Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 3  (Przeczytany 19480 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #195 dnia: 21 Września 2009, 10:48 »
Dzieki wszystkim \"Very

carrion napisal:
i nie wiedzialem ze Mermaid tez wystawiala prace!

Delikatna zacheta pomogla \"Smile\"

A Carrion jak zwykle na resultsy zmarl!

leming__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #196 dnia: 21 Września 2009, 11:14 »
aa no i pozdrowienia dla pani renatki. bardziej tej pani renatki z piatku. bo w niedziele to juz nie tak fajnie \"Smile\"

KILLER__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #197 dnia: 21 Września 2009, 00:00 »

leming napisal:
aa no i pozdrowienia dla pani renatki. bardziej tej pani renatki z piatku. bo w niedziele to juz nie tak fajnie \"Smile\"

Tekst Grabby do Pani Renatki  - Fajne masz cycki !!

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #198 dnia: 21 Września 2009, 00:00 »

KILLER napisal:

leming napisal:

Tekst Grabby do Pani Renatki  - Fajne masz cycki !!

Odpowiedz pani Renatki \"Ten temat juz poruszalismy.\"

elban__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #199 dnia: 21 Września 2009, 14:04 »
+
Volcano, Raf - za organizacje wszystkiego. Moja lista minusow bedzie bardzo krotka bo bardzo mi sie podobalo.

-
Dzwiek podczas music compo - na \'galeryjce\' bylo mega chujowo sluchac i praktycznie wszystko brzmialo jak kupa.
Objechal mnie Wacek w polu karnym \"Wink\"
Amigowskie \'smieszne\' wideo - Ja rozumiem, ze jest kilku fanow amigowego \'zla\' na naszej scenie, ale gwarantuje Wam, ze wiekszosc osob to w najlepszym razie meczy.

Co do zagraniczniakow - Krill i Maestro chyba sie nie nudzili - byli imprezowi i szybko sie wbili w klimat. Z mojej perspektywy reszta byla bardziej w klimacie Forevera niz polskiego party - wiec niestety nie moglismy (w sensie Arise party poose) o nich \'zadbac\' \"Wink\"

__moog__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #200 dnia: 21 Września 2009, 15:55 »
Skoro robimy bilans to tez sie przylacze \"Smile\"

+ za wszystko oprocz:

- naglosnienie, brakowalo mi mojego ulubionego funkowego srodka widma, troche zbyt glosny SUB w stosunku do reszty paczek. Ale to tylko moje prywatne zdanie.

Offline Sebaloz

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #201 dnia: 21 Września 2009, 16:04 »

elban napisal:
Amigowskie \'smieszne\' wideo

Elban, to sa wildy, crazy dema a nie zadne \'smieszne\' wideo, byc moze nie jestes na tyle imprezowy zeby wbic sie w ten klimat.

Nitro__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #202 dnia: 21 Września 2009, 16:33 »
Omg, widze, ze praca Mirasa poszla w nazwie z niczego, prawidlowa to Libation Train, przy takowej moze wygralby party \"Smile\" bimber: mega szacunek za grafike.

Stg__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #203 dnia: 21 Września 2009, 17:10 »
w temacie podsumowan:

ihmo impreza bardzo udana, jedna z najlepszych na jakich bylem

jedyne co mi sie niepodobalo to jak juz przedmowcy wspomnieli amigowe \"crazy dema\", moim zdaniem nie zasluguja na big screen.

acha, nastepnym razem ruszcie dupy i zrobcie wiecej intr 4kb bo jak wygram trzeci raz z rzedu to odejde ze sceny  \"Wink\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #204 dnia: 21 Września 2009, 17:11 »

Nitro napisal:
Omg, widze, ze praca Mirasa poszla w nazwie z niczego, prawidlowa to Libation Train, przy takowej moze wygralby party \"Smile\" bimber: mega szacunek za grafike.

mozna to bylo nazwac normalnie, prawda? \"Wink\" a swoja droga myslalem ze ocenia sie jakosc produkcji, a nie nazwy plikow \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Cobra of Samar

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #205 dnia: 21 Września 2009, 18:14 »
Widze,ze party bylo super. Jak czytam wasze posty to przypominaja mi sie dobre czasy North w Bartoszycach:)  
ale teraz mamy Silesie i poprosze nastepna edycje.
Co do compotow to grafika Bimbra byla najlepsza, a w ogole poziom prac mnie mile zaskoczyl.
Pozdrawiam
Kasia

Nitro__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #206 dnia: 21 Września 2009, 18:22 »

Cytat:

mozna to bylo nazwac normalnie, prawda?

Carriona nie dopilnowalem \"Smile\"

prezes__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #207 dnia: 21 Września 2009, 18:25 »
bawilem sie przednio, jeszcze dzisiaj odczuwam trudy weekendu. klimat jak za starych czasow. mnostwo osob wyszlo z podziemia po kilku-kilkunastu latach. swietna miejscowka - bar, sala, boisko, mocne competitions, ciekawy pokaz dem 8bit. czekam na powtorke za rok.

akcja wacek vs elban w polu karnym - tak sie robi historie.

zeby nie bylo za slodko - dzwiek byl kiepski, niewyrazny, na antresoli dudnilo jak cholera. pan dzwiekowiec czesto zabawial sam siebie rozkrecajac na caly regulator echo i jakies poglosy ktore przechodzily po chwili w dzikie wycie. bigscreen bez ramek ssie. crejzole amigowe = zenadka.

Randy napisal:
zdarzaly sie w trakcie trwania przestoje, kiedy ludziska za bardzo nie wiedzialy co robic, a mozna bylo wypelnic ten czas, np. jakims SID dancingiem :P

raczysz zartowac - przestoje to byly do 11.00, potem bar juz byl otwarty. \"Cool\"

dawajcie wiecej zdjec!

prezes__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #208 dnia: 21 Września 2009, 18:28 »

kisiel napisal:
Zielona noc chlopakow z wa-wy: ZAJEBISTY POMYSL, mysle ze nastepnym razem bedzie trzeba zaczac smarowac wasze torby i ciuchy kalem.)

a nie psuja ci sie zeby od mycia taka pasta?

zielok__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #209 dnia: 21 Września 2009, 18:43 »

Stg napisal:

acha, nastepnym razem ruszcie dupy i zrobcie wiecej intr 4kb bo jak wygram trzeci raz z rzedu to odejde ze sceny  \"Wink\"

Nastepnym razem dam rade 4kb zrobic \"Smile\" I nie pozwole Ci wygrac...