No zaraz, zaraz! 
Jeden błąd to miałem ja, i to dużej wartości. Bez słowa przepraszam. Rozumiem, że jakby Ci mechanik popełnił jeden błąd i spieprzył rozrząd => padnięty silnik to byś się na niego "nie obraził"i oddał mu auto do naprawy ponownie 

?? 

. Do tego ja miałem jeden, ale innych ludzi w podobnej sytuacji z którymi się kontaktowałem jest całe mnóstwo, jak powiedziałem znikąd te zastrzeżenia się nie biorą. Do tego dochodzi przymus czego wielu ludzi jak ja nie trawi zwłaszcza nie mając realnego wyboru. A więc konkludując podałem szereg konkretnych argumentów mego zachowania i kompletnie nie rozumiem dlaczego nie możesz zrozumieć mojego punktu widzenia? 
Ja natomiast nie rozumiem skąd się bierze ta obrona Częstochowy gdy krytykuje się tego monopolistę? Dlaczego słowa krytyki nie można przyjąć? Płacą Wam za to czy jak 

A na procentach wcale nie tych długo przetrzymanych to oni sobie zarabiają krocie i o to im chodziło - prostcka matematyjka - ilość transakcji dziennie, średnia wartość takowej i realny czas przetrzymania bo nie każdy też od razu wypłaca. To są ogromne kwoty! W zamian serwują klientom poza przymusem podwyżki. Kocham Alledrogo!, nie dam szargać ich dobrej opinii, zabiję za to