@chateau. Ty już raz próbowałeś zrobić ze mnie lamera, spamera i trolla. Niestety pewna osoba Ci w tym przeszkodziła, zwracając delikatnie uwagę, że jednak napisałem tu parę sensownych postów i podałem kilka przydatnych informacji.
We wszystkich moich postach pisałem tak naprawdę jedno - NIE MA MODY NA STARE KOMPUTERY. Przy okazji napisałem, że zainteresowanie C64 maleje i to podtrzymuję. Zdażyła mi sie jedna wpadka (ewentualnę, bo nie weryfikowałem), a Ty za jednym zamachem przekreśliłeś wszyskie moje pozostałe argumenty. To co napisał Ramos, Cobra. To, że dzienna porcja newsów, nowych postów, produkcji z całego internetu wystarcza na jakieś 20 min. przeglądania (jedno dobre forum muzyczne, np. gitarowe ma tego więcej). Że na CSDb jest w tym momencie 1 zarejestrowany użytkownik i 27 gości (z czego połowa to pewnie boty), że na c64scene.pl jest dwóch gości, a tutaj jestem sam. W szerszej perspektywie zainteresowanie komputerami ośmiobitowymi spada, z pewnymi wachaniami może (bo ktoś się jakiś czas temu z nimi rozstał, a teraz nagle wraca), ale jednak jedzie w dół. I wcale mnie to nie dziwi.
@Mikra_Lbn. Chociaż nie do końca się z Tobą zgadzam (moim zdaniem moda na ośmiobitowce nigdy się nie pojawi), to ogólnie słusznie prawisz.