Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Raf vs C64Power  (Przeczytany 15583 razy)

Offline Canga

• Level 5
Re: Raf vs C64Power
« Odpowiedź #195 dnia: 17 Marca 2019, 07:45 »
Ja zgłaszam się na ochotnika, Admin ze mnie doskonały każdy będzie miał swój dział, Wegi dostanie np. Brędzę Brędzę o elektronice, Raf mam zasilanie, homocity projekty które już były, Canga Handelek sro. Budda Mam Kałącha wchodzisz to zabije itd.

Dobre:)
Niemniej w jednym bym zmienił nazwę: Raf mam power a czasem supply.
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #196 dnia: 17 Marca 2019, 14:07 »

Dlaczego GEOAR - W KTÓRYM ZŁOŻYŁEŚ KILKA ISTNIEJĄCYCH ROZWIĄZAŃ DO KUPY - w tydzień rozładowywał baterię CR2032 i guzik po niej userom, co chcieli zachować na ramcarcie swoje dane... ??
po przeczytaniu tego pytania:
Cytat: Kisiel link=topic=7988.msg110105#msg110105
date=1552604281
cmk zadanie 235 mAh / 6uA czas start
odpowiedz jest oczywista... Normalnie nie moge do teraz jak sobie o tym pomysle to skreca mnie ze smiechu...... ;D

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #197 dnia: 17 Marca 2019, 19:04 »
Piekne pożegnanie mi chlopaki serwujecie, docenie.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #198 dnia: 18 Marca 2019, 11:18 »
Ja zgłaszam się na ochotnika, Admin ze mnie doskonały każdy będzie miał swój dział, Wegi dostanie np. Brędzę Brędzę o elektronice, Raf mam zasilanie, homocity projekty które już były, Canga Handelek sro. Budda Mam Kałącha wchodzisz to zabije itd.

Dobre:)
Niemniej w jednym bym zmienił nazwę: Raf mam power a czasem supply.
To zależy od Raf'a bardziej bo w sumie to bardziej po niemiecku bo lepiej tam schodzi. Raf chabe sztrum :)
Co do homocity to bym zmienił na projekty które nigdy nie będą ale to zweryfikowało życie.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #199 dnia: 18 Marca 2019, 18:24 »
Co do homocity to bym zmienił na projekty które nigdy nie będą ale to zweryfikowało życie.
Dzieki, w rewanzu zaproponowlbym ci abys dowiedzial sie co to jest zrodlo pradowe ,pomogloby ci to nie popelniac wiecej glupich bledow przy zastosowaniu baterii/ alumulatorow, ale w sumie to strata czasu bo i tak nigdy nie zrozumiesz....
« Ostatnia zmiana: 18 Marca 2019, 18:27 wysłana przez hobocti77x »

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #200 dnia: 18 Marca 2019, 18:43 »
Dzieki, w rewanzu zaproponowlbym ci abys dowiedzial sie co to jest zrodlo pradowe ,pomogloby ci to nie popelniac wiecej glupich bledow przy zastosowaniu baterii/ alumulatorow, ale w sumie to strata czasu bo i tak nigdy nie zrozumiesz....

Jaki to ja miałem mieć dział ? "Bredzę o elektronice" ?

Dział dla KISIELA: "FAJEK NIE PALĘ - DAJ SIDA"
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #201 dnia: 20 Marca 2019, 20:15 »
RS jakkolwiek by nie napisał (co było żałosne odnośnie "gazownika")

Mieliśmy tu już jednego speca od samochodowych instalacji gazowych ->
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3499964.html#17509161
-profil nieaktywny-

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #202 dnia: 21 Marca 2019, 10:17 »
Wracając do technicznych tematów, Raf - gadasz z LHSem.
Musiał cokolwiek poprawiać w DCNie ?

Druga rzecz, RSowy klon DD-001, pamiętam jak twierdził, że tylko z tym "unikalnym" kontrolerem działa. Jak LHS klona upublicznil okazalo sie ze równoleglez Ruudem zaczęliśmy disassemblować kod. Tam nic nie wyszło takiego, co by miało nie działać z paroma innymi kontrolerami (kilka firm robiło odpowiedniki, na innych platformach ludzie z powodzeniem je zastepowali).
-profil nieaktywny-

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #203 dnia: 21 Marca 2019, 11:04 »
Kb, watki chyba ci sie zakleszczyly ;) a nie chcę mi sie sprzatac, jeszcze 10dni...
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #204 dnia: 22 Marca 2019, 23:42 »
Show must go on..... Most Online Ever: 610 (Today at 11:27:06 PM)

Proszę nie dziękować. 31.03.2019 wytłumaczę dlaczego lubicie oglądać filmy z Hollywood gdzie dobry bohater przyparty do muru przez Szwarc charakter nakłania Zło do spowiedzi :)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #205 dnia: 23 Marca 2019, 00:01 »
Co do klonu FD2000 - jesli cos sie ruszy w temacie, to gdzies zostanie to opublicznione, gdyz prawdziwego mezczyzne poznaje sie jak konczy a nie jak zaczyna. Nie napisalem o tym potencjalnym klonowaniu, zeby robic liste chetnych na vaporware a zeby przyrownac mentalne podejscie do hasla WSPOLPRACA - dla mnie jest to win:win a dla wielu osob na tym forum to tak samo jak komus zaproponowac cos po to, zeby go umyslnie oszukac.

EDIT: Popchnalem te dwa pytania do LHS
« Ostatnia zmiana: 23 Marca 2019, 00:41 wysłana przez Raf »

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #206 dnia: 23 Marca 2019, 10:00 »
Show must go on..... Most Online Ever: 610 (Today at 11:27:06 PM)

Proszę nie dziękować. 31.03.2019 wytłumaczę dlaczego lubicie oglądać filmy z Hollywood gdzie dobry bohater przyparty do muru przez Szwarc charakter nakłania Zło do spowiedzi :)

Ale jako że w Hollyłud dobro zawsze zwycięża, w ostatniej odsłonie tej dramy zobaczymy TDC-L (L od "Lame", ale potocznie używaną nazwą jest "Turbo SIDo Upalacz" - skuteczność gwarantowana, dwa tygodnie maks przy włączaniu na pół godziny co 3 dni - i coś się jara) gotujące się w kisielu.

Ankieta, w jakim kisielu mam TDC ugotować ?
- różowym
- niebieskim
- żółtym
- tęczowym (to dla Rainbow Warriora, który ma tu bana - ale o nim też pamiętamy)
-profil nieaktywny-

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #207 dnia: 23 Marca 2019, 21:19 »
Chcialem sie tylko pozegnac w tym watku a jest trzecia globalna wojna forumowa, na szczescie ostatnia.

Mam coraz wiecej sygnalow zzewnatrz abym cos zrobil... Ale ja przeciez odchodze wiec czemh mam sprzatac watki, w ktorych uzyszkodnicy pokazuja prawdziwa twarz :)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #208 dnia: 24 Marca 2019, 09:49 »
W polokurwach widać prawdziwą zazdrość jak jesteś lepszy bo coś  robisz. Potem się dziwią że nie sprzedaje wynalazków w PL, no kurwa cwajnsztajny :)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #209 dnia: 24 Marca 2019, 22:07 »
Jadac autem nagralem conieco bo warto dobrze wykorzystywac czas strategicznie a tutaj... coraz bardziej szkoda mi czasu juz tutaj pisac ;)

https://www.youtube.com/watch?v=axpyIO7PIJc endźoj.