Kisiel, chwila. Niech rzucę okiem co tam nabazgrałeś. No tak. \'Bla bla bla. Hau hau. Bla bla. Tomaaz to kawał stolca. Bla bla. Hau hau hau. Gówno, pierdolenie. Bla bla. Hau hau...\' Nie no, z tym koprofilskim bełkotem ciężko dyskutować. Szczególnie, że, zgodnie z przewidywaniami, twój intepreter nie poradził sobie ze zrozumieniem tesktu. Po raz kolejny - gdzie jest napisane, że na tym forum mogą się rejestrować i wypowiadać wyłącznie osoby, które mają jakieś konkretne osiągnięcia? Ja takowych nie mam (choć i tak nie jestem najgorszy pod tym względem) no i kurwa co z tego? Przyznaję się do tego wszem i wobec, nie pozuję na specjalistę. Mam sentyment do c64, ochotę czasami na luzie o tym pogadać i nic tobie buraku do tego. Na forum sceny dali ci do zrozumienia, że gówno z ciebie nie scenowiec, na CSDb okazało się, że twoje \'zajebiste projekty\' praktycznie nikogo nie interesują (byle intro ma więcej komentarzy), to przyszedłeś tutaj ubliżać innym i pierdolić jacy to są beznadziejni bo czegoś tam nie polutowali, nie napisali dema, nie stworzyli grafiki w nufli. Załóż sobie sfrustrowany koprofilu forum dla szpeców takich jak ty i będziecie tam sobie dyskutować \'na poziomie\' o swoich wyjebistych projektach.