Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Raf vs C64Power  (Przeczytany 15585 razy)

Offline wegi

• Level 7
Re: Raf vs C64Power
« Odpowiedź #180 dnia: 16 Marca 2019, 15:51 »
Biedny skrzywdzony raf chciał tak dobrze i wszystkim dogodzić... a wszyscy okazali się idiotami i się z nim nie chcą bawić. Taki poczciwota wystawiająca odpowiedzi do usera w stylu:

"tej takie przesłanie mam do ciebie + link do video na moment kiedy śpiewają tytuł piosenki WEŹ NIE PIERDOL"

Taki kulturny, grzeczny chłopiec, admin na schwał a gupie poloczki go nie potrafią docenić.

---------------------
masz tu 512kb na załącznik zdjęcia są słabe
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #181 dnia: 16 Marca 2019, 22:04 »
W przeciągu trzech lat było tutaj kilku (nastu) moderatorów i jakoś presja rafa zakończyła ich debiut.
Był też i Vato, był V12, był Elroy trochę tutaj osób się przewinęło.
Jedyna możliwość i to nie tylko moja osobista wypowiedź a kilkudziesięciu ludzi z którymi się spotkałem - to oddanie całkowicie c64power pod władzę innej osoby, lub innych osób.
ZTCP to jedynym wkładem "moderatorów" było moderowanie wypowiedzi tych do których mieli antypatię natomiast jak ktoś oczerniał antypatię to nic nie robili.
Ja zgłaszam się na ochotnika, Admin ze mnie doskonały każdy będzie miał swój dział, Wegi dostanie np. Brędzę Brędzę o elektronice, Raf mam zasilanie, homocity projekty które już były, Canga Handelek sro. Budda Mam Kałącha wchodzisz to zabije itd. Podstawą jest aby była kultura wymiany myśli. Forum jest od wymiany poglądów i opinii z dupy też. ZOO must go on !... nie mylić ze zło.
« Ostatnia zmiana: 16 Marca 2019, 22:07 wysłana przez Kisiel »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #182 dnia: 16 Marca 2019, 22:09 »
Padłem:-)....uprzednio obforskawszy monitor ;D
Raf błagam zrób z niego moderatora no co Ci teraz szkodzi.
On naprawdę może być dobry:-)
« Ostatnia zmiana: 16 Marca 2019, 22:15 wysłana przez heniek29cr »

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #183 dnia: 16 Marca 2019, 22:14 »
I tak przez pińć lat pierdoliłeś smutki dla ciemnoty jak komolka w gorączce jak to olopińćjedynekbox upala PLA aż dostałeś wątek dla ciebie w ile nanosekund wyrabiają się PLA i czy mogą śmigać na 8MHZ to żeś ryj schował i pętasz się jak błędny rycerz.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #184 dnia: 16 Marca 2019, 22:18 »
Malutka zmiana, Wegi dostanie "Bredzę zawsze"

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #185 dnia: 16 Marca 2019, 22:25 »
Chyba szkoda jednak że stałem pomiędzy tobą i pewną legendą sceny na pierniku jak ci chciał wylutować w ryj za straszenie wujkiem policjantem. Może by ci to poluzowane klepy poskładało. Wtedy byś zobaczył jak się kończy ten twój wybitny trolling.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #186 dnia: 16 Marca 2019, 22:34 »
Musiałbym być idotą aby się chwalić na forum że na kogoś nasyłam policję i to zrobić. A to że Ty jesteś idiotą udowadniasz każdego dnia codziennie, dymany przez gang ale o tym ja zostanę adminem.
Co do ryja, po prostu gościu dostałby rachunek życia do zapłacenia nie na owsika tylko dla mnie. Przecież legendy też mogą płacić

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #187 dnia: 16 Marca 2019, 22:40 »
Co psycholu brakuje ci gnojowiska na którym wiodłeś prym z rafem ?
Zabawkę ci zabrali i się pętasz jak smród po gaciach.

Napisałeś swoim userom, że z powodu twojej nieogarnialności programowej fastformat na UK1541 nigdy nie ruszy ?

Tym się lepiej zajmij zamiast bredzić tu.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #188 dnia: 16 Marca 2019, 22:50 »
Za wyganianie userów z "tu" dostajesz miesięcznego bana z chwilą otrzymania uprawnień admina. Co do bredni pisz je na olowym, mogę zatrzymać proces na jak długo chce, trak może się formatować sekundę i nic to nie zmieni poza czasem jaki odczuwa user.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #189 dnia: 16 Marca 2019, 22:57 »
Wuja hint dla ciebie - nie potrzeba CM0 32bit 48MHZ starczy AVR 8bit 24MHZ i track się formatuje w 0.2 sec. tylko wuja myśleć trzeba - daję ci wędkę a nie rybkę... myśl wuja kisiel myśl !!!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #190 dnia: 16 Marca 2019, 23:00 »
Hint, UK1541 jest pierwszy cóż z tego że nie kumasz w końcu jesteś odgrzewaczem starych efektów. Nic nowego człowieku nie wymyśliłeś, plujesz na forum codziennie aby nadać sens swojej marnej egzystencji. Nie dostrzegasz tego ?  Żałosny każdego dnia bardziej.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #191 dnia: 16 Marca 2019, 23:09 »
Sens życia straciłeś jak ci się gnojowisko zamknęło. Forum - ty nazywasz to gnojowisko na którym bezustannie plułeś na ludzi ? Wtedy dla ciebie psycholu to było forum - teraz co ?

Odgrzewanie kotletów - wuja emulacje stacji zrobiłeś 100 lat po Gideonie i po kameleonie - całe życie odgrzewasz kotlety włącznie z łączeniem kilku istniejących rozwiązań - w czym jesteś innowacyjny ? Aha że nie potrafisz ogarnąć zapisu na kartę - fakt zajebista innowacja.

Odgrzewasz kotlety i to nieudolnie. Sekunda na fastformat tracka LOL co za geniusz.

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #192 dnia: 17 Marca 2019, 00:23 »
namaszczony zagranicą przestaniesz lamić i będą w końcu quality releases (a nie - skany bab).
potem uklękniesz, przeprosisz królową polski i będziesz aplikował do arise lub samar z pozytywnym skutkiem.

na pewno tego będą ci życzyć pozostawieni tu read only użytkownicy.

No i chuj, że skany po retuszu, a ty co rysujesz? Ja mam klękać na kolanach przed Samar i Arise? Namaszczony krwią uklęknę, przedpowiem zaklęcie na tzw. scenie komputerowej. Powszechnie uważa się, że magii krwi nie można wykorzystać w dobrej wierze. Nawet ci magowie, którzy początkowo wykorzystują swoją krew, często zmuszeni są sięgnąć po cudzą. Osoby korzystające z tej sztuki mogą kontrolować umysły innych i przywoływać demony. Samo użycie magii krwi jest zdradzieckie i może prowadzić do całkowitego rozdarcia zasłony, pozwalając demonom fizycznie przeniknąć do świata śmiertelników. Strach przed magią krwi doprowadził do stygmatyzowania nawet niemagicznych nauk, takich jak studia nad anatomią. Chociaż stanowi brutalną i mogącą prowadzić do samozniszczenia dziedzinę, wielu magów krwi postrzega ją jako jedyną prawdziwie wolną formę magii, ponieważ powiązana jest ona z cielesnością, a nie łaskawością duchów i demonów.

Offline Buddha

• Level 4

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #194 dnia: 17 Marca 2019, 02:26 »
przecietny samochod z ogloszenia prywatnego w niemczech jest drozszy niz sprowadzony z niemiec do polandii

to temat który najmocniej nie dotyczy ciebie.