http://allegro.pl/show_item.php?item=2687280564"UNIKAT , SPRAWNY kolekcjonerski ORYGINALNY zasilacz COMMODORE," - k..wicy można dostać więc...
Pytanie o przedmiot SPRAWNY kolekcjonerski ORYGINAL zasilacz COMMODORE (numer oferty: 2687280564)
"Treść wiadomości
Czym ten UNIKAT różni się od pozostałych takich samych zasilaczy na allegro i ebay? Gdzie KOLEKCJONERSKA plomba gwarancyjna świadcząca o UNIKATOWO KOLEKCJONERSKIM stanie nietykalności tego zasilacza nigdy w środku?"
wiem wiem... kawał ch... ze mnie

ale przynajmniej zdaje sobie z tego sprawe

EDIT:
i jest odpowiedź...
"witam to jest moje zdanie i oj opis, stan jak na zdejciach , wartosc kolekcjonersjka z uwagi ze jzu takich nie produkuja, gdyby mial pan pojecie o grzebaniu w zasilaczach commodore , to zapewne wiedzial by pan ze sa one zalewane i nie zadla by pan takiego pytania, prosze zasiegnac wiedzy a pozniej sie wypowiadac w temacie, proponuje kupic tam gdzie ich pelno , na ebayu , pozdrawiam"
Widać wszystko czego już nie produkują od razu ma wartość kolekcjonerską.. czekać tylko aż pojawią się kolekcjonerskie telewizory z kineskopem i kolekcjonerskie magnetowidy

..dziwne jest jednak to że na moim zasilaczu jest plomba.. i co więcej jest zerwana