Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zgłaszam wniosek  (Przeczytany 6709 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:28 »
nic usilnie, jak przyjedzie to i tak w koncu od kogos w pysk dostanie
lol

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:32 »
Albo nie rozumiem sytuacji, albo ten, ktory rzekomo "wszystkich obrzuca" sam jest obecnie "obrzucany przez wszystkich".

Swoja droga, gdyby posluzyc sie kryteriami banowania reprezentowanymi przez wybrane osoby na przestrzeni minionych godzin, to polecialaby wiecej, niz jedna glowa, o ironio - wlaczajac owych "reprezentujacych".

A jezeli ktos komus potlukl Spectruma, to moze niech sam wyjasni to z poszkodowanym - do tego celu nie jest potrzebny forumowy spektakl z publicznoscia, ktorej udzial i znaczenie ogranicza sie do glosow komentujacych. Zaczyna sie od zarzyganych schodow i skasowanej flaszki, a konczy na swiatecznych akcentach polskiego braterstwa i jezdzie po bandzie bez trzymanki. Ale co ja tam wiem.

Offline ivan

• Level 1
  • *
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:33 »
Popieram pomysl Wacka. Sam na tegorocznym SV sugerowalem okresowego bana dla Kisiela ;)

Offline Sebaloz

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #18 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:37 »
Witam. Popieram wniosek Wacka. Dziekuje. Do widzenia \"\"

Offline Skull

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:39 »
\"\") pojawiły się kolejne klony olo

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #20 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:41 »
A ja popieram dyskusje wylacznie w gronie osob bioracych czynny udzial we wspoltworzeniu spolecznosci forum. W przeciwienstwie do tych, ktorzy stworzyli uzytkownika, by podolewac oliwy do ognia i narobic troche dymu.

Offline Sebaloz

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #21 dnia: 20 Grudnia 2014, 19:56 »
Nazwa użytkownika    Sebaloz
Data rejestracji    13 Paź 2012 00:29
Email    Kliknij, aby wysłać wiadomość przez e-mail
Liczba tematów    37
Liczba odpowiedzi    1,419

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #22 dnia: 20 Grudnia 2014, 20:00 »
Nie widze zwiazku. Natomiast widze chec podkreslenia wlasnego wkladu. \"\"

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #23 dnia: 20 Grudnia 2014, 22:10 »
F7sus4:
Nie widze zwiazku. Natomiast widze chec podkreslenia wlasnego wkladu.

Wypisz wymaluj moje pierwsze skojarzenie na temat twoich wypowiedzi w tym wątku \"\"

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #24 dnia: 20 Grudnia 2014, 22:23 »
To było duże ZŁO że Kisiel zaczął wylewać stare komodorowskie pomyje na forum Atari czym zagroził fajną inicjatywę wspólnego party. Okaże się że w 2k5 nie będzie żadnego party w Polsce (nie licząc toruńskiego meetingu) na które komodorowcy pojadą z czystą myślą że to także ICH party, choćby częściowo.

Offline heniek29cr

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #25 dnia: 20 Grudnia 2014, 22:36 »
wackee

wackee:
Uważam że obecność i zachowanie na forum Kisiela od bardzo dawna nie wpływa pozytywnie na nic, począwszy od oddstraszania nowych użytkowików

Jako jeden z młodszych  na forum mogę coś w tym temacie napisać choć uważam, że mi jakoś specjalnie za skórę nie zalazł swymi ripostami to czasem do miłych one na pewno nie należały\"\" i doskonale rozumiem tutaj wackee i pewnie ma rację co do odstraszania nowych do zalogowania czy napisania tu czegokolwiek...... ale tutaj raczej prym wiedzie F7sus4, który to najpierw obwącha a potem obsika swymi jakże wysoce wysublimowanymi "tekstami" każdego kto próbuje broń boże coś napisać pod adresem Pana Kisla nie przebierając w słowach.....(pewnie liczy na uk1541 za free he he\"\")
Ja już powoli daję sobie spokój z pisaniem tu czegokolwiek bo nawet w mocno otwartych  moich wątkach nie ma jakoś ruchu......  pewnie dlatego, że mało tu nowych... zresztą kiedyś kisiel sam pisał aby to forum zrobić zamknięte tylko dla scenowców itp. Może to naprawdę  warto rozważyć i nie będzie problemów z byle heńkiem co odkopał sprzęt z lat młodości i zadaje śmieszne pytania czy jara się jakim demkiem i łatwo można go ośmieszyć na oczach wszystkich...\"\"

Ale czy Kisiel zasłużył tu na bana.... no nie wiem raczej wszyscy co go tylko uświadczyli w przekonaniu, że jest super i jak fajnie i pięknie razem z F7sus4 dojechali kolejnego nowego  ....
A co do forum atarii  to  pisanie takich pierdół i wyciąganie jakiś starych ekscesów z przeszłości (po co wszystkim ta wiedza???) w dodatku na innym forum w wydawać by się mogło w fajnej inicjatywie połączenia obozów Atari i C64 na wspólnej imprezie to trochę dziecinada jest i tu wackee też ma racje.

Ale przecież idą święta więc jestem neutralny\"\"

Z pozdrowieniami

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #26 dnia: 20 Grudnia 2014, 23:20 »
heniek29cr:
zresztą kiedyś kisiel sam pisał aby to forum zrobić zamknięte tylko dla scenowców itp.

Mylisz pojęcia, Raf zajumał teksty z C64scene, tam to było napisane i tam taki pomysł pasuje jak ulał. To klika kto nie klika to nie scena ;)
comankh:
nic usilnie, jak przyjedzie to i tak w koncu od kogos w pysk dostanie

No i to dokładnie usprawiedliwia pisanie do Greya jak wygląda "elyta"... nic się nie zmieniło od lat. W ryj w mordę , w pysk , tak się bawi szlachta.
Kolesie sobie robią co chcą bo czują się kompletnie bezkarni bo są wśród kolegów i jak to w mafii, zmowa milczenia.
heniek29cr:
Ale przecież idą święta więc jestem neutralny

A ja to samo gadam bez świąt :P
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline kenji

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #27 dnia: 20 Grudnia 2014, 23:24 »
Skoro już jesteśmy przy wnioskach, to ja wnioskuję żeby na forum Atari nie komentować postów Kisiela i nie przenosić tam naszego "piekiełka". Jaką opinie sobie wystawiamy?
Wycieczki w stronę cArriona też imo zupełnie zbyteczne.

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #28 dnia: 20 Grudnia 2014, 23:28 »
kenji:
Wycieczki w stronę cArriona też imo zupełnie zbyteczne.

To wynikło z dziwnego sformułowania użytego przez greya.
Mi już to wyjaśniono, ja wyjaśniłem kaktusowi.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #29 dnia: 20 Grudnia 2014, 23:32 »
SUDi:
To było duże ZŁO że Kisiel zaczął wylewać stare komodorowskie pomyje na forum Atari czym zagroził fajną inicjatywę wspólnego party. Okaże się że w 2k5 nie będzie żadnego party w Polsce (nie licząc toruńskiego meetingu) na które komodorowcy pojadą z czystą myślą że to także ICH party, choćby częściowo.

To byłoby zło jakby przyjechało paru zakapiorów i rozpierdoliło party SV, pierwsze i ostatnie.
Grey zrobi to party ale na takich mądrali mówiących o wpierdol będzie brał poprawkę więc dalej nawijać który będzie bił. To środowisko nie chce się oczyścić z gówna które ma od lat więc każdy musi się zastanowić czy warto udawać że nic się nie stało czy powiedzieć nadal te same osoby robią syf.
Teraz będzie sryta na Kisiela, problem tylko w tym że ja mam na to wyjebane. Nikt nie zarzucił mi kłamstwa czy mijania się z prawdą, tak było jest i będzie. Ci sami ludzie kryją sprawców więc dla organizatora SV jest to twardy orzech do zgryzienia, odpowiedzialność zbiorowa?

Macie mądrale czas do 27.12.2014 aby sobie odpowiedzieć na jedno zajebiście ważne pytanie.
Co Wy macie wspólnego z C64.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....