Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ty psi palcu, czyli bez cenzury  (Przeczytany 3983 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Ty psi palcu, czyli bez cenzury
« dnia: 05 Marca 2011, 10:28 »
 temat  sluzy  wygrzebywaniu  \'rewelacji\',  plotkowaniu,  napier*****  -  slowem  mozecie  sobie  tu  pisac  co  chcecie,  nic  nie  bede  usuwal  ;)  inne  watki  sa  pod  ochrona

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Marca 2011, 11:23 »
 Wow.  co  za  dział  \'\'  
teraz  to  się  zacznie  \'\'  

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Marca 2011, 11:25 »
 napier*****  to  służy  tekken  ew.  yie  ar  kung  fu  ;-)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Marca 2011, 12:17 »
 albo  i  sie  nie  zacznie  ...  \'zywy\'  przyklad  to  arena  na  c64scene  :P
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Marca 2011, 18:22 »
 \'Na  c64scene  tez  byly  pewne  wojenki  i  Nitro  sobie  z  nimi  ewidentnie  nie  radzil  (niestety  czasem  potrzeba  krola  ktory  wezmie  krotko  za  pysk  a  nie  demokratycznego  prezydenta-pizdy  vide  komoruski)  -  ale  jednak  jest  tam  wciaz  aktywnosc  itd  etc  ;)\'

Raf  między  bogiem  a  prawdą  to  sobie  ewidentnie  nie  radzisz  z  moderowaniem  tematów.  Stosujesz  tą  samą  metodę  co  Nitro  spychologię  do  getta.  Na  forum  20%  postów  generowanych  jest  przez  80%  użytkowników  i  20%  użytkowników  generuje  80%  postów  i  aktywności.  Większość  ludzi  z  ulicy  wstąpią  tutaj  aby  uzyskać  pomoc  i  NIGDY  tutaj  już  nie  wrócą  bo  i  po  co.  Zakładanie  tematów  \'Tomasz  co  ci  padło?\'  \'Czy  pedrolo  ma  większą  sprzedaż  niż  ja?\'  nie  zmieni  tej  sytuacji  natomiast  ukazuje  słabość  tego  co  reprezentujesz  jako  moderator.  Nitro  i  reszta  musieli  się  sami  przekonać  że  to  co  WY  mówicie  a  ja  napisałem  jest  chociaż  po  części  prawdą.
Zakładane  pytań  w  stylu  \'Kupiłem  sobie  dwa  buty  co  z  nimi  zrobić?\'  powinno  być  od  razu  przez  Ciebie  moderowane,  dlaczego?  Zadaj  takie  pytanie  na  elektrodzie:
\'Kupiłem  dwie  lutownice  Salomon  SL-20  co  mogę  z  nimi  zrobić?\'  i  odmierzaj  czas  co  się  z  tym  postem  stanie...  ewentualnie  poczekaj  na  pierwszego  posta  w  stylu  ..zawsze  możesz  sobie  wsadzić  w  dupę.  Jesteśmy  na  forum  specjalistycznym  to  nie  jest  Wirtualna  Polska  o  dupie  maryni,  nie  możesz  dopuszczać  do  pisania  bzdur  obojętnie  czy  piszę  to  ja  czy  jakiś  inny  przygłup  taki  jak  ja.
Zadanie  dla  moderatora  POLICZ  ile  kisielów  jest  w  postach  Tomaszka  o  \'Komoda,  C&A  Fan  \',  nie  wypowiedziałem  tam  przecinka  a  jaki  popularny  jestem.
Przestań  być  miękkim  chujem  robiony  i  bądź  moderatorem  :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

11111olo

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 05 Marca 2011, 19:11 »
 Kisiel  porównujesz  Rafa  do  Nitro  jakoby  obaj  sobie  nie  radzili.
A  czy  do  Twojego  mózgu  dopuściłeś  możliwość  że  Oni  obaj  chcą  tego  co  większość?
Czy  wszyscy  muszą  się  Tobie  podporządkować?
Czy  jednak  ZAWSZE  musisz  udowadniać  jaki  jesteś  mądry  -  po  prostu  chodząca  skarbnica  wiedzy  -  a  jak  Ci  coś  się  udowodni  to  piszesz  coś  w  stylu  \'pierdol  się\'.
Twój  obraz  psychologiczny  świadczy  że  masz  problemy  z  własnym  ego,  tylko  czemu  przez  to  inni  muszą  cierpieć.

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 05 Marca 2011, 21:32 »
 Ja  tam  wolę  osobiście  załatwiać  swoje  sprawy  i  porachunki  \'\'    i  nie  potrzeba  mi  działu  bez  cenzury.  
Wolę  poczytać  wartościowsze  rzeczy  niż  napierdalanki  jednego  na  drugiego  lub  tych  na  tamtych  \'\'  
życzę  powodzenia  w  rozruchu  działu,  a  teksty  Olo  do  Kisiela  i  vice  versa  mnie  nie  interesują  -  naczytałam  się  swego  czasu  sporo.
Do  usłyszenia
K.

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 05 Marca 2011, 23:27 »
 Kisiel,  panoszysz  się  na  każdym  forum  uzurpując  sobie  prawo  do  decydowania  o  tym  na  jaki  temat,  w  jakim  zakresie  i  na  jakim  poziomie  mają  pisać  użytkownicy.  Kto,  gdzie  i  kiedy  powiedział,  że  c64power  to  forum  dla  specjalistów  i  nie  ma  tu  miejsca  na  pytania  o  podstawy  użytkowania  c64  czy  zapomnianą  grę?  To  są  urojenia  twojego  egocentrycznego  bufoniastego  mózgu,  wedle  których  wartość  ma  wyłącznie  to  co  ciebie  interesuje,  a  jedyny  godny  uwagi  i  zainteresowania  poziom  wiedzy  to  dokładnie  taki  sam  jaki  ty  posiadasz.  Ale  ponieważ  byłeś  na  tyle  głupi  by,  nie  mając  żadnych  osiągnięć  scenowych,  zgłaszać  podobne  postulaty  na  forum  sceny,  nie  sądzę  abyś  był  w  stanie  to  zrozumieć.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #8 dnia: 06 Marca 2011, 01:34 »
 Kisiel,  wiem  ze  na  c64scene  tez  nieco  pogrywales  liczac  na  to  ze  Nitro  chociaz  na  jakis  czas  Cie  zbanuje  ;)    

co  do  pytan  \'o  nic\'  -  tak  naprawde  nie  trzeba  wcale  tych  tematow  usuwac  z  racji  relatywnie  niklego  ruchu.  blokowanie  wystarczy  -  poki  co.  Na  elektrodzie  chujowizna  jest  usuwana  na  biezaco,  nawet  zbyt  skrupulatnie  (jakis  nawiedzony  mod  czesto  gesto  usuwa  moje  komentarze  do  niusow  -  sa  rzekomo  nieskladnie  pisane,  brak  polskich  znakow  itd  ;)  ).  poza  przypadkami  nadgorliwymi..  bylby  tam  po  prostu  jeden  wielki  burdel  przy  takiej  ilosci  uzytkownikow,  postow,  dzialow...  gdyby  byly  tak  ciagle  wojny  o  xu1541,  szpiegostwo  przemyslowe,  kradziez  schematow  i  innych  wlasnosci  intelektulanych  na  wolnych  licencjach  ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #9 dnia: 06 Marca 2011, 02:32 »
 Moją  intencją  dwóch  odkurzaczy  nie  było  zabanowanie  jakiegoś  wątku.  Jako  moderator  nie  możesz  iść  na  łatwiznę,  nie  możesz  powiedzieć  takiemu  lolowi,  że  jego  temat  jest  za  lichy,uwłaczający  logice  itp.  Pierdolenia  o  kablach  robiących  zwarcie  (made  in  protovision)  lub  trafo  9VAC  o  zwojach  symetrycznych  moim  zdaniem  powinieneś  odsyłać  do  działu  ..  Sprzedaje  Kupuje  olo  się  na  dupie  maluje.
Wolałbym  merytoryczne  podejście  do  sprawy  nowych  użydów,  odsyłanie  do  FAQ  a  nie  do  zdrowaś  ją  maryja  i  pocałuj  mnie  w  dupę  bom  ja  moderator.  Sorki  ale  jako  moderator  nie  miękkim  chujem  robiony  musisz  zapomnieć  o  tym  kogo  znasz  lub  lubisz  tylko  musisz  posługiwać  się  KONSEKWENTNIE  swoim  kręgosłupem  moralnym.  IMO  narazie  od  KOmaromuszka  gównem  się  różnisz,  on  ma  bogaty  stolec  a  Ty  popierdułkę  między  zwieraczami  robisz.  
Takie  to  jest  zróżnicowanie  pomędzy  forum  dla  pasjonatów  (elektoda)  od  forum  dla  olo  (doda).  Nie  sądzę  abyś  teraz  do  tego  dorósł  ale  może  kiedyś...  za  10  lat  zaczniesz  robić  zamiast  pierdolić.
Tomaaaz  to  że  ktoś  z  Tobą  rozmawia  odbieram  jako  brak  podstawowej  logiki...  jesteś  nikim  i  nikim  zostaniesz  :)  Nic  nie  zrobisz  poza  pierdoleniem  na  tym  czy  innym    forum,  nic  nie  polutujesz  poza  wódeczką  z  lolo,  i  nic  nigdy  nie  stworzysz...  bo  poza  pisaniem  na  forum  nic  nie  potrafisz.  W  łańcuchu  pomiędzy  ryjem  a  dupą,  Tomaszku,  jesteś  za  OLO,  bliżej  odbytu  i  gówna...  jako  ten  co  pierdoli  a  nic  nie  robi  poza  smrodem,  fermentem  i  fekaliami  :)
Napisz  jedną  rzecz  w  życiu  którą  zrobiłeś:)  Poza  pierdoleniem  :P
Wiesz chodzi mi o taką rzecz jak OLO zrobił uniwersal card, indyr zrobił gierkę....tomaaaz zrobił dużą kupę.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

11111olo

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 06 Marca 2011, 08:55 »
 Kisiel  łatwo  Rafa  opieprzyć,  ale  czy  dla  moderatora  wszystko  ma  być  \'czarne  lub  białe\'?
Czemu  do  tej  pory  nie  założyłeś  własnego  forum  -  w  końcu  jako  majętna  osoba  z  ogromną  popularnością  nie  miał  być  problemu  z  chętnymi  do  udzielania  się  na  owym  forum.
Tomasz  Kisiel  się  panoszy  na  tym  czy  innym  forum  bo  mu  na  to  pozwalają  oraz  to  po  prostu  koledzy.
Tu  niestety  Kisiel  pisząc  \'musisz  posługiwać  się  KONSEKWENTNIE  swoim  kręgosłupem  moralnym\'  kopiesz  pod  sobą  dołek,  a  to  raczej  nie  dobrze  dla  Ciebie.
A  może  lepiej  znasz  moderatorów  tego  czy  innego  forum  i  wiesz  że  i  tak  nic  Ci  zrobią?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #11 dnia: 06 Marca 2011, 09:33 »
 Kisiel,  co  sie  stanie  jak  juz  tego  bana  dostaniesz...  ?  :P  

ponadto  powiedz  mi  jeszcze  jedno...  czesto  powolujesz  sie  na  liczbe  postow  poszczegolnych  uzytkownikow  -  od  lat  masz  postow  najwiecej...  od  lat  jestes  zwiazany  z  c64power  -  dlaczego  zawsze  stales  z  boku?  dlaczego  nigdy  nie  dazyles  do  wziecia  towarzystwa  krotko  za  pysk,  skoro  masz  tak  doskonale  recepty  na  wysoka  jakosc  forum  publicznego  ?  niewatpliwie  stac  z  boku  i  krytykowac  cala  sytacje  jest  znacznie  bardziej  komfortowo  ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #12 dnia: 06 Marca 2011, 11:07 »
 Raf,  a  nie  zauważyłeś,  że  ostatnio  przybyło  userów  od  \'wujek  dobra  rada\'?
Ja  tylko  opisałem  jak  to  działa  u  innych  :)
No  jak  już  dostanę  tego  bana  to  już  za  coś,  np  ustawicznie  będę  pisał  w  postach  o  sprzedaży  turbo  do  komodorca,  jakie  to  piękne  bo  ma  256kolorów,  ośmio  bitowy  dźwięk,  pierdolił,  obrażał  itp...  Tylko  najpierw  musiałbyś  sobie  wyznaczyć  w  regulaminie  skale:  upomnienie,ostrzeżenie,  ban  krótki,  dłużysz,  pernamentny.
Oznajmić  ją  społeczeństwu  i  przestać  być  tym  z  których  się  nabijasz  :P  
Stracisz  na  to  dużo  czasu  na  początku  to  pewne  ale  konsekwentnie  ten  czas  się  będzie  skracał.  
Więc  stojąc  z  boku  na  innych  forach:
-  jest  FAQ  od  dwóch  kabelków,  w  tym  każdy  może  pomóc  i  będzie  dość  szybko  stworzone,robi  się  to  przez  np.  przesuwanie  tematów  z  \'poprawną\'  odpowiedzią  jak....tak  przy  okazji  to  jestem  w  FAQ  na  innych  forach.
-  jest  ostrzeżenie  gdy  zakłada  się  nowe  konto  np.  7.  nie  będziesz  przeklinał  na  bliźniego  swego.  8.  podjazdy  do  admina  będą  banowane....
-  za  duża  ingerencja  moderatora  powoduje  wymarcie  forum.

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 06 Marca 2011, 20:28 »
 Kisiel,  chwila.  Niech  rzucę  okiem  co  tam  nabazgrałeś.  No  tak.  \'Bla  bla  bla.  Hau  hau.  Bla  bla.  Tomaaz  to  kawał  stolca.  Bla  bla.  Hau  hau  hau.  Gówno,  pierdolenie.  Bla  bla.  Hau  hau...\'  Nie  no,  z  tym  koprofilskim  bełkotem  ciężko  dyskutować.  Szczególnie,  że,  zgodnie  z  przewidywaniami,  twój  intepreter  nie  poradził  sobie  ze  zrozumieniem  tesktu.  Po  raz  kolejny  -  gdzie  jest  napisane,  że  na  tym  forum  mogą  się  rejestrować  i  wypowiadać  wyłącznie  osoby,  które  mają  jakieś  konkretne  osiągnięcia?  Ja  takowych  nie  mam  (choć  i  tak  nie  jestem  najgorszy  pod  tym  względem)  no  i  kurwa  co  z  tego?  Przyznaję  się  do  tego  wszem  i  wobec,  nie  pozuję  na  specjalistę.  Mam  sentyment  do  c64,  ochotę  czasami  na  luzie  o  tym  pogadać  i  nic  tobie  buraku  do  tego.  Na  forum  sceny  dali  ci  do  zrozumienia,  że  gówno  z  ciebie  nie  scenowiec,  na  CSDb  okazało  się,  że  twoje  \'zajebiste  projekty\'  praktycznie  nikogo  nie  interesują  (byle  intro  ma  więcej  komentarzy),  to  przyszedłeś  tutaj  ubliżać  innym  i  pierdolić  jacy  to  są  beznadziejni  bo  czegoś  tam  nie  polutowali,  nie  napisali  dema,  nie  stworzyli  grafiki  w  nufli.  Załóż  sobie  sfrustrowany  koprofilu  forum  dla  szpeców  takich  jak  ty  i  będziecie  tam  sobie  dyskutować  \'na  poziomie\'  o  swoich  wyjebistych  projektach.  

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #14 dnia: 06 Marca 2011, 22:15 »
 To  prawda  nic  nie  kumasz.  Wyniki  za  2010r
    1  -  Indivision  (25,3  %)
    2  -  GeoAction  -  Kisiel  (17,9  %)
    3  -  Natami  -  Thomas  Hirsch  (10,5  %)
    4  -  USB64  -  Luigi  Di  Fraia  (9,5  %)
    5  -  CBM-HD  -  Ruud  Baltissen  (6,3  %)
    6  -  JiffyDOS  -  Jim  Brain  (6,3  %)
    7  -  HardSID  4U  (5,3  %)
    8  -  EasyFlash  -  Thomas  Giesel  (5,3  %)
    9  -  MMC2IEC  -  Lars  Pontoppidan  (4,2  %)
10  -  Pocket  1541  (3,2  %)
11  -  Retr0bright  (2,1  %)
12  -  Cassadapt  -  Vimfuego  (2,1  %)
13  -  MEGA  CART  (1,1  %)
14  -  DC2N  -  Luigi  Di  Fraia  (1,1  %)
15  -  Dual  SID  system  -  Tomi  Malinen  (0,0  %)