast na tym party to pokazaliscie, i nie trzeba wiecej slow, moze mniej chlania a wiecej stuffu \"Smile\"

randall__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #217 dnia: 22 Września 2009, 03:24 »
o co cho z zielona noca? zdaje sie, ze ominelo mnie to potrojnie - nie smarowalem, nie bylem smarowany i nikt mi o tym nie opowiadal  \"Confused\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #218 dnia: 22 Września 2009, 05:28 »

randall napisal:
o co cho z zielona noca?

To byla taka zielona noc glownie dla gosci z zagranicy ktorzy pierwszy raz byli na polskim party i pewnie ostatni. Elban chodzil po party z pasta i smarowal np Maestro, ale ten gosciu jest imprezowy i szybko wbil sie w klimat, natomiast Zer0-x wydawal sie byc wkurzony jak zorientowal sie ze Elban zabral mu buty, ale tak jest jak przyjezdzaja goscie w klimacie forevera. Zreszta najlepiej niech sie kazdy pochwali co komu robil, chlopcy sa chetni do trollowania tylko nie ma pelnych creditsow do tego \"Smile\"

prezes__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #219 dnia: 22 Września 2009, 07:05 »

booker napisal:
Sam przemysle sprawe, czy przyjezdzac ponownie jezeli ekipa pastowa ma sie znow pojawic. Taka zabawa moze kogos bawic, ale napewno nie wszystkich.

No to pierwsze fochy za ploty.
Najlepsze jest to ze jako jedyny obrazil sie gosc ktory nie byl wysmarowany.

bimber__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #220 dnia: 22 Września 2009, 08:15 »
Nitro, moglbys wklepac liste dem na Spectrum ktore puszczales na big screenie? dzieki z gory.

__moog__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #221 dnia: 22 Września 2009, 08:39 »
Rafu, Ty mi powiedz, kto z laureatow dostal D16-sciowego SilverLine\'a? I w jaki sposob bedziecie dostarczac. Moze rozpieczetujcie koperte, zeskanujcie i przeslijcie skan. Albo dajcie mi namiary kolesia a ja sie skontaktuje.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #222 dnia: 22 Września 2009, 08:50 »
Moogu, Rambones dostal, Booker wzial dla niego koperte i zobowiazal sie dostarczyc mu nagrode w dogodnym \"formacie\" - czy to skan, czy to kopertka do reki na jakiims party etc itd \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

__moog__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #223 dnia: 22 Września 2009, 09:04 »
Ok \"Smile\" Booker, trzymamy Cie za slowo defraudancie \"Wink\"

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #224 dnia: 22 Września 2009, 09:04 »

prezes napisal:

booker napisal:
Sam przemysle sprawe, czy przyjezdzac ponownie jezeli ekipa pastowa ma sie znow pojawic. Taka zabawa moze kogos bawic, ale napewno nie wszystkich.

No to pierwsze fochy za ploty.
Najlepsze jest to ze jako jedyny obrazil sie gosc ktory nie byl wysmarowany.

\"Laughing\"

Pierwszego focha, jak chcesz, Prezes to ja Ci zrobie na nastepnej Silesji, ale wowczas lepiej  idz spac nago i wbijaj sie w worek od kartofli, bo swoich normalnych szmat raczej nie dopierzesz \"Smile\" \"Twisted

Ja poszedlem spac pozniej niz Wy, wiec gdybym focha strzelal, dowiedzial bys sie o tym rano. \"Smile\"

No i zgadza sie, nie chodzi o mnie. A mnie nie chodzi o tych, co sie wkurzyli. Mi to po prostu smierdzi. O akcji Warlock nie chce mi sie wspominac. EOT.

Raf napisal:
Moogu, Rambones dostal, Booker wzial dla niego koperte i zobowiazal sie dostarczyc mu nagrode w dogodnym \"formacie\" - czy to skan, czy to kopertka do reki na jakiims party etc itd

Rozmawialem przed party z Janem Harriesem i ustalilismy w zartach, ze jezeli wygra, to prosi mnie abym pobral jego wygrana, jako iz jestesmy razem w grupie. Co tez uczynilem. Harries nie chce by koperta byla otwierana i tak mu tez ja wysle razem z koszulka ktora dorzucil Volcano. Na dowoda poprosze go aby zrobil fotke, kiedy dostanie paczke \"Razz\"

Dzieki \"Smile\"