@rafvte. A więc jednak coś padło jakiś czas temu. Chciałbym poznać adresy tych stron i zobaczyć jak to istnieją i są aktualizowane.
@kisiel. Jesteś strasznie monotematyczny i niestety nie opanowałeś umiejętności trzymania się tematu. Chodziło o to, czy jest moda na ośmiobitowce czy też nie. No więc żadnej mody nie ma i Twoje, jakże poetyckie interpretacje z tomu \'O oddawaniu ducha w tekstach andrusa 64\', nic tu nie zmienią, bo nijak się do tego mają. Zrozum - ja nie mam zamiaru umniejszać wartości C64 i innych ośmiobitowców. Stwierdzam tylko prosty fakt, że nie ma na nie żadnej mody. Pojąłeś już ducha piłki nożnej (wow!), a nie stać Cię na odrobinę obiektywizmu i bezkompleksowego podejścia do ośmiobitowców? Teraz pewnie usłyszę w odpowiedzi teksty w stylu \'mam w dupie modę\', \'gówno mnie obchodzi czy ktoś się tym interesuje\' (ewentualnie zostanę wyzwany od spamerów, lamerów i trolli) i cykl się dopełni. Jak zawsze zresztą...
Nękam to forum bo lubię C64 i sprzęt ośmiobitowy i nie jest dla mnie tragedią, że wiele o nich można powiedzieć tylko nie to, że są modne obecnie.