Wacku, dostałeś chwilę na ochłoniecie, przemyślałeś kto jest zły ?
Skandaliczne zachowanie Kiśla:
@Grey Dzięki za piękną idee.
Może przybliżę poprzednie edycję Silesia Party które jak zapewne nikt nie wie odbywały się cyklicznie i zdobyły na tyle duży rozgłos, że przybyła na trzecią edycję grupa grafików, Veto, Zer0-X wystawił także grafę Joe...
Powiało zachodem, światowy poziom grafik na zadupiu w Czeladzi.
Co nasza elyta robi ?
Popili się i pewien bardzo znany pan wymyślił że będzie oznaczał samochody gości połamanym krzyżem,Hakenkreuz, oczywiście Niemcy przyjęli to jako gest przyjaźni i nigdy nie przyjechali więcej na Silesia Party.
Pomijam tutaj sławne "zielone noce" i inne atrakcje przypadkowej chuci ... bo wiadomo bydło to bydło, czasami szlachta kosztem innych zabawić się lubi przednie.
Ja zauważam ogromną przepaść pomiędzy ludźmi na Silesia Party i na SV, to jest przepaść którą śp. Jacek nie zakopie.
Otwartość z jaką spotkałem się na SV a gejowa elyta na Silesia Party to dwa światy.
Są wyjątki , ale ... znasz powiedzenie o rzeczach odnalezionych.
Dlaczego to piszę w tym wątku ?
Bo trzech organizatorów SP nigdy nie poradziło sobie ze zwykłymi chuliganami a Ty jesteś sam.
Przecież z góry wiadomo że ludzie z Atari nie są głupi i potrafią połączyć kropki dlaczego Silesia Party się nie odbędzie.
Kłamstwo, zniewaga, knajacki język
Złamałem regulamin c64power ?
Bo Ty złamałeś wytykając mi jakieś choroby psychiczne itp. Nie umiesz oddzielić problemu od człowieka więc na managera się nie nadajesz.