Party bardzo udane. Akcja promocyjna musiala byc skuteczna, gdyz frekwencja byl z pewnoscia wieksza niz te 47 osob wpisanych na CSDB, tym bardziej, ze na liscie brakuje mnie. Raf, prosze poprawic
Jesli chodzi o GFX Compo to rzeczywiscie stalo na wysokim poziomie. Ja ogladalem grafiki z dosc sporej odleglosci i praca Vito zrobila na mnie spore wrazenie... choc nie tak duze jak \"Morswiny\", ale tu widze, ze nie jestem wyjatkiem

Ogolnie punkt widzenia po czesci zalezal od punktu siedzenia.
Co do naglosnienia to w sumie nie mam wiekszych zastrzezen, choc przy niektorych zakach na MSX Compo slychac bylo szum, np. przy moim

Czyzby to byla wina player\'a w Octanoterze?... Mimo wszystko poziom prac juz nie tak wysoki jak w przypadku grafik.
Warunkow noclegowych nie moge oceniac, bo kimalem w aucie. W ostatnia \"zielona\" noc probowano mnie nawet utulic do snu... dla zapewnienia intymnosci okna zaslonieto gustownymi firankami z papierowych reczniczkow a w powietrzu unosil sie mietowy aromat pasty do zebow

Reasumujac, party oceniam na 4+, gdyz zdarzaly sie w trakcie trwania przestoje, kiedy ludziska za bardzo nie wiedzialy co robic, a mozna bylo wypelnic ten czas, np. jakims SID dancingiem

Mimo to ogromne brawa dla organizatorow, ubawilem sie przednio, milo bylo znowu zobaczyc znajome geby. Mam nadzieje, ze spotkamy sie ponownie w przyszlym roku.