Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: jak poliżesz to ja sprzedam  (Przeczytany 3894 razy)

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
jak poliżesz to ja sprzedam
« dnia: 24 Lutego 2019, 20:44 »
Sam się przechwalałeś ile jakiejś niekumate kołki na eBayu licytowały.

A co do pięciu Ojro, czy aby części nie wychodziły drożej  ?  ;)

-profil nieaktywny-

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: jak poliżesz to ja sprzedam
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Lutego 2019, 20:59 »
To, że wychodzą drożej to oczywiste. Jesteś cieniasem jak nie wiesz dlaczego mogę to sprzedawać po pińć euro. Części mam na 50 sztuk, jak poliżesz swojego kutasa to ja sprzedam je jak będę potrzebował za pińć euro za sztukę. Zacznij głąbie ćwiczyć.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Lutego 2019, 21:33 »
Kisiel chyba dzisiaj cos polizal sobie
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
Re: Ciekawostki aukcyjne 2019 !
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Lutego 2019, 22:29 »
 Niekoniecznie, lubię niziołków pokroju 777. On myśli że troluje a ja sprawdzam jak bardzo. Cmk bym kazał polizać łokieć, bo szacun dla troli musi być. KB777 to wielokrotnie niski niziołek który walczy w hierarchii o bycie dalej od dupy i włosów ale mu stanowczo nie wychodzi. Koledzy muszą go klepać bo dobrze gada ale to robią ze wstrętem.
PS: określę usera jako 3xP, pocieszny posłuszny pomijalny.
« Ostatnia zmiana: 24 Lutego 2019, 22:33 wysłana przez Kisiel »

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Lutego 2019, 22:45 »
Ciezko czytac slowo "szacun" napisane przez Kisiela, to taki sam oksymoron jak "scener" o Sudim czy "tworczy" o Komanczy czy "sprawiedliwy" o Sebalozie :)
Szacunku to generalnie brak dla ludzi, ktorzy tworza... wiele osob zwiazanych w jakis sposob ze scena ma juz 4x lat a szacunek jest wciaz za picie wodki z kolegami, szkalowanie ludzi spoza kola wzajemnej adoracji i pyskowanie jak w piaskownicy :)

Na power natoamiast jestes wazniejszy niz admin, jesli zalawiasz "elektronike za pol ceny", mozesz wtedy tez admina dowolnie atakowac i swiadczyc nieprawde a jak admin zareaguje to jest ch***m wycinajacym konkurencje, takie polskie realia, kazdy sobie moze ocenic, ze 2+2=5 :)

dlatego tez trolling w cenie ? Nie wiem, wysiadam z tego pociagu :)

najwyzszy czas isc na lemon64 oraz forum64 (ciezko wskazac alternatywe w polsce, emu64 dawno padlo), pertraktacje zwiazane z przekazaniem c64power pod inne skrzydla od roku nie przynosza skutku wiec czas gasic swiatlo, powoli :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Lutego 2019, 22:58 »
Bardzo bym chciał pomóc ale mnie zawsze wychodziło że jesteś zbyt prędki, w osądach, przyjaciołach i parciu na kasę. Myślisz że polactwo będzie narzekać że sprzedaje za 5 w PL?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Lutego 2019, 23:07 »
Wiesz, akurat w twoim przypadku, pierwszy osad, gdy pierwszy raz sie spotkalismy, jakos w 2003r... byl wlasciwy, kilka razy pozniej mi wydatnie udowodniles kim jestes ale ja juz wiecej policzka nadstawiac nie bede, sp8/sp9 to byl final chapter. inteligentny moze i jestes, ale czy madry? hitler tez musial byc inteligentny zeby byc na szczycie ale czy 'cel byl szczytny'? ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Lutego 2019, 23:18 »
Myślę że Hitler był głąbem, chciał supremacji dla narodu który musi kraść dzieci aby nie wyginąć. Masz mniej więcej poziom Adolfa jeżeli chodzi o ocenę świata. Jesteś biedny my bogaci, nadal nie kumasz dlaczego.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #8 dnia: 24 Lutego 2019, 23:28 »
oh zeby nie wyszlo, ze jestem wybiorczy jak komancz... azaliz skupilem sie tylko na osadach... w polsce raczej nie ma przyjaciol (wezmy nawet fejbuk - po angieslku masz friends a po polsku nie ma przyjaciol :D ), sa interesy i chlopcy do wodki, w zyciu sie nie spodziewalem, ze po wielu latach noise mnie sprzeda dla kolegow od riverwash, taka to predkosc przyjazni :)

a tolerowanie kisielowego zachowania, takiej "przyjazni"... (gdzie czesc osob z neijasnych dla mnie przyczyn jakos bardzo blisko nas wiazala a ja majac na uwadze, ze moge byc w***y w kazdej chwili staralem sie trzymac to na jakis dystans raczej, prawda?) - no coz, nigdy aktywnie nie popieralem twojego zachowania, nawet jesli sporadycznie miales racje, niestety obrocilo sie przeciwko mnie, kolejny zonk :)

co do osadow - kiedys mialem zla optyke bo sie jaralem tak bardzo demoscena jako sztuka przekraczania granic, ze nie przeszkadzalo mi wlasciwie to, ze towarzystwo jest rozne, dyplomatycznie rzecz osadzajac :) a teraz mam to w dupie :)

w sumie moglbym sprobowac przytrollowac jak komancz jedna linijka ale po co mam sie znizac do jego poziomu, bede wtedy taki fajny? :D nie mam tutaj nawet "przyjaciol" takich jak sudi czy sebaloz, przed ktorymi moglbym sie popisywac :)

parcie na kase - jest to bardzo interesujacy temat, skoro na silesii nie dalo sie zarobic to ciekawe czemu bylo ich az 9 z moim udzialem... czlowiek byl zajawiony jak glupi, jakbym tylko mogl przewidziec, pewne rzeczy :d az mi przed oczami stanela scena gdy podczas sp5 zdaje sie mialem wypadek autem w sobote, przed party... zamiast isc do szpitala, zadbac o siebie to ja na zajawce wracalem na party ASAP, bo imrpeza, ludzie, pasja...

pewnie w nagrode za to parcie na kase zostalem wplatany w jakies gowno, w ramach reinkarnacji trupa pod nazwa silesia party 8 :) Naiwnie wierzylem, ze kisiel choc raz chcial cos zrobic jak czlowiek a nie jako "przyjaciel" :D

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Lutego 2019, 23:49 »
Myślę że Hitler był głąbem, chciał supremacji dla narodu który musi kraść dzieci aby nie wyginąć. Masz mniej więcej poziom Adolfa jeżeli chodzi o ocenę świata. Jesteś biedny my bogaci, nadal nie kumasz dlaczego.
Pierdolisz... pierdolisz moja kobiete ;)

franz, adi byl na szczycie bo byl inteligentny ale tradycyjnie odwracasz kota ogonem. to ze lecisz w c***a nonstop tez w jakis sposob podkresla kisielowa inteligencje, ale z SP8 sie nie udalo jednak. Dajmy na to... Kaczynski jest inteligentny, nie dlatego ze mial kota Alika a dlatego ze jest na szczycie, juz tyle lat, wie jak zadowolic plebs (dzisiaj oglosili pincet plus od pierwszego bachora, bez kryterium dochodowego)  a za plecami hyc k-tower, niczym owsiak w melonie :) no a tutaj z silesia tez tak jakos... robimy silesie a tu hyc, w tle drzwi zwane koniem zalatwia fei i noise zadowolony bo impreze robi z ekipa od riverwash a kisiel zadowolony bo impreza sie robi cudzymi recyma... proste, sprtyne, dla komancza zeby zrozumiec za trudne albo koneksje z feiem nie pozwalaja mowic prawdy, gdyby tylko udalo sie te DZK zalatwic to ciekawe jak by wygladal ten event, moze zdradzisz jakie byly plany faktyczne, bo przeciez temu co napisalem chyba nie bedziesz zaprzeczac, ze taki numer chcieliscie odjaniepawlic :)

Do dzis nie rozumiem po co bylo probowac ruchac "przyjaciol" zamiast po prostu zrobic party z nowa ekipa, pod nowa nazwa, w jakimkolwiek miejscu... przeciez Yugorin mogl :D bales sie, ze jak pojdziesz do ludzi z propozycja to nikt nie bedzie taki naiwny jak ja, ze zgodzi sie rozmawaic o party? Ja innego wytlumaczenia nie znalazlem.

co do kaczynskiego to trzeba jednak podziwiac, ze oddali wladze, a potem mimo takiej mega propagandy TVP+TVN jednak duda pokonal komorowskiego [ bozyczszcze przecietnego polaczka (jaki by ten duda nie byl to jednak taki burak na prezydenta jak komorowski to wstyd na caly swiat, duda jest jakos tam reprezentatywny, wyksztalcony, chociaz zna jezyki, zona wydlada jak kobieta itd)], pis wrocil jako dominujacy do parlamentu no ale to dlugi temat.

strasznie mnie na pisanie dzisiaj wzielo a przeciez i tak pozornie malo to kogo interesuje, smutnie tylko, ze prywatnymi kanalami pojawiaja sie ludzie, ktorzy przyznaja mi racje  a publicznie nie chca pisac, bo nie chca sie meczyc z "przyjaciolmi" :)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Lutego 2019, 23:54 »
Bo widzisz, prawdziwych tylko poznasz w biedzie.
Masz nie wiem czemu głupi obraz świata, mnie to jebie, nie jestem na tym świecie aby zmieniać ludzi. Potrzebujesz poklepania, Raf dobrze robisz, rób rak dalej.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #11 dnia: 25 Lutego 2019, 00:13 »
tak, "poznalem" w biedzie, bieda byla gdy wprowadzilem zasilacze do produkcji, dowiedzialem sie wtedy jak bardzo polak polakowi polakiem, na kilku frontach :)

nie spodziewalem sie, ze podejmiesz dalsza dyskusje, ewentualnie spodziewalem sie bredzenia, ze trzeba bylo isc na wspolprace z feiem, polaczyc sily i zrobic lepsza impreze wspolnie, drobny problem polegal na tym, ze po glebszej analizie genezy, szczgolnie pierwszych rozmow w gronie kisiel + noise + odyn +  raf zabraklo przy stole ... feia? no chyba ze jestem takim robakiem lub fei mial wyslannika w postaci noisa, ze jego obecnosc byla zbedna :)

niemniej jednak konsekwencja takiego ruchu, czyli fei wjezdza w impreze byla by z automatu marginalizacja mnie oraz zmiana charakteru samego eventu, ale w ostatecznosci moglem przeciez swiecic ryjem na wabia. Sek w tym, ze rozmowy od samego poczatku polegaly na metnych przeslankach typu noise bredzil ze jedyny lokal jaki powinnismy wziac to DZK, gdyz on jest do niego przygotowany (i tu byly jakies durne argumenty, ktorych juz nie pamietam, ale to ten sam level co tlumaczenei czemu umowy najmu lokalu nie chcial podpisac, jakos kiedys nie zwracalem uwagi na to jakie pierdolety opowiada noise), podaj chociaz jeden argument przeciwko temu, ze byla to akcja liczona na to, ze przyjdzie fei wybawca, ktory zalartwi lokal bo ja nie umiem/nie chce  :D a plany zostaly pokrzyzowane tylko przez to, ze w DZK byl problem z jakimkolwiek najmem, co mi zreszta potwierdzil czlowiek, ktory rowniez mial wtyki w DZK, czego noise sie tak starsznie bal, ze ja tez moge miec dojscie...

taka zajebiscie logiczna ukladanka a taka trudna do zrozumienia dla niektorych, nawet w obliczu tego, ze potem noise poszedl za moimi i odyna plecami lokal zatawiac na kolejna edycje, tj underground... jakiez to oczywiste ze byl to wynik niemoznosci wspolpracy ze mna a nie proba w****a mnie i odyna, cale szczescie ze wlasciciele undergroundu to wporzo goscie i sami skumali o co chodzi, bo przeciez stamtad wyplynela do mnie informacja, ze noise tam byl, nigdy ani kisiel ani noise tego nie dementowali, tylko probowali ze mnie zrobic kreujacego teorie spiskowe xd

kisiel, rob tak dalej, moze trafisz w koncu na zawodnika, ktory wypierdoli cie nalezycie, karma wraca czasem.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Lutego 2019, 10:44 »
Ekumenizm Kisiela powala.
-profil nieaktywny-

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #13 dnia: 25 Lutego 2019, 11:51 »
"w DZK byl problem z jakimkolwiek najmem"

podpowiem.
zarówno teraz jak i za czasów gdy miejscówka była zwana marchołtem nie ma żadnych mitycznych problemów z wynajmem klubu.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #14 dnia: 25 Lutego 2019, 12:15 »
Nie wiem po co klamac, ale samodzielnie rozumujacy ludzie beda w stanie odszukac fakty i polaczyc kropki w kreski, szczegolnie majac na uwadze, ze pierwsze spotkanie w wyzej wymienionym gronie (ja, noise, kisiel + odyn - telefonicznie) odbyto w koniu, po to aby ogladac lokal pod docelowo nieudany wynajem i pozniej noise poszedl jakos z kisielem zalatwiac underground wstepnie, na sp8. Czy riverwash w 2017 byl w koniu?