Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zgłaszam wniosek  (Przeczytany 5892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #30 dnia: 20 Grudnia 2014, 23:39 »
Dobrze że przynajmniej ty masz sam o sobie tak zajebiste zdanie.
Dla mnie nawet jeżeli uznamy że masz coś wspólnego z C64, to nie masz nic wspólnego ze sceną.

Offline WojT_GL

• Level 4
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Grudnia 2014, 23:55 »
kenji
A ja probuje gdzies doczytac jak mam usunac konto z tego forum i portalu???

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #32 dnia: 21 Grudnia 2014, 00:00 »
WojT_GL:
A ja probuje gdzies doczytac jak mam usunac konto z tego forum i portalu???

Wydaje mi się że to nie jest do końca możliwe, ale można je zablokować trwale. Napisz do Rafa.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #33 dnia: 21 Grudnia 2014, 08:26 »
Kisiel:
To byłoby zło jakby przyjechało paru zakapiorów i rozpierdoliło party SV, pierwsze i ostatnie.
Grey zrobi to party ale na takich mądrali mówiących o wpierdol będzie brał poprawkę więc dalej nawijać który będzie bił. To środowisko nie chce się oczyścić z gówna które ma od lat więc każdy musi się zastanowić czy warto udawać że nic się nie stało czy powiedzieć nadal te same osoby robią syf.
Teraz będzie sryta na Kisiela, problem tylko w tym że ja mam na to wyjebane. Nikt nie zarzucił mi kłamstwa czy mijania się z prawdą, tak było jest i będzie. Ci sami ludzie kryją sprawców więc dla organizatora SV jest to twardy orzech do zgryzienia, odpowiedzialność zbiorowa?

Przesadzasz i to ostro. Wyciągasz jakieś gówno sprzed lat i traktujesz niektórych jak smarkaczą recydywę z automatu. Złapałeś za rękę? Masz dowody? Jak nie to zamknij paszczura a jak żeś hardy to rzuć oskarżenie kto konkretnie, powiedziałeś A to powiedz B, zacznij to 'oczyszczenie sceny' o które rzekomo tak walczysz. Tyś miał pecha że są świadkowie jak wyrywałeś karta i trudno. Wiesz co to przypomina? pewną przenośnię - złodziej woła łapcie złodzieja. Odpowiedzialność zbiorową to właśnie ty zastosowałeś, możliwe że rozjebałeś komodorowcom fajne party. Ty masz wyjebane ale roznosisz wirusa twierdząc że są ludzie na scenie którzy po pijaku zrobili głupotę wiele lat temu ale ciągle zagrażają innym i rozwalają imprezy. W imię swojej prywatnej wojenki i interesów.

Offline cacodemon

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Grudnia 2014, 09:30 »
Ciekawi jesteście jak postronne osoby, fani retro, uczestnicy choćby ostatniego SV nazywają komodorowców, tudzież kilku amigowców zadymiarzy ? Mogę Wam zdradzić i dodam, że to już taka nieoficjalna tradycja

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Grudnia 2014, 10:11 »
heniek29cr:
ale tutaj raczej prym wiedzie F7sus4, który to najpierw obwącha a potem obsika swymi jakże wysoce wysublimowanymi "tekstami"

Nie podejrzewalem Cie o intelektualna zdolnosc wyciagniecia tak wyszukanego wniosku, jak stwierdzenie, ze nawolania do nieprzyjmowania skrajnych postaw (link), czy do przenoszenia osobistych pierdow tam, gdzie ich miejsce, czyli na priv (link), nie sa "obsikiwaniem", chyba ze w oczach osoby o przynajmniej glebokim uposledzeniu umiejetnosci postrzegania spolecznego.

A co kto na forum Atari uwaza, to jego sprawa. Jezeli impreza ma sie odbyc, jedna subiektywna opinia na pewno jej nie polozy, zwlaszcza, jesli mowimy o evencie invite only. A co tyczy sie incydentow z party-place, na przestrzeni prawie dwoch dekad widzialem gorsze motywy i jakos nie przeszkadzalo to pozniej ludziom dosc do porozumienia. Wystarczyla dobra wola, nie smuty z forum.

Innymi slowy, zamiast ubijac maslo w internecie, pomalowalibyscie z zonami/mezami pierniki na swieta.

\"\"

Offline cacodemon

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Grudnia 2014, 11:00 »
i wypucowali "kryształy", bo jezusek będzie po szafkach buszował i lepiej, żeby tam kurzu nie znalazł

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #37 dnia: 21 Grudnia 2014, 11:30 »
The philosopher.
You know so much about nothing at all.

Obserwacje Chucka Schuldinera wciąż żywe długo po jego odejściu. A mówią że metal jest dla głupców.

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Grudnia 2014, 12:08 »
SUDi
Świadkowie czekali dwa dni imprezy na to aby powiadomić przez internet kto to był ?
Nie zachowałem się jak S. który po akcji spierdolił do hotelu, więc jak widać albo nie byłem tego świadomy albo chciałem ponieść tego konsekwencje. Jak widać nie chodziło o to aby poszkodowany dostał gratyfikację czy nowy sprzęt bo akcja pompowania skończyła się banem na Forever rok później. Poniosłem odpowiedzialność za czyny które nie popełniłem z mojego punktu widzenia. Jakby chodziło o zrobienie tego wynalazku to Zaxon by to mu wysłał albo koleś dostałby nowy na party, takie są fakty. Interpretację to... jestem mordercą i gwałcicielem.
Co do oczyszczania , to organizatorzy decydują kogo zapraszają na imprezy w stylu Stary Piernik, jak oni się zachowują na takich meetingach to masz na filmie.

A co do interesów, znasz grę w trzy karty ?  Atari vs Uk1541 hahaha

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Grudnia 2014, 12:40 »
Kisiel:
to masz na filmie.

Dostałeś na co zasłużyłeś, to znaczy chamstwo za chamstwo.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Grudnia 2014, 12:45 »
Pomijając całą sprawę z Forever i prywatne urazy z innymi, odpowiedz na proste pytanie : Czemu pierzesz 'nasze' stare brudy na innym podwórku?
Zniechęcasz Atarowców do nas. Tym bardziej szkodliwe działanie jeśli party jest invite-only. Czym to grozi? Tym że organizer będzie ostrożniej wybierał ludzi z naszej sceny, zaprosi tylko pewny 'element', a co pozostali których nie zna lub usłyszał o nich jakieś stare historyjki? Mają udowadniać że są godni zaufania? W IV RP zacząłeś się bawić? Tworzysz kolejne albo pogłębiasz istniejące podziały. Kurwa, Kisiel, a taki fajny synek byłeś w Blavie i Raciborzu.

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #41 dnia: 21 Grudnia 2014, 12:54 »
SUDi: to proste. Bo kisiel jest socjopatą i ma to w dupie. To nie jest dla niego ważne. Dla niego najważniejsza jest satysfakcja że komuś napluł do zupy. To nie pierwsza i nie jedyna akcja która dobitnie do pokazuje.

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Grudnia 2014, 13:04 »
Proste Sudi,
Nie zamierzam widzieć pewnych mord na Atarowskim party.
Jeżeli oni przyjadą będą pod specjalnym nadzorem moich kolegów ze sceny Atari.
To mają jak w banku, że każda akcja spowoduje ich eliminację z pp, wstyd i koniec współpracy.

Impreza nie jest zagrożona to Wy bijecie pianę że jest, nie znacie tych ludzi.

Co do chamstwa ... hmm powiedz mi ile lat mnie nie było na forum c64scene ?
Kolesie gadają od kilku lat to samo, wujek z milicji itd Żadne chamstwo za chamstwa bo nie ma platformy do jej wymiany.

PS. Wacku, akcja ban za atari.area... gdzie nie dostałem bana to wiesz.. słabo wygląda nie tylko logicznie ale sytuacyjnie.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #43 dnia: 21 Grudnia 2014, 13:30 »
Kisiel:
Proste Sudi,
Nie zamierzam widzieć pewnych mord na Atarowskim party.
Jeżeli oni przyjadą będą pod specjalnym nadzorem moich kolegów ze sceny Atari.
To mają jak w banku, że każda akcja spowoduje ich eliminację z pp, wstyd i koniec współpracy.
Impreza nie jest zagrożona to Wy bijecie pianę że jest, nie znacie tych ludzi.

OK, to rozumiem. Nie rozumiem za to ciągle jednego - czemu to prałeś u Atarowców? Nie było innych sposobów, ostrzec na priv organizera lub something like this? Tam wyszedłeś przed szereg i mogło to być odebrane że wypowiadasz się w imieniu sporej rzeszy komodorowców. A bądź co bądź ta "elyta" z którą masz na pieńku ma długi i wielki dorobek na naszej scenie i siłą rzeczy w dużej mierze reprezentuje ją.

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #44 dnia: 21 Grudnia 2014, 13:31 »
Kisiel:
Proste Sudi, Nie zamierzam widzieć pewnych mord na Atarowskim party.

To nie przyjeżdżaj, prostsze rozwiązanie. Więcej ludzi zadowolonych. Wystarczy wyeliminować jednego dupka z problemami.

Co do chamstwa ... hmm powiedz mi ile lat mnie nie było na forum c64scene ? Kolesie gadają od kilku lat to samo

Ty też gadasz od kilku lat to samo, gdzie jest ta słynna kiślowa logika? Tobie wolno rozpamiętywać stare strupy, ale broń boże innym?

PS. Wacku, akcja ban za atari.area... gdzie nie dostałem bana to wiesz.. słabo wygląda nie tylko logicznie ale sytuacyjnie.

Przeczytaj ze zrozumieniem pierwszy post dlaczego o wnioskuję o bana. Może za drugim razem się uda. A tak ogólnie to wiesz, mam w dupie twoją opinię na ten temat, co jest chyba logiczne \"\"