Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Re: Co u Was ostatnio leci na BANI  (Przeczytany 3591 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Re: Co u Was ostatnio leci na BANI
« Odpowiedź #45 dnia: 18 Kwietnia 2017, 15:38 »
Nie rozumiem tego, że jest miejsce na scenie C64 dla takich jak ty, którzy zrobili kilka lat temu jedną full screen grafikę i to jeszcze na pół z drugim kolegą, a ogólnie to nic nie zrobili od prawie 18 lat.

a jeszcze kilka postów temu byłem bohaterem XD

kolego buddha, niestety nie miałem okazji zdać legitymacji scenowej u kierowników sceny.
niestety jestem skazany na scenewatching i zmianę platformy hw co kilka sezonów (bo komercja, najlepiej).

przez ostatnie naście lat prodki na intros64org do 10k, nie zrzucając nikogo ze schodów.

kto chociaż coś nadal robi dla tej sceny C64

tak, polskie csdb.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #46 dnia: 18 Kwietnia 2017, 17:58 »
Najwięcej kabzy nabijają reselerzy np. cmk, bonio itd.

jebłem. no, na pewno xd
oczywiście nie bierzesz pod uwagę że dla kogoś dewajs mógł byc średni, z czasem średnio przydatny (mam ultimate) i nie przekonał szkołą polskiego dizajnu.
oj ale zarobiłeeeem
Fest spekulant jestes bo jedna sztuke kupiles i sprzedales...
ja za to uslyszalem kiedys od Kisiela, ze jestem frajer bo geoaction od niego kupiolem za 100 i sprzedalem Jericho tez za sto - wszystkim dobrze nie zrobisz a ja pewnie zaraz znow uslysze ze bede mial kolege Komancza na jeden dzien... czasem sie zastanawiam co ja jeszcze robie w tym wirtualnym domu wariatow?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #47 dnia: 18 Kwietnia 2017, 18:06 »
inni sprzedali drożej. Ja już skończyłem z robieniem po godzinach dla kolegów. Jak to powiedział Zaxon, dostaniesz jedynie faki. On siedzi dłużej w tym biznesie.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline TD-303

• Level 3
« Odpowiedź #48 dnia: 19 Kwietnia 2017, 06:42 »
nie ma na scenie miejsca dla takich jak ty.
czego nie rozumiesz?

Nie rozumiem tego, że jest miejsce na scenie C64 dla takich jak ty, którzy zrobili kilka lat temu jedną full screen grafikę i to jeszcze na pół z drugim kolegą, a ogólnie to nic nie zrobili od prawie 18 lat. Na pewno z takimi jak ty, to scena C64 będzie się miała dobrze i nadal będzie trwała, w ośmieszaniu i błaganiu o stałego bana na forach, dla kogoś, kto chociaż coś nadal robi dla tej sceny C64 ! Ktoś powie, że Raf, czy Kisiel też nic nie robi, więc czego się czepiasz ? Ja widzę, że chociaż Raf prowadzi forum o Commodore 64, a Kisiel coś z jukejem i "Poject+", a to zawsze coś !

TD-303 ja nadal czekam, chociaż na jeden link do twojego SID'a
ok, czekaj.

Nie chce mi się już czekać, bo tym mi dałeś wystarczająco do myślenia, że nigdy się nie doczekam, więc po co wyzywasz kogoś od lamerów ?

bo wszystkim przedstawiłeś sprawę jasno, wchodząc na mój profil modules.pl, ze robię syf na GoatTracker
to już ustaliliśmy.

Znowu dajesz to samo do myślenia forumowiczom, że jesteś totalnym lamerem, skoro nawet nie spróbujesz coś zrobić, a ja się nadal zastanawiam czy jeszcze bardziej nie masz popalonych styków, niż sobie wyobrażałem, bo to już nawet chyba nie tylko pomyliły ci się fora. Ja przedtem pisałem głupoty na "bani", ale nie jestem takim człowiekiem, więc jeśli szczerze bym uznał, że zrobiłeś dobry kawałek SID, to powiedziałbym ci o tym prawdę np. na forum C64power . Nie wywyższam się tutaj, bo moje SID'y też nie są najlepszej jakości, bo trochę czasu zajęło mi wrócić do tego i na nowo sobie przypomnieć różne rzeczy. TD-303 "wozisz się" z tym swoim sprzętem, którego nikt jeszcze nawet nie widział, o którym też nic nawet nie napisałeś, więc może w głowie masz wiele ? Pewnie nadal będziesz twierdził, że bez sprzętu ci się nie obejdzie, więc racja, że nie ma o czym z tobą rozmawiać !

Dobra już mi się nie chce odpisywać, także Buddho nie pisz więcej do mnie/o mnie.

Ja też nic takiego do ciebie nie pisałem, ale akurat widziałem ten filmik na youtube, z którego wrzuciłeś zdjęcie, robiąc tym ze mnie wiesz kogo ! Nie myśl sobie Comankh i inni, że nie ma miejsca dla takich jak ja na scenie C64, bo nie znajomościami i koleżeństwem próbuje się tam wybić, tylko tym co robię. Dziwne, że miałem taką spinę z grupą Genesis Project, ale się pogodziliśmy kilka dni temu i to właśnie sam lider Genesis Poject zapraszał mnie na Gubbdata. Nie potrzebne mi jednak kontakty z tymi dwoma koderami ze sceny PC, bo nie jestem jakiś nie ogarnięty, że nie widzę, jak wszystko się rozwinęło w tych czasach tzn. ile jest dostępnych kursów, książek, forum w internecie do nauki programowania na PC, więc po co mi to potrzebne ! Potrzebni są zawsze ludzie do testowania, NTSC fix'owania oprogramowania np. na C64, bo na PC to jakoś się znajdą. Żałuję swojego zachowania, bo świetnie sprawdzali się w tym lider Hokuto Force, jak również kilka osób z tej grupy. Wszystko może wróci do normy, bo zrozumiałem w końcu co tracę przez taką głupotę, więc nie chce tego powtarzać ! Czas pokaże ...

Znam taka jedną kobietę z chorą głową. Babka jest mega inteligentna i sympatyczna tylko jak nie łyknie medykamentów to ma straszne jazdy i urojenia. Życie...
Wszystkiego dobrego Buddha.
PS. Nie jestem producentem, nie robie sidów itp ale wszystko przede mną :)

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #49 dnia: 19 Kwietnia 2017, 11:17 »
inni sprzedali drożej.

dziękuję że się zreflektowałeś.