...
Dziwi wszak czemu wegi go tak zaciekle broni, ciezko jest to wytlumaczyc, zrozumiec, ani to madre ani logiczne ani nikomu nie sluzy.
...
Nie bronię zaciekle ola tylko zasad - mogę myśleć co najgorsze o nim, ale nie wypada go publicznie LŻYĆ, w szczególności jak miał BANA a wy dalej pluliście na niego.
Historia ola:
Najpierw śmiech że gwoździem lutuje, jak zrobił płytki w merkarze - nowa koncepcja że ZŁODZIEJ.
Pomagał ramosowi składać MAG - współpraca ze złodziejem
Zrobił oloboxa - najpierw złodziej, potem LEGENDA - SDBOX UPALA PLA MA WADĘ KONSTRUKCYJNĄ
Widzisz wątek o TDC ? Widzisz tam jakieś stwierdzenia czy OSKARŻENIA ? HEJTOWANIE ?
CZY OLO (nie ważne że to olo - KTOKOLWIEK INNY BY TO NIE BYŁ) MIAŁ MOŻLIWOŚĆ WYPOWIEDZIEĆ SIĘ O TYM HEJCIE ?
KTOŚ (olo) został oskarżony że jego wynalazek uszkadza C64 -
ZOSTAŁ OSKARŻONY ? NIE - ON ZOSTAŁ OD RAZU SKAZANY !!!I CO SIĘ PO 5 LATACH OKAZUJE ?
ŻE NIE USZKADZA, ŻE ZROBIŁ TEGO PONAD 100 A W KISIELOWYM TDC W MNIEJ NIŻ 10CIU ZDECHŁY 2 SIDY - to fakt, ale nie oznacza z całą pewnością że USZKADZA TO TDC
I CO ? KTOŚ SKACZE JAK MAŁPA W KLATCE JAK WY NAD OLEM ŻE USZKADZA PLA
JAK WYGLĄDA STATYSTYKA ?
KISIEL MA PONAD 20 X LEPSZĄ SKUTECZNOŚĆ I CO ? JEST AFERA ?
MOŻE KWOTOWO ? ILE KOSZTUJE SID A ILE PLA ? POLICZYMY ?
Nie czujesz... ja nawet nie wiem jak to wyrazić...
Żałosności ? Śmieszności ? Podłości ? tej sytuacji, że rozwijany hejt przez 5 lat uznany apriori za prawdę objawioną był zwykłym kłamstwem ? NIE SKRZYWDZILIŚCIE GO TYM ?
JAK WY SIĘ CZUJECIE PO TYM JAK SIĘ OKAZAŁO ŻE TA LEGENDA TO KŁAMSTWO ?
FAJNIE ? ZABAWNIE ? PRAWILNIE ?