Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ty psi palcu, czyli bez cenzury  (Przeczytany 3992 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomaaz

• Gość
Ty psi palcu, czyli bez cenzury
« Odpowiedź #60 dnia: 23 Kwietnia 2011, 18:45 »
kisiel, kiedyś to chociaż cię było stać na przyzwoitą ripostę a teraz jakieś prymitywne, ogólnikowe obelgi. Demencja to straszna rzecz. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #61 dnia: 23 Kwietnia 2011, 18:52 »
taki mądry a taki durny. Jesteś Trollem i nic tego nie zmieni, znajdujesz się za każdym razem na wysypisku, o czym tutaj deliberować.
Proponuje moderatorowi aby usunąć ten wątek ze strony głównej permanentnie, jak się wchodzi do domu to nie każdy lubi zaczynać od śmietnika.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: 23 Kwietnia 2011, 18:52 »
Raf, a to ja rzuciłem kurwami? W moim poście nie było żadnej bluzgi tylko komentarz do totalnie bezwartościowej odpowiedzi kisiela, któremu nawet nie chciało się przeczytać o co tak naprawdę pytano. Komentarz nie był ostrzejszy od standardowych tekstów kisiela w stosunku do nowych/mniej doświadczonych użytkowników lub tych, którzy piszą podobne "przydatne" i "merytoryczne" odpowiedzi w tematach o sprzęcie lub scenie. A jednak go usu... o przepraszam - przeniosłeś.

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 23 Kwietnia 2011, 18:56 »
Kisiel:
taki mądry a taki durny. Jesteś Trollem i nic tego nie zmieni, znajdujesz się za każdym razem na wysypisku, o czym tutaj deliberować.

Już to pisałeś. I to z kilkanaście razy. Masz także Alzheimera? Przykra sprawa. \"\"

111111olo

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 03 Maja 2011, 16:29 »
Raf nie spodziewałem się że jesteś takim kretynem, ale co poradzić że taki jesteś.

PS. Już wiem czemu mi wyskakiwało BRAK DOSTĘPU.