Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Re: Co u Was ostatnio leci na BANI  (Przeczytany 3592 razy)

Offline TD-303

• Level 3
Re: Co u Was ostatnio leci na BANI
« Odpowiedź #30 dnia: 18 Kwietnia 2017, 06:56 »
TD-303 ja nadal czekam, chociaż na jeden link do twojego SID'a
ok, czekaj.

bo wszystkim przedstawiłeś sprawę jasno, wchodząc na mój profil modules.pl, ze robię syf na GoatTracker
to już ustaliliśmy.

Dobra już mi się nie chce odpisywać, także Buddho nie pisz więcej do mnie/o mnie.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 18 Kwietnia 2017, 07:30 »
Scena dwóch standardów, zalezy komu.

Niestety ale pomału twa gwiazda gaśnie ostatecznie, Budyń. Już tylko u wszystkich (no może nie licząc Buddhy) utwierdzasz opinię najzwyklejszego chama forumowego. Konkurencyjny projekt µDrive już na ukończeniu i zapewne pojawi się niedługo w różnych konfiguracjach, także z ekranikiem i pilotem, z dobrym marketingiem, w przyjemnej atmosferze i bez faszystowskiego uprzywilejowania zachodnich klientów kosztem rodaków. No i twórca zapewne wie na czym polega kapitalizm którego imo na pewno nie rozumiesz do końca. Zmarnowałeś czas na gnuśne sprawowanie się i chorobliwą obsesję że olol ci skopiuje diwajsa. Zamiast mieć przyjemność z masowej produkcji zafundowałeś sobie zgrzyt zębów przyśpieszający czas nadejścia zawału. No cóż, nie każdy się rodzi handlowcem a jedynie zwykłym sfrustrowanym białym murzynem.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #32 dnia: 18 Kwietnia 2017, 07:42 »
zgłoszone, autor nadal nie wie jak zrobic uDrive dlatego kupił UK1541 na Amibay.
Nie sprzedaje do UK i PL , opisałem na Amibay dlaczego.
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2017, 07:44 wysłana przez Kisiel »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline TD-303

• Level 3
« Odpowiedź #33 dnia: 18 Kwietnia 2017, 07:49 »

Oświeć Kisiel dlaczego nie przejedz w Polsce ? Wiele razy pytałem z nadzieją jak głupek :) otrzymywałem odpowiedzi typu nie bo nie / nie sprzedaje i koniec tematu..,,

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 18 Kwietnia 2017, 08:36 »
zgłoszone, autor nadal nie wie jak zrobic uDrive dlatego kupił UK1541 na Amibay.

Tradycyjnie Polak nie odrobił lekcji z historii. Obyś się nie zdziwił, mysiu pysiu.
Polacy wiele razy udowodnili że są pracowitsi ale przez swoje wieczne widzi-mi-się oraz nadmierne zadzieranie noska i tak na koniec przegrywali z Zachodem. Zresztą sprawa obudowy do jukeja potwierdziła tą teorię całkowicie. Pomysł i wykonanie świetne, tylko realizacja do dupy.  Ostatecznie ktoś nabił sobie w międzyczasie kapsę na Twym pomyśle.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #35 dnia: 18 Kwietnia 2017, 08:58 »

Oświeć Kisiel dlaczego nie przejedz w Polsce ? Wiele razy pytałem z nadzieją jak głupek :) otrzymywałem odpowiedzi typu nie bo nie / nie sprzedaje i koniec tematu..,,
http://www.amibay.com/showthread.php?82440-UK1541-Black-Edition-2015-CL13-Oxy/page7&highlight=uk1541

Najwięcej kabzy nabijają reselerzy np. cmk, bonio itd.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 18 Kwietnia 2017, 09:05 »

I że ty rozumiesz kapitalizm 😂
Sam sobie taką sytuację wyprodukowałeś. Popyt przewyższył podaż.
Wystartowałeś nieprzygotowany a potem wykorzystałeś problem z wysyłką żeby nie wysyłać tu i tam.
Że zacytuję Twego wodza : „Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko rozwiązuje się problemy nie znane w żadnym innym ustroju”

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #37 dnia: 18 Kwietnia 2017, 09:14 »
hahaha :) make my day

Najciekawszy był.user z DE napisał do mnie że przesyłka zaginęła po tym jak ją odebrał. Pani w okienku pomyliła jedna liczbe co się dało oddtworzyć. Nawet nie powiedział sorry.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 18 Kwietnia 2017, 09:20 »
Zalecam przejechać koło jego domu (adres masz) swym autem upstrzonym koniecznie 20 flagami polskimi i z bilbordem na przyczepce z napisem : "Polish device, not german!". A że jesteś u nich na miejscu to ucz ich w końcu manier. U nas w kraju się to by nie zdarzyło!

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #39 dnia: 18 Kwietnia 2017, 11:01 »
Nie wiem po co te dogaduszki i propozycje, żeby kolega Kisiel jeździł koło domu jakiegoś Niemca,
w dodatku samochodem z przyczepką i pewnie jeszcze na polskich numerach?
Jak można tak uwłaczać człowiekowi tfu, przepraszam, chciałem napisać  Człowiekowi, który tak wiele
wniósł dla sprawy polskiej?  Dzięki takim ludziom zaczynają o nas mówić w świecie i nie ukrywam, to przyjemne,
w końcu zaczęli się nas bać  ;)
Pisze do mnie kolega z Londynu: Kimże jest ten polski Kishel, że nałożył embargo na swój produkt dla tak sporego kraju
jakim jest Wielka Brytania.  Zbanował UK ponieważ zdarzyło się, że Royal Mail zawalił sprawę i produkt zaginął.
Czy nie prościej po prostu oświadczyć, że od tej pory wysyłka do UK wyłącznie kurierem ? Przecież traci spory rynek...

Nie! - odpowiem na to mojemu brytyjskiemu koledze. - Nigdy nie zrozumiesz Polaka. My jesteśmy pamiętliwi i sprawiedliwi.
Tu nie chodzi o biznes ale o idee. Od czasu upadku komuny w Polsce minęło już tyle lat, ale żaden polski premier,
prezydent czy też jakikolwiek polityk nie wypomniał oficjalnie Brytyjczykom, że sprzedali Polskę Sowietom po II Wojnie
Światowej. Nikt się nie odważył tego zrobić. Nikt, oprócz naszego BOHATERA..
Bohaterski Kishel nie będzie się bawił w rzucanie oskarżeń. Po co?
On już osądził i ukarał. Pokazał im gdzie jest ich miejsce.

Ktoś na to powie: Ależ to jest odpowiedzialność zbiorowa! Misia Kisia udziabała pszczoła w zadek to poszedł i spalił całą
pasiekę.
Nie dajcie się koledzy agitować takim ktosiom.  To jest paskudna socjotechnika do niczego nie prowadząca.
Zastanówmy się po w ogóle co ta cholerna pszczoła latała koło Misio-Kisiowego zadka ?

Osobiście jestem dumny mając takiego Kolegę na forum. Wiem, że kiedyś będę miał wiele do opowiadania wnukom przy kominku
ale to będzie za jakąś chwilę, a teraz jestem po prostu podniecony kiedy czytam jego wypowiedzi, zakręca mnie sposób
w jaki buduje zdania, zaś sformułowania, których używa są jak miód spadziowy na przepite gardło. Żeby jeszcze dogłębniej rozumieć
naszego Bohatera, zapragnąłem się dokształcić i szukałem w sieci słownika Kishlo - Polskiego ale z tym jest podobnie jak z UK1541
- biały kruk, embargo na cały internet.  :(   Kolejna tragedia. Panie jak z tym żyć?

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #40 dnia: 18 Kwietnia 2017, 12:16 »
nie ma na scenie miejsca dla takich jak ty.
czego nie rozumiesz?

Nie rozumiem tego, że jest miejsce na scenie C64 dla takich jak ty, którzy zrobili kilka lat temu jedną full screen grafikę i to jeszcze na pół z drugim kolegą, a ogólnie to nic nie zrobili od prawie 18 lat. Na pewno z takimi jak ty, to scena C64 będzie się miała dobrze i nadal będzie trwała, w ośmieszaniu i błaganiu o stałego bana na forach, dla kogoś, kto chociaż coś nadal robi dla tej sceny C64 ! Ktoś powie, że Raf, czy Kisiel też nic nie robi, więc czego się czepiasz ? Ja widzę, że chociaż Raf prowadzi forum o Commodore 64, a Kisiel coś z jukejem i "Poject+", a to zawsze coś !

TD-303 ja nadal czekam, chociaż na jeden link do twojego SID'a
ok, czekaj.

Nie chce mi się już czekać, bo tym mi dałeś wystarczająco do myślenia, że nigdy się nie doczekam, więc po co wyzywasz kogoś od lamerów ?

bo wszystkim przedstawiłeś sprawę jasno, wchodząc na mój profil modules.pl, ze robię syf na GoatTracker
to już ustaliliśmy.

Znowu dajesz to samo do myślenia forumowiczom, że jesteś totalnym lamerem, skoro nawet nie spróbujesz coś zrobić, a ja się nadal zastanawiam czy jeszcze bardziej nie masz popalonych styków, niż sobie wyobrażałem, bo to już nawet chyba nie tylko pomyliły ci się fora. Ja przedtem pisałem głupoty na "bani", ale nie jestem takim człowiekiem, więc jeśli szczerze bym uznał, że zrobiłeś dobry kawałek SID, to powiedziałbym ci o tym prawdę np. na forum C64power . Nie wywyższam się tutaj, bo moje SID'y też nie są najlepszej jakości, bo trochę czasu zajęło mi wrócić do tego i na nowo sobie przypomnieć różne rzeczy. TD-303 "wozisz się" z tym swoim sprzętem, którego nikt jeszcze nawet nie widział, o którym też nic nawet nie napisałeś, więc może w głowie masz wiele ? Pewnie nadal będziesz twierdził, że bez sprzętu ci się nie obejdzie, więc racja, że nie ma o czym z tobą rozmawiać !

Dobra już mi się nie chce odpisywać, także Buddho nie pisz więcej do mnie/o mnie.

Ja też nic takiego do ciebie nie pisałem, ale akurat widziałem ten filmik na youtube, z którego wrzuciłeś zdjęcie, robiąc tym ze mnie wiesz kogo ! Nie myśl sobie Comankh i inni, że nie ma miejsca dla takich jak ja na scenie C64, bo nie znajomościami i koleżeństwem próbuje się tam wybić, tylko tym co robię. Dziwne, że miałem taką spinę z grupą Genesis Project, ale się pogodziliśmy kilka dni temu i to właśnie sam lider Genesis Poject zapraszał mnie na Gubbdata. Nie potrzebne mi jednak kontakty z tymi dwoma koderami ze sceny PC, bo nie jestem jakiś nie ogarnięty, że nie widzę, jak wszystko się rozwinęło w tych czasach tzn. ile jest dostępnych kursów, książek, forum w internecie do nauki programowania na PC, więc po co mi to potrzebne ! Potrzebni są zawsze ludzie do testowania, NTSC fix'owania oprogramowania np. na C64, bo na PC to jakoś się znajdą. Żałuję swojego zachowania, bo świetnie sprawdzali się w tym lider Hokuto Force, jak również kilka osób z tej grupy. Wszystko może wróci do normy, bo zrozumiałem w końcu co tracę przez taką głupotę, więc nie chce tego powtarzać ! Czas pokaże ...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #41 dnia: 18 Kwietnia 2017, 12:38 »
kisiel, grozili ci?:>

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: Re: Co u Was ostatnio leci na BANI
« Odpowiedź #42 dnia: 18 Kwietnia 2017, 14:05 »
Jak to jest, ze jak tylko przerzuc3 cos do smietnika, to temat umiera mimo ze mozna tu dalej pisac, czyzby czesc osob byla chora na attention whoring?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #43 dnia: 18 Kwietnia 2017, 15:14 »
smietnik nie pojawia się w recentach więc nie.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #44 dnia: 18 Kwietnia 2017, 15:27 »

jebłem. no, na pewno xd
oczywiście nie bierzesz pod uwagę że dla kogoś dewajs mógł byc średni, z czasem średnio przydatny (mam ultimate) i nie przekonał szkołą polskiego dizajnu.
oj ale zarobiłeeeem