Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zgłaszam wniosek  (Przeczytany 5891 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« dnia: 20 Grudnia 2014, 15:05 »
A co mi szkodzi - spróbuję.

Chciałbym poprosić administratora tego forum o to, aby wzniósł się ponad prywatną znajomość i jeżeli mój głos zostanie poparty przez innych użytkowników (proszę o wypowiedzi poniżej) to wnioskuję o profilaktyczny okresowy ban na użytkowanie forum przez Kisiela na okres 2 miesięcy.

Uważam że obecność i zachowanie na forum Kisiela od bardzo dawna nie wpływa pozytywnie na nic, począwszy od oddstraszania nowych użytkowików, po obrażanie starych. Wystarczy popatrzeć na ilość "stopek" u użytkowników mówiących o ignorowaniu jego postów. Ilość postów które generuje Kisiel jest ogromna ale jest to zalew ścieku i ilość ta nie ma w żaden sposób relacji do wartości dodanej dla pozostałych użytkowników.

Ostatni popis na forum atari w wątku dotyczącym Silly Venture 2015 jest przykładem tego, iż skandaliczne zachowanie Kisiela wypływa już nawet poza to forum. Na razie zapowiada się, że idea połączonego party atari i c64 jest zagrożona tylko i wyłącznie dzięki wesołej
twórczości Kisiela.

Uważam że taki odpoczynek od forum dałby Kisielowi szansę na ochłonięcie i przemyślenie pewnych spraw, a może nawet na refleksję nad tym jak powinno się budować relacje z innymi ludźmi w ramach takiego community. Cała reszta użytkowników też myślę sobie na taki oddech/odpoczynek zasługuje.

Myślę że Kisiel może poprosić jednego z użytkowników wynalazku UK1541 o pośrednictwo we wrzucaniu aktualizacji i newsów do odnośnego wątku, więc ban na forum nie będzie zagrożeniem dla jego "interesów/hobby".

Proszę użytkowników o komentowanie za/przeciw w kolejnych postach pod moim wnioskiem. Jeżeli będzie więcej głosów przeciwnych niż za, pokornie uznam że jestem w mniejszości i więcej nie poruszę tematu.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Grudnia 2014, 16:09 »
w imię wolności braci mniejszych - nie podpiszę.

chyba że będę musiał - jeśli wspomniany user nie zamknie mordy i nadal będzie szkodzić inicjatywie obecności c64 na SV.

Offline mentos

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Grudnia 2014, 16:19 »
Sam nieraz się łatwiej z kimś posprzeczam w sieci niż w rzeczywistości nie owijając w bawełnę, ale fakt faktem Kisiel to po prostu kawał niewychowanego .... człowieka który nie umie współżyć z innymi. Osobiście znam z konkurencyjnego forum ludzi którzy interesują się jak ja i jedną i drugą marką i to racja, że skutecznie odstrasza nowych a nawet starszych użytkowników. Już się spotkałem z opiniami że nie chcą się tu wypowiadać ani ich to forum nie interesuje bo jest taki gość co od razu debila z kogoś zrobi, chamsko jakąś niewiedzę skomentuje albo zwyzywa od klona Olo i nie wiadomo o co wówczas chodzi nawet dla niewtajemniczonych.
polityczna poprawność, ta zaraza współczesnego demokratycznego świata musi SCZEZNĄĆ!

https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Grudnia 2014, 17:28 »
Wacku, dostałeś chwilę na ochłoniecie, przemyślałeś kto jest zły ?

Skandaliczne zachowanie Kiśla:

@Grey Dzięki za piękną idee.
Może przybliżę poprzednie edycję Silesia Party które jak zapewne nikt nie wie odbywały się cyklicznie i zdobyły na tyle duży rozgłos, że przybyła na trzecią edycję grupa grafików, Veto,  Zer0-X wystawił także grafę Joe...
Powiało zachodem, światowy poziom grafik na zadupiu w Czeladzi.
Co nasza elyta robi ?
Popili się i pewien bardzo znany pan wymyślił że będzie oznaczał samochody gości połamanym krzyżem,Hakenkreuz, oczywiście Niemcy przyjęli to jako gest przyjaźni i nigdy nie przyjechali więcej na Silesia Party.
Pomijam tutaj sławne "zielone noce" i inne atrakcje przypadkowej chuci ... bo wiadomo bydło to bydło, czasami szlachta  kosztem innych zabawić się lubi przednie.
Ja zauważam ogromną przepaść pomiędzy ludźmi na Silesia Party i na SV, to jest przepaść którą śp. Jacek nie zakopie.
Otwartość z jaką spotkałem się na SV a gejowa elyta na Silesia Party to dwa światy.
Są wyjątki , ale ... znasz powiedzenie o rzeczach odnalezionych.

Dlaczego to piszę w tym wątku ?
Bo trzech organizatorów SP nigdy nie poradziło sobie ze zwykłymi chuliganami a Ty jesteś sam.

Przecież z góry wiadomo że ludzie z Atari nie są głupi i potrafią połączyć kropki dlaczego Silesia Party się nie odbędzie.
Kłamstwo, zniewaga, knajacki język ??? Złamałem regulamin  c64power ?
Bo Ty złamałeś wytykając mi jakieś choroby psychiczne itp. Nie umiesz oddzielić problemu od człowieka więc na managera się nie nadajesz.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Grudnia 2014, 17:43 »
A ja proponowalbym najpierw porzucic postrzeganie swiata wylacznie w czarno-bialych barwach.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Grudnia 2014, 18:26 »
kisiel - zamknij mordę.

dla mniej zorientowanych, entuzjazm greya i jego chęć zaproszenia komodorczaków bardzo szybko ostudzila prowokacja naszego forumowego pyskacza elektronika.

byles ciulu na trzech imprezach w zyciu, zamknij morde.

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Grudnia 2014, 18:41 »
Wiesz pamiętasz może Bzyka i dlaczego porzucił te zjebaną scene C64 PL ?

Dlaczego jak ludzie wracają to mówią że jest to samo gówno i dogryzanie ?

Ja to robię ?

Przecież kurwa nie ma mnie na waszym kurwi dołku od lat.

Więc wielki znawco sceny , sam zamknij mordę.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Grudnia 2014, 18:43 »
hahahah i smiesz jeszcze dyskutowac.

jednak jestem za, bo chlopak nic nie czai.

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Grudnia 2014, 18:49 »
PROSTE:  PRZEPRASZAM ORGANIZATORZY SILESIA PARTY,  to ja ... z grupy .... zdemolowałem samochody przed party place... by wystarczyło. Odważnego brak.

Natomiast do lania po mordzie to wszyscy \"\"

Szkoda że nie czai taki inteligentny człowiek.

Offline Psychik

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #9 dnia: 20 Grudnia 2014, 18:57 »
Raf, zrob to.

Offline Skull

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #10 dnia: 20 Grudnia 2014, 18:58 »
why so serious..

Nie róbcie Rzeczpospolitej Komodorowskiej, z prawami i zasadami - bo się nie uda.
"Zluzujcie majty", bo o co w tym wszystkim chodzi? o zabawę, satysfakcję. Jeśli komuś się marzy prestiż, wielkie pieniądze, lub autorytet to w tej niszy może spotkać tylko zawód i robi to źle.

Kisiel nie potrzebnie wylewa swoje żale na atari forum, ale czy to coś zmieni ? Po czasach zimnej "wojny", wątpię żeby atarowcy mile postrzegali kommodorowców kiedykolwiek (vice versa) , takie wspólne party oparte będzie nie na "przyjaźni" ale na zrozumieniu, dojrzałości, że jednak jedziemy "na tym samym wózku", a jak jest nas więcej to i więcej z tego wyjdzie. Kto tego nie rozumie nie nadaje się na ŻADNE party.
Nie bawmy się w bany i obrażanie, (chyba że chodzi o pieniądze ?) bo co to wogóle da ( i komu)?
W tym temacie "co by nie było" nie wpłynie na komfort naszego życia - czy może nie mam racji ?

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #11 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:03 »
kiśl, dobrze że nie wspomniałeś jak porzygałem się koledze na plecak albo jak rzucałem z podstawówki butelkami, tak ze dwadzieścia lat temu. albo jak komodorowcy oszukiwali przy rozliczeniach za nocleg. kto zakonczyl party w poznaniu mi dlaczego policja zawiozla wszystkich na dworzec. jak sokisci chcieli odłączać wagon bo było za dobrze.

może napisz to wszystko greyowi.

takich historii durna pierdoło jest milion więc... to nie jest twoja scena, a icon to nie jest grupa.
po prostu nie wpierdalaj się.

pokaż że jesteś odrobine mądry i zamknij ryj.
i przeproś zainteresowanych.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #12 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:04 »
Skull:
o zabawę

ta, kisielowi na forach.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:09 »
ps. skull  - bylem caly raz w gluchołazach cały raz i jest to normalne party z wódeczką etc. ew. brak sympatii miedzyplatformowej wynika tylko z braku wspolnych imprez.

sugerowanie osobie ktora w jakims wymiarze wazna dla animowania sceny /|\ ze scena c= to jakaś chuliganerka jest po prostu brakiem wyobrazni.

Offline Skull

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:17 »
tym bardziej uważam że nie ma co roztrząsać tematu, takie "ostrzeżenia" pewnie traktuje z lekkim uśmieszkiem.

Za to jak dalej będziecie usilnie "prostować" sytuację, tym bardziej będzie to zastanawiające i śmieszne.